Arkadaşlar bu olay çok canımı sıkıyo intihar noktasına geldim hastamıyım neyim bilmiyorum telefonda saatlerce konuşurum. Hatta arkadaşlarım sus artık dediği bile oluyo biri laf atsa direk hazır cevabım lakin yüz yüze gelince acayip kasıyorum kendimi konuşamıyorum beynim duruyo mimiklerimi yönetemiyorum birini dinleyemiyorum dinlerken beynim duruyo kafam hep kendimde oluyo yada başka yerlerde hemen gözümü kaçırıyorum otizm falan mı var bende anlamadım 3 ay önce böyle değildim konuşkan sosyal biriydim aniden oldu aslında tam 1 sene önceye dayanıyor bu durum sonradan yazın kendi kendime düzeldiydim şimdi gene böyle oldum farkettiğim nokta kışları böyleyim yazları acayip derecede açılıyorum aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum bunun etkisi var ama doğrudan bunlamı alakalı bilmiyorum. Yüz yüze başka bir insan oluyorum Biriyle konuşurken sanki mimiklerim haraketlerim ona saçma gelecek düşüncesi var doğal davranamıyorum intihar falan mı etsem bilmiyorum böyle yaşamak koyuyor bana alkol eskiden etki ediyodu şimdi çok az etkisi var. Hergünüm ayna karşısında kendimi beğenmiyerek geçiyor. 20 yaşına geldim bazı yaşadığım olayların buna sebep olduğunu düşünüyorum. Eskiden sosyal konuşkan biriydim kimse beni zorbalayamazdı ben zorbalayacak potansiyeldeydim düşünün sınıfta konuşmaktan hep şikayet edilirdim hoca hep arkaya alırdı beni neden böyle oldu anlamıyorum bu sizce otizm falan mı acaba ? Hergünüm acıyla geçiyo akşamları alkol alıp eskilerle yaşıyorum sonra acıdan kurtulmak için uyuyorum direk uyumak rahatlatıyor beni zirveyi gördüğüm için kendi açımdan. Dibe düşmek çok koyuyo böyle biri değildim beni bu hale getirenlere beddua ederek geçiyo hergünüm üniye gidicem seneye zor günler geçiricem böyle kalırsam. Kurtulmam lazım yardım edin 20 yaşına geldim ama çocuk gibi oldum bu durum yüzünden 17 yaşındayken daha iyiydim
Omuz kas çalışarak dikleşirmi?
Arkadaşlar internette araştırdım ama dikleşme olarak birşey bulamadım hep fizyoterapistler çıkıyo ben zaten dik duruyorum duruş bozukluğum yok genetiksel olarak küçüklükten beri omuzlarim aşşada hele omuz başım yok gibi birşey giydiğim elbiseler falan ustume oturmuyo bunun için omuz başımın kasla 1 2 cm de olsa yukarıya doğru genişletebilirmiyimm ? Yana doğru genişlemesinden bahsetmiyorum yukarıya genişlemesinden varsa boyle bir haraket evde yapiyim sabah akşam
Jiletle sakalımı kestim seyreldi yardım ? Ss li
Arkadaşlar 1 seneye yakındır sakalımı kesmiyordum jiletle keseyim dedim ama sakalımın çoğunluğunda nokta nokta uzamayan sakal kökleri mevcut nedenini anlayamadım diğer kökler uzuyor ama onlarda gram uzama yok bana yardımcı olun başına hiç böyle bir olay gelen varmı ? Nette araştırmama rağmen bir sonuça ulaşamadım bir kök uzamazmı ya. Jilet sakalı gurleştirmez sakal üstünde hiçbir etkisi yok diyorlar ama önceden uzayan kıllar şimdi uzamıyor anlam veremedim yardımcı olun bana mideniz bulanabilir ama daha iyi anlamanız için foto koyuyorum yakınlaştırdıgınızda nokta olan uzamayan kökleri göreceksiniz. Sakallarım idare ederdi şimdi berbat bir hal aldı
Bu sakallar daha gürleşirmi ?
3 ay önce 19 oldum sakallar bu şekilde daha gürlesirmi gürleşirse hizlandirmanin yolu nedir 3
Saçlarim eskisi gibi degil
19 a 2 ay önce girdim ne olduysa bi kıza fena aşık oldum karşiliğini alamayinca takintili , depresyon bir hal aldim herşeye kafama takmaya başladkm 3 aydir durum böyle yeni yeni düzelmeye başladim ama saçlarim dokuldumu noldu anlamadim eskisi gibi şekle girmiyo dipleri falan gorunuyor. 2 ay önceki fotolara bakiyorum şekle giren saçlarim varmiş şimdi guçsuzleşmiş ama genetikte olabilirim bilmiyorum saçimi çekiyorum saç falan gelmiyo yikarken dökülen birşe yahut yatakta saç falanda goremiyorum ama saçlarım güçsüz cansız bunu nasil düzeltebilirim hangi doktora gitmeliyim
Sakallarimin rengi yok (ss li )
2 ay önce 19 oldum fotodaki 4 günlük sakallardır. Ya bana renksiz geliyo yada gerçekten renksizler saçim kaşim siyah renkte çikiyor bu sakalları uzatınca çirkin tüy gibi duruyo bu duzelirmi ? Bide ters jilet attim ilk defa sanki sakallar azaldi
Açik lise kredi anlayanlar bakabilirmi ?
12. Sinifum açik liseye yeni geçtim hiçbir bilgim yok mezun olmam için kaç sınava girmem lazim ? Ne yapmam lazim 0 bilgi
Açık lise için yeni kimlik şartmı?
Bende eskisi var 14 ekimde açik lise bitiyor. Yeni kimliğin gelmesi 1 hafta suruyo
18 yaşında açik liseye geçmek için veli şartmı?
12. Sınıf oğrencisiyim 18 e yarin gireceğim ailem açik liseye geçmemi onaylamiyor ama ben geçmemin + larını daha fazla buldum geçmek için veli şartmı yoksa reşit olduğum için kendim veli gerekmeden geçebilirmiyim ?
Lise 12. Sinif eski okula tekrar nakil veriliyormu ?
Eski okuluma nakil vereceğim böyle birşey mumkünmu 32 boş kontejan var ayriyetten asıl merak ettiğim soru nakili her istediğim zaman verebiliyormuyum örneğin kasim ayinda geçmeyi duşunuyorum mumkunmu böyle birşey ? Nakil kapanma falan varsa hangi aylar açiliyor kapaniyor bu konu hakkinda bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 143
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 96.935 (Bu ay: 3.012)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic