Şimdi Ara

İnsanların garip garip bakması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorunumu sonuna kadar okuyup yorum bırakmanız benim için çok önemli. Şimdi bu ergenlik zamanlarında herkes bana bakıyor hissi falan normaldir ancak ben 18 yaşıma geldim ve kesinlikle böyle bir his yok. İnsanların sürekli olarak bana garip garip baktığını görüyorum size bunu ispatlayıcı yüzlerce olay anlatabilirim. Kesinlikle bundan eminim, mesela geçen yolda yürüyorum 40'lı yaşlarda bir adamın ben başka tarafa bakarken bana kitlendiğini gördüm kafamı çevirip ona baktığımda bir saniyeliğine bakıp başka tarafa baktı. Geçenlerde yine yolda yürüyorum 20'li yaşlarda biri bana bakıp sırıttı ben ona bakınca da önüne bakmaya devam etti.

Yine Cuma namazı için camiideyim bir gün tahminen 23-24 yaşında biri suratıma kitlenmiş bakıyordu, ben bakınca gözlerini kaçırdı başka bir gün yine aynı şekilde onunla karşılaştım bu kez hiç gözlerini kaçırmadan garip garip baktı. Aşırı derecede moralim bozuldu. Yine bir gün kendime tişört bakıyorum kadının teki kitlenmiş benim suratıma şevkatle bakıyor böyle, dönüp baktım biraz bakıp başka yere baktı. Daha bunlardan size yüzlerce anlatabilirim, mesela az önce yine böyle bir olay oldu. Kesinlikle benim abarttığım falan yok arkadaşlar bundan adım gibi eminim lütfen bu konuda tartışmayın.

Öncelikle kickboks yaptığım için tam gelişim çağında da burnuma sert darbeler aldım, zaten yapı itibariyle burnum biraz büyük bu dahada bozdu şeklini. Zaten insanların sürekli yandan bana darip bakışlarına alışığım, otobüste hep başıma gelen bir olay. Yani inanın çok moralim bozuluyor bende bir gariplik var, giyim tarzım kötü galiba. Lütfen yorum yazın tartışalım biraz karışık oldu kusura bakmayın.

• Kardeşim bu önemli bir sorun değil.Bende 15-16 yaşlarımda böyle bir hisse kapılırdım.Suratımdada bir yara bere yoktu.Bu tamamen psikolojik.Hatta hiç unutmam 16 yaşımdayken sırf bu yüzden dışarda sigara içemiyordum.Sanki tek içen benmiş gibi hissediyordum kendimi.Ama zamanla geçti.Dışarda bol bol yürü gez dolaş.Sakın kasma kendini dostum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Kardeşim bu önemli bir sorun değil.Bende 15-16 yaşlarımda böyle bir hisse kapılırdım.Suratımdada bir yara bere yoktu.Bu tamamen psikolojik.Hatta hiç unutmam 16 yaşımdayken sırf bu yüzden dışarda sigara içemiyordum.Sanki tek içen benmiş gibi hissediyordum kendimi.Ama zamanla geçti.Dışarda bol bol yürü gez dolaş.Sakın kasma kendini dostum..

Yani hocam bu söylediğin bir ölçüde doğru, insanların bana bakışlarını defalarca çok net bir şekilde yakaladım. Yinede haklı olduğun taraf var.
  • Millet kimin iyi niyetli, kimin olmadığını anlayamıyor artık şu zamanlarda, her an kendini korumaya hazırmış gibi gözükmek için genelde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • foton yok nasil yorum yapalim muneccin miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergenlikte öyle manyak şeyler oluyor.Aslında kimsenin baktığı yok.Bende nedense bıyık çıkmasın isterdim.Şimdi komik geliyor bunlar ne aptalmışım diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Ergenlikte öyle manyak şeyler oluyor.Aslında kimsenin baktığı yok.Bende nedense bıyık çıkmasın isterdim.Şimdi komik geliyor bunlar ne aptalmışım diye.

Haklısınız aslında dostum sağolun yorumlar için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usain Bolt

foton yok nasil yorum yapalim muneccin miyiz

seni dışlıyorum sen yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.