Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o kadar basit düşünüyor ki bu durumdan muzdarip olmayan insanlar, dedikleri boş teselliden başka bir işe yaramıyor. iç güzellikmiş, kendinle barışık olmakmış, girişken olmakmış, peh! hikaye!
    hâlâ, "çirkin hede yoktur, az hödö vardır" diyorsanız da, ..... böyle işi diyorum ben de. kimse 7/24 az vodka'yla gezmiyor, gerçekçi olun.

hayatınızda hiç, arkadaşlarınızın "bir şeyin yok abi saçmalama" demesine karşı, tanımadğınız insanlar yolda yanınızdan geçerken "tipe bak bu ne ya" lafını duyup yıkıldınız mı?

birbirini seven insanların, birbirlerine bakışlarını görüp "kimse bana böyle bakmıyor, belki de daha uzun bir süre bakmayacak" diye kahroldunuz mu hiç?

biriyle konuşurken gözlerinizi kaçırıp, yüzünüz incelemesin diye de sağa sola yere baktınız mı hiç?

gülüşünüzün ne kadar güzel olduğu söylemek yerine, "çok garip bir dudak yapın var" diyen oldu mu hiç?

"burnun şöyle, kaşın niye böyle" gibi yorumlara tabi tutuldunuz mu peki?

sadece bir tanesinin bile sürekli peşinizden gelmesini kaldırabilir miydiniz?

kendine güvenmenin, güçlü görünmenin havadan gelen şeyler olduğunu mu sanıyorsunuz? etrafınızda bütün bunlar olurken nasıl güçlü olacaksınız? insanlarla nasıl rahat iletişim kuracaksınız?

+ çok kafaya takıyorsun böyle şeyleri!

...sen kimsin! sen ortamlara akıp köşede bi yerde beklerken bile milletin aklını alırken, neyi düşünerek beni böyle teselli etmeye çalışıyorsun. evet takıyorum. ben orda kendimi gösterebilmek, insanlarla düzgün ve yeterli bir iletişim başlatabilmek için bin türlü takla atıcam sen hiçbir şey yapmadan 1-0 önde başlayacaksın.

+ yeaa abi her şey güzellik değil ki. insanın bilgi birikimi, konuşması, yetenekleri vs. bunlar da önemli.

hı hı tabi. zaten iletişim kurmaya başladığınız ilk anda ne kadar yetenekli olduğunuzdan, nasıl güzel yemekler yaptığınızdan, rus ve çin edebiyatına olan düşkünlüğünüzden bahsediyorsunuz. bırakın bu züğürt tesellilerini Allah aşkına.

hatta tecrübeyle sabit olan bir konu da şudur ki, enstrüman çalmak için bile tip gerekiyormuş onu öğrendim. "onda hiç davulcu tipi yok" diye bir şeyi başkasının aracılığıyla duymak nasıl bir şey bilir misiniz siz?

ben yoruldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılKaplan81 -- 31 Aralık 2016; 23:46:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuda derin araştırmalar yapıp, bir kaç kitap okumuştum. Her türlü tartışırım bu konuda

Evrimsel gelen bir algı, hiçbir insan dış görünüşünü beğenmediği insanla takılmaz.

Aynı zamanda erkek ve kız arkadaş olamaz diye bir konum da vardı istersen link atarım sonra. Güzel kız yakışıklı erkekler takılır, arkadaşız dese de böyledir.

Erkeklerin büyük göğüs beğenmesi (olası çocuk durumunda bebeklerin daha iyi emzirilmesi)

Kadınların kaslı erkek sevmesi (kadının güvende olması) vs vs hepsi güzel genlere sahip biriyle soyunu devam ettirme çabaları, tamamen beynin yapısından kaynaklanıyor

Tip her şeydir, aksini iddia eden tipsizdir
    Dışı güzel olan insan her yerde sevilir heryerde ön plandadır

