|
Dış görünüşü iyi olmayanlar topluma girince insanların bakışları
-
-
Doğrudur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mesele karakter kişilik olsaydi ilk önce insanlar o kişiyi tanıyıp ona göre davranirlardı. Oysa ortamlarda kötü olsa bile sirf dis gorunusu iyi diye sevilenler var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Psikolojik danışmanlık işine yarayabilir. Obsesyonlara sebep olmuş sende bu durum
İNSAN ÜSTÜYLE AĞIRLANIR AKLIYLA UĞURLANIR
karizma dediğimiz şey gerçekten fiziki bir anomali yoksa tipten bağımsız,
fiziksel çirkin insan gerçekten çoğu zaman hayatın çeşitli noktalarında daha çok özen göstermek zorunda
romain gavras
irem derici
YILDIZ TİLBE...
bu insanlar mesleklerini ve enerjilerini kullanamasaydı birer hiçtiler.
kendini çirkin hisseden ve gerçekten çirkin kardeşlerime sesleniyorum, ne yapıyorsanız en iyisini yapın, ne giyiyorsanız en iyisini giymeye çalışın
allah yardımcınız olsun
-
Ne güzel otomatik filtre işte.
Seni dış görünüşe göre değerlendiren insanları ayrıştırıp seni sen olduğun için sevecek insanları bulmanı kolaylaştırır.
-
Şu yorum gercekten harika. Cidden dediginiz gibi tek iyi yanı bu en azindan gercek dostlarini bu sayede bulabilirsin
insanlar, diğer insanların aslında umrunda olmadıklarının farkında değiller. kendini oradaki herkesin yerine koyup kendi kendini yargılıyosun sadece
-
Gözlerin çok kötü ve çok küçük
Çok çirkin biri değilim ama eskiden çok dışlanırdım çünkü görünüşüme dikkat etmezdim. Kendi kontrol edebildiğin kısmını iyileştirmek de önemli. Ama gerçekten çok çirkin olup vebalı muamelesi görenler de var maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gözler neyse de ben ilkokulda o boydaydim. Biraz sıkıntı çekmesi normal tabi
Umrunda olmamak ayri fakat bir ise girerken bile boyuna tipine gore falan seciyorlar genelde. Ee umurlarinda olmasa niye sadece yetenege bakilmiyor?
Kadında gözler büyük olacak ağa göz çok önemli kadın için
Tipim nasıl ssli konunu bekliyoruz 😁
senden de bekliyoruz hocam, iyi bi gömelim
-
Ben kendimi beğeniyorum gösterme ihtiyacı duymuyorum hocam 🤭
ben bunu paylaşmaya yemiyor diye yorumladım hocam
-
Yok ya utangaçım hem hem de ne gerek var fotomu paylaşcam birsürü insan görcek falan hiç gerek yok
Benim tipte sorun yok boyumla alay ediliyor genelde ve bazi islere giremedim yetenekli oldugum halde. Dis gorunus sadece tip deil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne güzel otomatik filtre işte. Seni dış görünüşe göre değerlendiren insanları ayrıştırıp seni sen olduğun için sevecek insanları bulmanı kolaylaştırır. |
Benzer içerikler
- 4. sınıfta erasmus yapılır mı
- sarımsak sakal çıkarır mı
- spor programı oluşturma
- gmail kullanıcı adı örnekleri
- kilo verince gıdı gider mi
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X