Şimdi Ara

Telefonda sesli iyi konuşup yüz yüze konuşamamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu olay çok canımı sıkıyo intihar noktasına geldim hastamıyım neyim bilmiyorum telefonda saatlerce konuşurum. Hatta arkadaşlarım sus artık dediği bile oluyo biri laf atsa direk hazır cevabım lakin yüz yüze gelince acayip kasıyorum kendimi konuşamıyorum beynim duruyo mimiklerimi yönetemiyorum birini dinleyemiyorum dinlerken beynim duruyo kafam hep kendimde oluyo yada başka yerlerde hemen gözümü kaçırıyorum otizm falan mı var bende anlamadım 3 ay önce böyle değildim konuşkan sosyal biriydim aniden oldu aslında tam 1 sene önceye dayanıyor bu durum sonradan yazın kendi kendime düzeldiydim şimdi gene böyle oldum farkettiğim nokta kışları böyleyim yazları acayip derecede açılıyorum aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum bunun etkisi var ama doğrudan bunlamı alakalı bilmiyorum. Yüz yüze başka bir insan oluyorum Biriyle konuşurken sanki mimiklerim haraketlerim ona saçma gelecek düşüncesi var doğal davranamıyorum intihar falan mı etsem bilmiyorum böyle yaşamak koyuyor bana alkol eskiden etki ediyodu şimdi çok az etkisi var. Hergünüm ayna karşısında kendimi beğenmiyerek geçiyor. 20 yaşına geldim bazı yaşadığım olayların buna sebep olduğunu düşünüyorum. Eskiden sosyal konuşkan biriydim kimse beni zorbalayamazdı ben zorbalayacak potansiyeldeydim düşünün sınıfta konuşmaktan hep şikayet edilirdim hoca hep arkaya alırdı beni neden böyle oldu anlamıyorum bu sizce otizm falan mı acaba ? Hergünüm acıyla geçiyo akşamları alkol alıp eskilerle yaşıyorum sonra acıdan kurtulmak için uyuyorum direk uyumak rahatlatıyor beni zirveyi gördüğüm için kendi açımdan. Dibe düşmek çok koyuyo böyle biri değildim beni bu hale getirenlere beddua ederek geçiyo hergünüm üniye gidicem seneye zor günler geçiricem böyle kalırsam. Kurtulmam lazım yardım edin 20 yaşına geldim ama çocuk gibi oldum bu durum yüzünden 17 yaşındayken daha iyiydim

• Seni çok iyi anlıyorum. Sakın evde oturmaya alıştırma kendini ve sürekli sık sık arkadaşlarınla plan program halinde ol yoksa Asosyal olursun valla.
  • FarukGöksen kullanıcısına yanıt

Reis oldum heralde arkadaşlarım üniye gitti 1 ay dışarı çıkmadım sadece sigara almaya indim o bile beni gerdi eskiden çok sosyal olduğum için arkadaşlarımda çok sosyal tipler onların yanında daha ayrı geriliyorum alkol içiyorum lakin az etki etmeye başladı dun arkadaşim geldiydi uniden birşey anlatiyor ben hem goz temasi kurup dinleyemiyorum kurarsamda sacmaliyorum neyseki alkol aliyorduk çok anlamadi

• Firiv34 F kullanıcısına yanıt
    Bu cevabın benim kısa özetim sanki beni anlattın ama ben alkol alınca kimse beni susturamıyor alkolikde deyilim ama hergün içmem. Ama bu durumdan çok rahatsızım
  • FarukGöksen kullanıcısına yanıt

Reis aynisi bendede vardi alkol alınca çenem durmuyodu çok rahattım son zamanlarda az etki etmeye başladi eskisi gibi kafa yaşaamıyorum belkide ondandir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firiv34 -- 12 Aralık 2024; 10:51:19 >
  • Firiv34 F kullanıcısına yanıt
    Olabilir alkole karşı bünye alışmıştır daha fazlasını istiyodur ama bu işi alkolle çözmeye çalışma alkolik olursun. Arkadaş çevrenden kopma illa arkadaş olması şart deyil dayı oğlu olur amca çocukları olur ne bilim arkadaşlar olur kopma her zaman bir planın programın olsun sosyallik olsun yani. Bu verdiğim tavsiyeleri kendimede veriyorum ama içimden hiç yapasım gelmiyo yapamıyorum bir bahanesi olmazsa çevremdeki insanlarla bir araya gelemiyorum. Tamamen insanın kendisiyle alakalı bir durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.