Güzel bir kız ölse 1 ay haberlerden düşmez

Önemli olan iç güzellik derken herkes ilk görüşte dış güzelliğe bakıyor çirkinse pas geçiyor iç güzelliğe mecbur kalınca bakılıyor bide hem dışı hem içi güzel varken insanlar niye sadece içi güzeli tercih etsinki
    İnsanın görüntüsü elbette önemlidir.Herkes genlerini kendisinden daha iyi genlere sahip olan insanlarla birleştirmek ve soyunu devam ettirmek ister.Geoffrey Miller-Sevişen Beyin ve Robin Baker-Sperm Savaşları kitaplarını okursanız cinselliğin , dış görünüşün, gücün, statünün cinsellikteki önemini daha iyi anlarsınız.İç güzellik yalandır , palavradir.Ben bu konu üstüne cok derin araştırmalar yapmadım.Evrimsel psikoloji ile ilgilenenler cok daha önemli saptamalarda bulunabilirler.
    Anlamıyorum arkadaş. Genç bir adamım. Ben de çirkinim. Kiloluyum da. Çirkinim biliyorum ama bunu değiştiremem ki. Boş yere neden ağlayayım ? Geçen zamanıma yazık yahu. Her şey karı kız da değil ki şu hayatta. Ben de aşık oluyorum ben de istiyorum ki birileri beni sevsin. Sarılayım, güzel vakit geçirelim. Sırılsıklam aşık olalım birbirimize. Ama olmuyor. Ee yapacak bir şey var mı ? Olsa zaten hepimiz onu yapmaya çalışırdık. Gidin başka şeylerle uğraşın benim gibi. Kimseyle de yok çirkinim diye konuşmamazlık etmeyin. Çevremde bir sürü çok güzel kız var. Hiçbiriyle çıkmıyorum ama. Arkadaşım onlar benim. Varsın sevgilim de olmasın. Ne çıkar ? Hayatınızı bir şeye bağlamayın dostlarım. Güvenin kendinize. Çok daha güzel bir hayat yaşayabilirsiniz.
    Konuyu açan arkadaşın sanırım yaşı küçük. Forumdaki çoğu kişininde yaşı muhtemelen 30'un altındadır.

Bu düşünce insanın kendini dünyanın merkezine koymasından kaynaklanıyor, açıkcası hepimizde az çok var. Ama son yıllarda popüler kültürsüzlüğün etkisiyle genç yaşlardaki insanlar dünyaya ben merkezli bakıyor. En mükemmel benim en popüler ben olmalıyım vs. Ama gerçek öyle değil. Nasıl Dünya evren içerisinde bir hiç kadar büyükse, bizde onun daha da küçüğüyüz. O gözünüzde büyüktüğünüzde insanlarda öyle. Kendinizi bir şey sanmayın, kimseyide kendinizden büyük görmeyin. En güzel dediğinizin en fazla 50, hadi bilemedin 60 yıl ömrü kalmıştır. O ömründe fiziksek güzellik kısmı 10-20 yıl sürmez. Aklına gelen en ünlü kim var? Kim gibi olmak isterdin ? İşte o herkimse onunda suratı kırışacak çirkinleşecek dişleri dökülecek... fiziksel hiç bir güzelliği kalmayacak.

Neyse uzun lafın kısası önemli olan kalp güzelliği lafı hala doğrudur. Yaşın ilerleyince anlarsın.

Öyle düşünmüyorsanız ya hala çocuksunuz ya da dünyaya parazit olarak gelip geçen biri.

Fiziksek güzelliği olup insanların tipine göre davranan boş teneke mi?, çirkin olup dünyada güzel işler yapan birisi olmak mı? Kararı sen ver. Ama koca evren tek derdin insanların suratıysa, güzelde olsan çirkinde olsan çöp olurak yaşayıp ölürsün.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Çirkin Olmak: İç Güzelliğin Önemi

Fiziksel görünüşü toplumda önemli bir rol oynamaktadır ve "çirkin" olarak algılanmak zorlu bir deneyim olabilir. Ancak iç güzelliğin önemini hatırlamak ve görünüşün gerçek değerinizi tanımlamasına izin vermemek çok önemlidir.

Çirkin Olmanın Belirtileri

Çirkin olmak öznel bir kavramdır ve kişiden kişiye değişebilir. Ancak bazı yaygın özellikler arasında şunlar yer alır:

• Simetri Eksikliği: Asimetrik yüz hatları, çarpık burun veya çene gibi özellikler çirkinlik olarak algılanabilir.
    • Yan Profilden Çirkin Olmak: Bazı kişiler önden güzel görünürken, yandan çirkin görünebilirler.
    • Dengesiz Özellikler: Muito büyük veya çok küçük gözler, burun veya dudaklar da çirkinlik olarak görülebilir.

