Şimdi Ara

AGA BE (inanmadilar bana)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir zamanlar Çakma Zippo vardı ben onunla aynı zamanda foruma katılmistim adam vefat etmis yav

Buyuk Ders veren konusunu asagiya birakiyorum

Inanmadılar bana

• Gorunce icim aciyor gozlerim yasariyor cok farkli bisey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilgin bir durum.

Bu üyeyi hiç tanımadığım halde şu anda burada olmadığını bildiğim için içim acıyor. Ciddiyim bak ne zaman hatırlasam içimde bir burukluk oluyor.

Ben 13 yaşındayken babam 5-6 parçaya bölünerek öldü. Parçalanmış halini gördüm olay yerinde.. Onunda burada olmadığını biliyorum ama ne bir iç acıması ne bir özlem hissediyorum. En ufak bir rahatsızlık vermiyor bana.

Hiç tanımadığım biri beni rahatsız ederken ki ben çoktan böyle duygulara kapadım kendimi normalde önemli olması gereken babamın yokluğu beni neden rahatsız etmiyor merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Çok ilgin bir durum.

Bu üyeyi hiç tanımadığım halde şu anda burada olmadığını bildiğim için içim acıyor. Ciddiyim bak ne zaman hatırlasam içimde bir burukluk oluyor.

Ben 13 yaşındayken babam 5-6 parçaya bölünerek öldü. Parçalanmış halini gördüm olay yerinde.. Onunda burada olmadığını biliyorum ama ne bir iç acıması ne bir özlem hissediyorum. En ufak bir rahatsızlık vermiyor bana.

Hiç tanımadığım biri beni rahatsız ederken ki ben çoktan böyle duygulara kapadım kendimi normalde önemli olması gereken babamın yokluğu beni neden rahatsız etmiyor merak ediyorum.

Başınız sağolsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Çok ilgin bir durum.

Başınız sağolsun.
  • Yazdıklarını okurken bir tuhaf oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    liseli vardi ya ah o liseli
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Gabriellini

@ŞANAP CEHABETTİN

Sağolun. Gerçi 23 25 yıl filan oldu.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Başınız sağolsun
  • İçten yazmış dokunuyor insan üzülüyor
  • Gencecik delikanlıydı zippo iyileseceği günü iple çekiyor inancını hiç katbetmiyordu o durumda bile hayata tutunabiliyordu ışıklar içinde uyusun genç kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutmayın unutturmayın, forum kültürümüze kazınmış birisi kendisi, umarım biz hatırladıkça o da mutlu oluyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekânı cennet olsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigara seker un tuz uzak durun veya azaltin

mumkun oldugunca hayvansal degil, sebze agirlikli yiyin ,fast foodtan uzak durun
  • Unutmadım hocam aradan 8 sene geçti ben büyüdüm. Gelir aklıma bazen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.