Şimdi Ara

Yaşindan 3 4 yaş küçük göstermek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 yaşina girdim gören 15 16 diyo ortamlarda yeni taniyanlar beni takmiyo bile arkadaşimin kardeşi falan zannediyorlar sakal biraksam belki 2 yaş falan atlicam ama sakalda 3 4 aydır yeni yeni çikmaya başladi her geçen gün gürleşiyo lakin bırakıncada tüy tüy duruyo dahada ergen olduğum belli oluyo 15 16 yaşinda bebedede o tür sakal var çünkü şöyle olgun adam gibi sipsiyah sakallarim çiksa belki kurtulacağim ama şuanlik çikmiyo biyiklarim yeni ergen biyiği haline gelmeye başladi çenede yeni kökler çikmaya başladi belki biyik çene gürleşince 17 18 falan dururum. kısaca benim tek kurtuluşum sakal şuanlık. Sakallarim her geçen gün gürleşiyo ama eskiye göre yavaşladi sanki benim asıl sorum bu sakalların gürleşmesini nasil hızlandırabilirim 21 de oturacak sakalı 20 ye nasıl çekebilirim sakallarim çikacak biliyorum ama ben 20 21 e kadar bekleyemem kafaya aşırı takmaya başladim bu durumu taka taka psikolojim bozuldu sosyal bir insandım şuan özgüvensiz biri haline geldim dışarı bile çikasim gelmiyo yaşinin saygınliğini gormuyorsun. 17 ken gören 15 16 diyodu 19 oldum halen gören 15 16 diyo bunuda anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seneler geçtikçe daha da küçük göstermek isteyeceksin. karakterin olgunlaşsın, bırak bedenin küçücük kalsın

• Reis dedigin gibi olmuyo adam yerine konulmuyorsun ozgüvenli biriyken icime kapanik biri haline geldim. Kafama taka taka saçlarımin içi gorunuyo saçim seyrelmeye başladi şimdi bunuda kafama takıcam mesela

• Yazıyı okumadım, okuyamadım...

Neyse, boyun da mı kısa yaşıtlarına göre?

• Babam 157 annem 152 olunca 165 olabildim anca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.