Şimdi Ara

Bir kıza nasıl çıkma teklif edilmeli?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz nasıl teklif ettiniz? telefondan mesajla mı yoksa yüzyüze mi? yoksa bi yerde sürpriz yaparak mı sizce hangisi daha etkilidir ve teklifimi kabul edip etmeyeceğini nasıl anlayabilirim dönüşü olmayan bi yola giricem yardımlarınızı bekliyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gktupc -- 19 Kasım 2013; 22:14:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlaveofBlizzard

Siz nasıl teklif ettiniz? telefondan mesajla mı yoksa yüzyüze mi? yoksa bi yerde sürpriz yaparak mı sizce hangisi daha etkilidir ve teklifimi kabul edip etmeyeceğini nasıl anlayabilirim dönüşü olmayan bi yola giricem yardımlarınızı bekliyorum.

Yüzyüze daha etkilidir.Konuşurken gözlerinin içinr bakarsın etkileyici olur.Bana göre standart kelimeleri söyle çünkü eğer gönlü varsa ve yeteri kadar etkilemişsen kabul edecektir teklifini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kıza nasıl çakma teklifi edilir diye geldim cevap verecektim acı gerçeği öğrendim gidiyorum.
  • hocam tamam da klasıklesmıs cumlelerı acın bıraz. mesela bır dıyalog olustur bana

• quote:

hocam tamam da klasıklesmıs cumlelerı acın bıraz. mesela bır dıyalog olustur bana

reddedecek ve başkasını seviyorum diyecek şimdiden söyleyeyim de bari asosyal olma sonra:D
  • Dudağına yapışıp "ya benimsin ya gara dopraağan!" dersen; kız senindir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana daha fazla yardımcı olacak olan BURADAKİ siteye bak derim.
  • Yaş kaç ? lise? üniversite? İş yerındenmı kız ?
  • Facebooktan güvensiz adamlar yazar. Yüz yüze söylemen gerekiyor ama teklif etmeni önermem. Reddedilme olasılığı yüksek. Öncesinde takıl, zaten bir yakınlaşma olur orda size adını koymak kalır.

• quote:

hocam tamam da klasıklesmıs cumlelerı acın bıraz. mesela bır dıyalog olustur bana

Seni seviyorum işte en klasiği budur
  • Bana çıkarmısın?
  • Filiz sevişelim mi?
  • 1. kural: asla sms facebook gibi sanal ortamlarda teklif etme.

2. kural: asla yüz yüze de teklif etme

3. kural: çıkma teklif etme.

4. kural: önce bi tanış, arkadaş gibi takılmaya başlayın birlikte zaman geçirin. tanısın kız seni. sen de kızı tanı.

5. kural: arkadaş gibi takılırken asla kanka olma.

6. kural: yavaştan yakınlaş. ne çok ortak zevkimiz var ayağına yatmaya başla.

7. kural: onu ne kadar sevdiğini değer verdiğini, ne kadar iyi anlaştığını, hayatını onla geçirmek istediğini söyle

8. kural: hayatını onla geçirmek istediğini söylerken asla buna kendin de inanma. bi kaç yıl sonra ayrılma ihtimaliniz yüksek çünkü.
  • ben çıkarıp masaya vurmuştum o da kabul etti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

12. saniyede koptum ya, hiç beklemiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azure_wolf -- 20 Kasım 2013; 13:20:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Tvde izlemiştim baya oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

Yaş kaç ? lise? üniversite? İş yerındenmı kız ?

hocam 11 e gidiyorum oda 10 a

• quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Facebooktan güvensiz adamlar yazar. Yüz yüze söylemen gerekiyor ama teklif etmeni önermem. Reddedilme olasılığı yüksek. Öncesinde takıl, zaten bir yakınlaşma olur orda size adını koymak kalır.

hocam tanısalı 6 ay oluyo. detaylı bılgı ıcın mesaj at lutfen konusalım pm den. beklıyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.