Şimdi Ara

Jiletle sakalımı kestim seyreldi yardım ? Ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 seneye yakındır sakalımı kesmiyordum jiletle keseyim dedim ama sakalımın çoğunluğunda nokta nokta uzamayan sakal kökleri mevcut nedenini anlayamadım diğer kökler uzuyor ama onlarda gram uzama yok bana yardımcı olun başına hiç böyle bir olay gelen varmı ? Nette araştırmama rağmen bir sonuça ulaşamadım bir kök uzamazmı ya. Jilet sakalı gurleştirmez sakal üstünde hiçbir etkisi yok diyorlar ama önceden uzayan kıllar şimdi uzamıyor anlam veremedim yardımcı olun bana mideniz bulanabilir ama daha iyi anlamanız için foto koyuyorum yakınlaştırdıgınızda nokta olan uzamayan kökleri göreceksiniz. Sakallarım idare ederdi şimdi berbat bir hal aldı

Jiletle sakalımı kestim seyreldi yardım ? Ss li

• Hocam körelmiş jiletle kestiysen killari kokunden sökuyor ve bi daha uzamiyor orasi bos kaliyo yan sanayi che guevera gibi geziyosun. Malesef ben de bunu aci yoldan ogrendim
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

reis bunu düzeltmenin bir yolu yokmu ne yapmam lazım yüzümün çoğunluğu uzamayan kıllarla doldu boşluklu duruyor. Jiletin sakala etkisi yok diyenlerede bu kanıt olmalı 1 senedir uzayan kıllar şuna uzamıyor çok ilginç. Senin başıma bu durum gelmiş sanırım düzeldimi bari sonradan

• Firiv34 F kullanıcısına yanıt
    jiletin sakala etkisi yok diyenler genelde gürleştirme icin bunu soyluyo. evet gurlestirmeye etkisi yok. Olay kokte bitiyo cunku. Kok gittigi zaman oraya ne surersen sur fayda etmez. Tek cozumu sakal ektirmek. Enseden kokleri söküp suratindaki bos yerlere ekiyolar, kestikce sertlesiyo sakal oluyo. Ben gerek gormedim ama kafana cok takildiysa boyle bi tedavi yaptirabilirsin.
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Hocam ama benim kökler belli kökünden gitmemişti. Yakın bakarsan nokta nokta görünüyorlar ama uzamıyorlar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firiv34 -- 23 Ekim 2024; 17:42:13 >
  • Firiv34 F kullanıcısına yanıt
    sarimsak surmeyi deneyebilirsin. kok duruyosa canlanir, onun haricinde yilan yagi gibi seylere hic girme hepsi para tuzagi. sarimsak ise yararsa yarar, olmazsa cozumu dedigim gibi iste. bu arada sarimsaki cok abartirsan biraz yakiyor kizartiyor bilgin olsun.
  • Sürekli makina ile alıyorsun sanırım. Bagzi kıllar kökleri geliştiği için çabuk büyür daha gurdur. Diğerleri Altan daha yavaş uzar. Yine makina ile uzayanlari aldığında Altan gelenler aynı boya geldiğinde eskisi gibi olur. Öyle pernatik çekmesi ws ile azalma olmaz . Yada gurlesme. Jilet ile aldığında da uzaması kalınlaşma olmaz. Sadece jilet daha keskin kestiği için ele fazla batar gurlesti sanılır. Sadece bagzi ürünler ile gurlestirir sin biraz düzenli ve uzun süre kullandigida. Fakat kullanmayı kestiginde aynı kıvamı alır. Senin tamamen genedik kodlaman ile alakalı derinin kıl kökünü beslemesi ile .öyle çekince filan azalsa kadınlarda kaş kalmaz. Yada kas ortasindaki kılları cekiyorim sürekli gene çıkıyor öyle birşey yok
  • Cavdarkenan kullanıcısına yanıt

Hocam 1 senedir makine ile sadece duzeltiyordum hic 0 Almadim o kil kokleri yavas Uzasa neyse diyecegim hic uzama belirtisi yok hep Ayni kok gorunuyo ama uzama yok Jiletle kesmeden once uzayan kil kokleri Suan uzamiyor anlayacagin bunun bir sebebi olmali Ayrica internette jilet ve makinenin sakal ustunde hicbir Etkisi yok yaziyor ama jilet ten Sonra hem kil kokleri cilizlasti hemde uzamayan nokta nokta kokler Khalid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firiv34 -- 24 Ekim 2024; 7:43:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.