Şimdi Ara

Bekaret mevzusunu en güzel anlatmış olan yazı burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
13.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAZI ALINTIDIR, BANA AİT DEĞİL AMA HEPSİ GERÇEK.

Evet kizlar, kadin ve erkek esittir ama kadin ile erkek ayni degildir. Beyinlerimiz tamamen farkli calisir. Burada ustunluk degil farklilik vardir hatirlatirim. Cinsellikte bu farkliliklardan bir tanesi.

Kadinlar erkeklerin bekaret saplantisini tam olarak anlayamiyorlar ve olaya daha cok mantiki ve ahlaki yonden bakiyorlar. Genel itibari ile kadinlarin dusunce tarzi su sekilde:

“Erkekler bekarete takiyorlar cunku evlilik oncesi iliskinin ahlaksizlik oldugunu dusunuyorlar, kadini kirlenmis olarak goruyolar, erkek egemen anlayis dahilinde bakire olmayan kadinla evlenilmemesi gerektigini dusunuyorlar.”

Cok cok cok yanlis. Bizim beynimiz boyle calismiyor.
    Turk erkegi asik oldugu ve evlenmek istedigi kadini kutsallastiriyor ve onu beyninde su sekle sokuyor:

Siz bakire olmadiginizi soylediginizde biz ne ahlak, ne namus ne de aileden gelen ogretileri dusunuyoruz. Aklimiza sadece HD kalitesinde asagidaki goruntuler geliyor ve GITMIYOR. Cocuklarinin annesi, elini tutmaya kiyamadigin guzeller guzeli kizi, universitede pic berk tarafindan pozisyondan pozisyona sokulup bereceriliyor. Goruntuler gitmiyor kizlar.. Cok asiksiniz, cok seviyorsunuz ama yakistiramiyorsunuz kabul edemiyorsunuz.. goruntuler gitmiyor. Cok mucadele ediyorsunuz, ama her yerde uyaricilar var. Kiz arkadasinizla sinemaya gidiyorsunuz ve sevisme sahnesi geliyor. Akliniza gelen ayni goruntuler. O kadar dehset vericiki bazen kahkaha atarken akliniza geliveriyor.

Buraya o görselleri koyamayacağım ama evet o malum sahneler geliyor.

Ben yapamadim, goruntuleri aklimdan cikaramadim. A***a koyiyim ben ahlak ve namus denen kavramlarin. UMRUMDA DEGIL! Ama iste o goruntuler aklimdan / aklimizdan cikmiyor.

Size anlamaniz icin daha guzel bir ornek vermek istiyorum.

Cok guzel bir ev buldunuz, hayalinizdeki ev. Bembeyaz, Inanilmaz guzel deniz manzarali, havuzlu bahcesi var hemde Alacatida. Ben bu evi alayim benden mutlusu olmaz sonsuza kadar mutlu mesut yasarim burada diyorsunuz.

Evin fiyati inanilmaz uygun ancak tam almadan once size bir sey itiraf etmek istiyor emlakci. Yatak odasinda bu evin eski sahibi kendini ve 2 cocugunu asip intahar etmis.

Bu yatak odasinda artik uyuyabilirmisiniz?
    Ev ayni ev, gecmis gecmiste kaldi…
    Hayir…
    Gozlerinizi her kapadiginizda akliniza asagidaki goruntu gelecek.

Ve evi almayacaksiniz. Cok sevsenizde, hayalinizdeki ev olsada..
    Cunku sizde biliyorsunuz, o goruntuler hic aklinizdan cikmayacak..
    O evde asla huzur bulamayacaksiniz..

Bir erkek ise o evde o aksam misil misil uyur.

Bu yuzden erkek kendi bakir degilse bile bakire ister.
    Kadin icin erkegin bekareti mantiksal bir problemdir.
    Erkek icin kadinin bekareti psikolojik bir problemdir. Mantik yuruterek bu saplantiyi asamaz. Maalesef bu takinti DNA larimizda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filip Filipoviç -- 10 Ağustos 2019; 16:24:50 >

• Bekaret önemsemeyen erkek zaten bakire olmayan kızlarla birlikte çokça olan erkektir.Evlenirse de sıkıntı yaşamaz. Ama bir bakir ,evleneceği insan bakire değilse sürekli eşi tarafından kıyaslamalarla,küçümsemelerle başı ağrıtılabilir.Veya çift, kızın önceden yattığı keko bir elemanla karşılaşırsa eleman, erkeğe imalı laflar vurabilir.Bu da bakir bir erkeğin onurunu kırar.