İç Güzelliğin Önemi

Fiziksel görünüm geçicidir, ancak iç güzellik zamanla büyür ve güçlenir. İç güzellik şunları içerir:

• İyi Kalp: Nazik, şefkatli ve başkalarına yardım etmeye istekli olmak.
    • Pozitif Tutum: Hayata olumlu bir bakış açısıyla yaklaşmak ve zorluklara rağmen gülümsemek.
    • Empati: Başkalarının duygularını anlayabilmek ve onlarla bağlantı kurabilmek.
    • Zeki ve Eğitimli: Öğrenmeye hevesli olmak ve bilginizi başkalarıyla paylaşmak.
    • Güven: Kendine ve yeteneklerine inanmak ve başkalarının görüşlerine rağmen kendini sevmek.

Çirkin Olmakla Başa Çıkma

Çirkin olmakla başa çıkmanın en iyi yolu, iç güzelliğinize odaklanmaktır. Ayrıca şunları yapabilirsiniz:

• Kendinizi Kabul Edin: Fiziksel kusurlarınızla barışın ve gerçek değerinizi görün.
    • Güçlü Yönlerinize Odaklanın: Fiziksel görünümünüzün ötesindeki niteliklerinize odaklanın.
    • Başkalarının Görüşlerini Göz Ardı Edin: Başkalarının olumsuz görüşlerine takılı kalmayın.
    • ** Kendinizi Geliştirin:** Fiziksel görünümünüzü iyileştirmek için egzersiz yapabilir, sağlıklı beslenebilir ve modaya uygun giyinebilirsiniz.
    • İyi Arkadaşlarla Çevrili Olun: Sizi destekleyen ve kabul eden kişilerle vakit geçirin.

Sonuç

"Çirkin" olmak zor bir deneyim olabilir, ancak iç güzelliğin gücünü hatırlamak önemlidir. Fiziksel görünüm geçicidir, ancak karakteriniz ve değerleriniz sizi şekillendirir. Kendinizi kabul edin, güçlü yönlerinize odaklanın ve siz olduğunuz için kendinizi sevin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hiç tanımadığım kıza içimin güzelliğini nasıl anlatabilirim ki. Kız tipe bakıp geri postalayacak
  • güzel yazı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsanivarlık

güzel yazı

Yazı alıntı Ama hepimizin yaşadıkları dusundukleri şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Angaralı_06

Hiç tanımadığım kıza içimin güzelliğini nasıl anlatabilirim ki. Kız tipe bakıp geri postalayacak

Tanıdıgın kızada anlatsan geri postalar
    Tüm samimiyetimle söylüyorum

• Her ne kadar tip önemli değil desek bile önemli kendim şahit oldum bu olaya.Ama aşık olan insan tipi görmezden gelir en azından güzellik kriterleri olsa bile o kritere uymayacak kişiye aşık olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: itsmeesra

Her ne kadar tip önemli değil desek bile önemli kendim şahit oldum bu olaya.Ama aşık olan insan tipi görmezden gelir en azından güzellik kriterleri olsa bile o kritere uymayacak kişiye aşık olabilir

O dedigin olayları en son masallarda görmüstüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanın görüntüsü elbette önemlidir.Herkes genlerini kendisinden daha iyi genlere sahip olan insanlarla birleştirmek ve soyunu devam ettirmek ister.Geoffrey Miller-Sevişen Beyin ve Robin Baker-Sperm Savaşları kitaplarını okursanız cinselliğin , dış görünüşün, gücün, statünün cinsellikteki önemini daha iyi anlarsınız.İç güzellik yalandır , palavradir.Ben bu konu üstüne cok derin araştırmalar yapmadım.Evrimsel psikoloji ile ilgilenenler cok daha önemli saptamalarda bulunabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Bendtner

İnsanın görüntüsü elbette önemlidir.Herkes genlerini kendisinden daha iyi genlere sahip olan insanlarla birleştirmek ve soyunu devam ettirmek ister.Geoffrey Miller-Sevişen Beyin ve Robin Baker-Sperm Savaşları kitaplarını okursanız cinselliğin , dış görünüşün, gücün, statünün cinsellikteki önemini daha iyi anlarsınız.İç güzellik yalandır , palavradir.Ben bu konu üstüne cok derin araştırmalar yapmadım.Evrimsel psikoloji ile ilgilenenler cok daha önemli saptamalarda bulunabilirler.

