Şimdi Ara

Yola çıkmış olan kargoyu iptal edip geri gelmesini sağlamak ?!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
14.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar göndermiş olduğum bir kargo var öğlen 13.30 da verdim 18.30 da verdiğim şubeden araca yüklenmiş. Kargoyu arkadaşıma göndermekten vazgeçtim nasıl iptal edebilirim bu mümkün mü ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yola Çıkmış Kargoyu İptal Etme ve Geri Çağırma

Yola çıkmış bir kargoyu iptal etme ve geri çağırma işlemleri, gönderilen kargoların teslim alınmadan önce durdurulması ve gönderene iade edilmesi için uygulanabilir. Ancak bu işlemlerin gerçekleştirilebilmesi için bazı koşulların sağlanması ve süreçlerin doğru bir şekilde takip edilmesi gerekir.

Yola Çıkmış Kargoyu İptal Etme Koşulları

• Kargo, teslim alınmamış olmalıdır.
    • Gönderici, kargoyu gönderen şirket ile iletişime geçerek iptal talebinde bulunmalıdır.
    • İptal talebi, kargonun teslim süresinden önce yapılmalıdır.

İptal İşlemi

Kargoyu iptal etmek için aşağıdaki adımları izlemelisin:

• Gönderim şirketini ara: Kargoyu gönderen şirketi ara ve iptal talebini ilet.
    • İptal nedenini belirt: Kargoyu iptal etme nedenini açıkça belirt.
    • Kargo takip numarasını ver: İptal edilecek kargonun takip numarasını şirkete ilet.
    • İptal onayı al: Şirketten iptal işleminin onayını al.

Kargoyu Geri Çağırma

Kargoyu iptal ettikten sonra, geri çağırma işlemi için aşağıdaki adımları takip etmelisin:

• Kargo şirketine bildir: Kargo şirketine kargonun geri çağrılması gerektiğini bildir.
    • Geri gönderim adresi ver: Kargonun geri gönderileceği adresi şirkete ilet.
    • Geri gönderim masraflarını öğren: Geri gönderim masraflarının kim tarafından karşılanacağını sorgula.
    • Kargoyu teslim al: Kargonun geri gönderildikten sonra teslim al.

ptt kargo iptal etme, gönderilen kargo iptal edilir mi, gönderilen kargoyu iptal etme, gönderdiğim kargoyu iptal edebilir miyim, kargo yoldayken iptal edilir mi, yola çıkmış kargo iptal edilirmi, yurtiçi kargo gönderi iptali gibi durumlarda yukarıda belirtilen adımları izleyerek kargonun iptalini ve geri çağrılmasını sağlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şubeyi arayarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Şubeyi arayarak

adam şutu çekmiş

• Kargodan once ucaga atla git al subeden baska turlu zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyle ****k geçin, siz ne biçim adamlarsınız ?
  • Ara firmayı yollamaktan vazgeçtim de.En fazla sizden ters yönde kargo ücreti isterler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben onu ciddi olarak söylemiştim. Şubeyi ara, kargoyu teslim etmeyin de. Oraya varsa bile geri çektiğin için teslim edemezler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.