Aynısı kızlar için de geçerli bakire kızlar da bakir olmayanlarla aynı sorunu yaşayabilir.
  • Her haltı yiyen bir erkeğin de bakire kız istemeye hakkı yoktur.

Hiçbir halt yememiş bir erkek olarak bakire bir kızı hak ettiğimi düşünüyorum, zaten genelde böyle ikiyüzlü erkekler yüzünden kadınlar bekaret takıntısına ''iğrençlik'' olarak bakıyor.
  • Kadın deneyimli erkek,

Erkekse el değmemiş kız ister

Nokta
  • Hocam çok doğru yazmışsın çok haklısın. Tek bir şey sormak istiyorum kadınlar için de neden aynısı geçerli olmasın. Ben kadınların da aynen bu şekilde düşündüğünü düşünüyorum. İlişkide iki tarafta eşit olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AB86DCDBC

Hocam çok doğru yazmışsın çok haklısın. Tek bir şey sormak istiyorum kadınlar için de neden aynısı geçerli olmasın. Ben kadınların da aynen bu şekilde düşündüğünü düşünüyorum. İlişkide iki tarafta eşit olmalı
    ben yazmadım, alıntıdır yazmışım kocaman en başına.

Başka bir yerde gördüm ama yazdıkları gerçekten bire bir erkeklerin hissettiklerini iyi yansıtıyor.
  • Verilebilecek en sacma ornektir herhalde. Ev ile bekaret arasindaki baglantiyi nasil kurabiliyorsunuz olm ne alaka yani.

• Moving On kullanıcısına yanıt
    hocam benim iğrençlik dediğim şey kadınları kategorize edip şöyleyse "patlaktır" böyleyse değildir gibi söylemler gerçekten iğrenç. patlak ne yahu? kız kardeşiniz yolda yürürken biri onun saçına başına bakıp sonra da arkadaşlarına "bu kız patlak beyler, aha şu" dese iyi mi olur? diğer konuda haklısın tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: air raid siren

hocam benim iğrençlik dediğim şey kadınları kategorize edip şöyleyse "patlaktır" böyleyse değildir gibi söylemler gerçekten iğrenç. patlak ne yahu? kız kardeşiniz yolda yürürken biri onun saçına başına bakıp sonra da arkadaşlarına "bu kız patlak beyler, aha şu" dese iyi mi olur? diğer konuda haklısın tabi.
    Hocam kadınları o şekilde kategorize edip şu patlaktır bu patlaktır demek bence de iğrenç, zaten benim bakire bir kız istememin sebebi şu; kendim hiçbir halt yememiş olmamı bir kenara koyuyorum, benim hiç kimseyi doğru dürüst sevememişken evleneceğim, çocuk yapacağım kadının daha önce kekonun, kıronun tekinin altında inlemesi, bu kekonun da bunu millete anlatması ihtimali midemi bulandırıyor, hadi herkesin hayatı kendine desek bu kızın gizliden gizliye bu kekoyla tekrar yazışma gibi bir ihtimali de var, yani beni asıl korkutan malum kızlar efendi tipler yerine kekoları tercih ettiği için bu kızın aklının hala onda kalması, zaten kendim de bir halt yemiş olsam bakire kız istemek gibi bir hakkım olmazdı, fakat kendim ne bir kıza böyle bir şey yaptım, ne de bir kızın sevgilisi varken yazışmasına vesile oldum, aynı pisliği yaşamak istememek en büyük hakkım. Zaten bu konuda kadın-erkek ayrımı olmaz, erkek bakir değilse ve sevgilisi olan bir kızla yazışıyorsa pisliktir, aynısını yapan kadın da pisliktir.