Ben bizzat yaşananları anlatiyorum Tecrübe yani eminimki bu forumda yuzbinlerce ayni sorunu yasayan gencler var

Tabiki cinsellik yatiyo bu tip dis gorunus meselesinin altinda bu konuda cok dogru bi tespit yapmissin

• KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    Bütün güzel kızlar ya da yakışıklı erkekler kendi güzelliğindeki insanlara mı aşık oluyor sanıyorsun para kriter değilse eğer aşık olabiliyorlar bence bu örneklerden çok fazla var.Haa ayrıca senden çirkin olan bir insan seni beğenmiyor ya ona uyuz oluyorum bu yüzden insanların dediklerini fazla takma

• Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: itsmeesra

Bütün güzel kızlar ya da yakışıklı erkekler kendi güzelliğindeki insanlara mı aşık oluyor sanıyorsun para kriter değilse eğer aşık olabiliyorlar bence bu örneklerden çok fazla var.Haa ayrıca senden çirkin olan bir insan seni beğenmiyor ya ona uyuz oluyorum bu yüzden insanların dediklerini fazla takma

Kardeşim para icin sevse nolur gercekden severmi yaninda oturur ama baskasini keser emin ol

İlla aynı guzellikde olmasi gerekmiyorki
    Güzel veya yakışıklı olmasi yeterli zaten

• Bu konuda derin araştırmalar yapıp, bir kaç kitap okumuştum. Her türlü tartışırım bu konuda

Evrimsel gelen bir algı, hiçbir insan dış görünüşünü beğenmediği insanla takılmaz.

Aynı zamanda erkek ve kız arkadaş olamaz diye bir konum da vardı istersen link atarım sonra. Güzel kız yakışıklı erkekler takılır, arkadaşız dese de böyledir.

Erkeklerin büyük göğüs beğenmesi (olası çocuk durumunda bebeklerin daha iyi emzirilmesi)

Kadınların kaslı erkek sevmesi (kadının güvende olması) vs vs hepsi güzel genlere sahip biriyle soyunu devam ettirme çabaları, tamamen beynin yapısından kaynaklanıyor

Tip her şeydir, aksini iddia eden tipsizdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 31 Aralık 2016; 17:4:21 >
  • Maalesef doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 5 Ocak 2021; 6:9:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

evet kardeşim dediklerin doğru tip kişinin hayatını büyük oranda etkiler, insanlar yok iç güzellik önemli yok kalbi iyi olsun vs. bu sözleri söyleyen kişi ya annendir ya da biri seni kırmamak için söylüyordur.

edit: şunu atayım da biraz moralin yerine gelsin.
    https://www.google.com.tr/search?q=çirkin+erkek+güzel+kız&client=opera&hs=py0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiPkpOyvZ7RAhVDnRQKHa8tCtIQ_AUICCgB&biw=1366&bih=668#tbm=isch&q=tipsiz+erkek+g%C3%BCzel+k%C4%B1z

Moralimi düzelttin kardeş allah razı olsun

Bunları ve daha fazlasını çok önceden gormustum senden daha asosyel olmamdan galiba

• İçim İçime sığmıyor beylerrrrrrr
  • Dışı güzel olan insan her yerde sevilir heryerde ön plandadır

Güzel bir kız ölse 1 ay haberlerden düşmez

Önemli olan iç güzellik derken herkes ilk görüşte dış güzelliğe bakıyor çirkinse pas geçiyor iç güzelliğe mecbur kalınca bakılıyor bide hem dışı hem içi güzel varken insanlar niye sadece içi güzeli tercih etsinki

• Tip herşey değildir. Herkesin aklında belli kriterler var, bu kriterlerin dışındaki kişilerden de hoşlanabilirsiniz, aşk sonrasında geliyor zaten.

• çirkinleri blokladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwartvis

Tip herşey değildir. Herkesin aklında belli kriterler var, bu kriterlerin dışındaki kişilerden de hoşlanabilirsiniz, aşk sonrasında geliyor zaten.

Aşk diye birşey yoktur

İnsan begendigi seyden hoşlanır hosuna giden şeyide sever

Neden pazarda meyve alirken bile çürükleri kimse almıyor ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.