Şimdi Ara

Saçma sapan garip rüyalar görüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar 2 gündür aynı tür de garip rüyalar görüyorum. İnception tarzı.

İlk olarak rüyamda kötü şeyler görüyorum ama kabus değil beni strese sokuyor. Korku yok öyle. Sonrasında uyanıyorum(uyanmadım hala daha rüyadayım). O stres öyle büyük ki ölmek falan istiyorum çok kötüyüm. Sonra yapacak bir şey bulamayıp tekrar uyuyorum ve bu sefer de garip saçma bir rüya görüyorum. Sonra da tekrar uyanıyorum ama bu sefer gerçek dünyaya uyanıyorum, bu gerçek mi diye ilk bi strese giriyorum ve gerçek olduğunu anlayınca geçiyor stresim.

Bugün gördüğüm kötü rüyayı hatırlamıyorum ama saçma süyayı hatırlıyorum. Ben bir masaj salonuna gidiyorum bir hanımefendi var bana masaj yapıyor, sohbet ediyoruz. Benimde ona masaj yapmamı istiyor, neyse kalkıyor o yatıyor. Ben tam masaj yapacakken tuvaletim geliyor, söylüyorum ve üzerine işeyimmi diyorum. O da gayet normal bir edayla red ediyor ben ısrar ediyorum, o da tuvalete gitmemi söylüyor. Tuvalete giriyorum, klozet var ayakta işiyorum, sifonu çekiyorum sonra orada bir çuval kuru fasulye görüyorum, tabii sifonu çekince fasulyeler gidiyor altından bir çuval patates çıkıyor. Ben neyse diyorum ellerimi yıkayacağım ama lavobo alttan beri akıyor su, havaya doğru, fışkırtıyor yani. Sonra bi kaç bir şey daha oluyor ve rüyam bitiyor.

Dün gördüğüm saçma rüyayı hatırlamıyorum ama kötü olanı hatırlıyorum. Ben uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla aynı okula gidiyorum, sonra onun arkasında kötü varlıkların olduğumu farkediyorum ama o bilmiyor. Neyse ben onlardan küçük olanları öldürüyorum. Büyük olanına pek bir şey yapamıyorum. Arkadaşım da bana sürekli strese girdiğini, hayatında hiç bir şeyin yolunda gitmediğini. Hiç bir şeyi başaramadığını falan anlatıyor(anlattıkları aslında benim günlük hayatta hissettiklerim). Neyse ben daha fazla sinirleniyorum ve o büyük olan kötü varlığa vurmaya başlıyorum, bir süre sonra ona zarar vermuye başlıyorum ve her zarar verdiğim de yeşil ışıklar saçıyor. En son yok olacakken rüyam bitiyor. Böyle tam uyandım, bir şey daha görüyorum. Ben odamdayım uyanmışım, duvardan bir şey çıkmış onu takip ediyorum salona giriyorum. Orada o kötü huyla varlığa benzer başka şeyler var, bana aslında her şeyin gerçek olduğunu güçlü olmam gerektiğini ve çalışmam gerektiğini falan söylüyorlar. Sonra o kötü varlık geliyor tekrar kavgaya tutuşuyorum, ve rüyam bitiyor.

Çalışmaktan kastı, ders falan değil. Projelerim var ve biraz zorlanıyorum sanırım onlara yoğunlaşmam gerektiğini söylüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saçma Sapan Garip Rüyalar Görmek: Nedenleri ve Anlamları

Saçma sapan garip rüyalar görmek, birçok kişi tarafından deneyimlenen yaygın bir olgudur. Bu rüyalar, normalde günlük hayatta karşılaşılmayan absürt ve mantıksız olayları içerir.

Saçma Rüyaların Nedenleri:

• Stres ve Kaygı: Aşırı stres ve kaygı, saçma rüyalara neden olabilir. Beyniniz, bu duyguları işlemeye çalışırken, mantıksız ve abartılı rüyalar yaratabilir.
    • İlaç Kullanımı: Bazı ilaçlar, özellikle antidepresanlar ve uyku ilaçları, saçma rüyalara neden olabilir.
    • Uyku Bozuklukları: Uyku apnesi veya narkolepsi gibi uyku bozuklukları, saçma rüyalara yol açabilir.
    • Beyin Hasarı: Kafa travması veya nörolojik durumlar, saçma rüyaların bir belirtisi olabilir.

Saçma Rüyaların Anlamları:

Saçma rüyaların gerçek bir anlamı olup olmadığı tartışma konusudur. Bazı teoriler şunları içerir:

• Bilinçaltını Ortaya Çıkarmak: Rüyalar, bilinçaltınızdaki bastırılmış düşünceleri ve duyguları ortaya çıkarabilir. Saçma rüyalar, bu bilinçaltı materyallerin mantıksız bir şekilde ifade edilmesi olabilir.
    • Sembolik Anlam: Bazı kişiler, saçma rüyaların sembolik bir anlamı olduğuna inanır. Örneğin, bir hayvanın kovalanması, bir korku veya tehdit duygusunu temsil edebilir.
    • Rastgele Beyin Aktivitesi: Saçma rüyalar, uyku sırasında beynin rastgele nöronal ateşlemesinin bir yan ürünü olabilir.

Tedavi Seçenekleri:

Çoğu zaman, saçma rüyalar zararsızdır ve özel bir tedavi gerektirmez. Ancak, bu rüyalar uykuyu aksatıyorsa veya günlük işleyişe müdahale ediyorsa, bir sağlık uzmanına danışmak gerekebilir.

İpuçları Saçma Rüyaları Azaltmak İçin:

• Stres ve kaygınızı yönetin
    • Yeterince uyuyun
    • Düzenli bir uyku programı izleyin
    • Yataktan önce kafein ve alkolden kaçının
    • Yatak odasını rahatlatıcı ve uykuyu kolaylaştıran bir ortam haline getirin
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • NEDEN HOCAM?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Bende bunu diyorum neden bu, niye?

• İçine cin kaçmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.