Ayrıca bu kafada olup ta aynı zamanda müslüman olanlar baksın bakalım kutsal kitapları ne diyor bu konuda;

diyanet meali: zina eden erkek ancak, zina eden veya allaha ortak kosan bir kadinla evlenir. zina eden bir kadinla da ancak zina eden veya allaha ortak kosan bir erkek evlenir. bu muminlere haram kilinmistir.

e. hamdi yazir meali: zina etmis erkek, ancak zina etmis olan veya allaha ortak kosan bir kadinla; zina etmis kadin ise, zina etmis olan veya allaha ortak kosan bir erkekle evlenebilir. bu, muminlere haram kilinmistir. (Nur suresi 3. ayet)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 10 Ağustos 2019; 18:19:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MILWAUKEE BUCKS

Kadın deneyimli erkek,

Erkekse el değmemiş kız ister

Nokta
    kızlarla alemlerden aleme akıp sonra bakire kız istirem diye ağlayan erkek modeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hanyy marjinaldik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evrende mesele kalmadı mübarek açtığı konuya bak adamın. Evlenmeyin olum o zaman zaten evlenip çocuk yapacaksın Allah bilir nasıl bir çağa denk gelecek. Soy dediğin çok büyük dert değil bu saatten sonra. He madem kudurdunuz evlenek de evlenek hala hazırda dışarda bir sürü namuslu, aile terbiyesi görmüş, hem bedenen hem kalben tesettürlü dolu insan var. Bu ne manyaklık lan derdiniz nedir sizin. Ama efendim böyle geniş geniş hayat yaşayıp tabiri caizse MODERN kesimden bir kızla takılmaya başlayıp aha aşık oldum falan moduna girdikten sonra da ağlamayın. Hiç malum pozisyona girmese de ailesinden görmediği için, fizyolojik ihtiyaç giderme adına biraz haddi aşan yakınlıklar yaşamış olmaları gayet normal olacaktır onlar için, dışarda bir adamın kafasında da hala o anılar olacak ve adam hatırladıkça gülümseyecek. Çık bakıyım şimdi işin içinden . Yani bırakın bu manyaklıkları valla deli olursunuz kardeşim valla hadi bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluesBoyNS -- 10 Ağustos 2019; 18:4:40 >

• Bekarer anlatacak birsey yok sunu konusanlarda ökuzdur bekaret de tam bir sacmaliktir ister olsun ister olmasin

• Bekaret önemsemeyen erkek zaten bakire olmayan kızlarla birlikte çokça olan erkektir.Evlenirse de sıkıntı yaşamaz. Ama bir bakir ,evleneceği insan bakire değilse sürekli eşi tarafından kıyaslamalarla,küçümsemelerle başı ağrıtılabilir.Veya çift, kızın önceden yattığı keko bir elemanla karşılaşırsa eleman, erkeğe imalı laflar vurabilir.Bu da bakir bir erkeğin onurunu kırar.

Aynısı kızlar için de geçerli bakire kızlar da bakir olmayanlarla aynı sorunu yaşayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 10 Ağustos 2019; 18:29:40 >
  • Bak sen şu işe ! Her haltı yiyip birde biz öyle görmüyoruz felan..Erkek yapınca iyi ama kadın yapınca kötüymüş felandaa...Zaten erkek yapınca da aynı olay geçerli.Aşk demek herkesin altına yatmak değil.Şu maddecilik merakı nedir bu toplumda.Zevk için bir araya gelip her haltı yiyip kapı önüne konan ağlıyor.Aşk,safi duygudur.Onda da cinsellik ile değil,gönül bağı ile kurulmuş ilişki ile yaşanır.Ha şu cinselliğin cezbeden yanı tatlı geliyorsa,bırak her haltı ye ama duygu sömürüsü yapma derler insana.

• Hasta ruhlu bir paylaşım daha...

Anlatmaya çalışmayacağım çünkü bu zihniyette birine kendini kessen pek anlayabileceğini sanmam...

İnşallah diktirmiş biri denk gelir size o müstehak

• Mantik yuruterek bu saplanti asilamaz demeseymis iyiymiş , insani dogru yonlendiren yegane etkenlerden bir tanesi mantigidir kisiyi en cok o memnun eder.

• ponchik P kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.