Şimdi Ara

işi gücü karı kız olan sadece cinsellik düşünen elemanla sevgili olmuş gitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %90 ya bunu aldatacak ya da ilk sarhosluğunda eve atacak canı sıkılınca da bırakacak bu da sonra gidip neden erkekler böyle ben bunları hak edecek ne yaptım hüğğğ diye zırlayacak

pıhahahaha olm var ya gerçekten sevdiğim birinin beni sırf baskın bir keko olmadığım icin muhabbeti kesip böyle bi elemanla sevgili olması öyle böyle koymadı ya umarım en kötü şeyleri yaşar 1-2 yıl kendine gelemez psikiyatrilerden çıkmaz insan niye işi gücü karı kızı eve atmak olan bi elemanla göz göre göre sevgili olur lan ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• boyu uzunsa normal

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    değil

• Sende de potansiyel var aslında. Tip olarak esmersin, saçların yanını kazıt. Koluna dövme yaptırabilirsin mesela. Eline bi tespih al. Kaşa çizik at. O keko sever kızlar dibinde biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Never Forget Me N kullanıcısına yanıt
    şu sıralar öyle takılıyorum zaten üni de sınıfta 2-3 kız sürekli beni kesiyor zincir kolye takıyorum saçı da yanlardan ayırıp şekil verdim biraz da kasılarak yürüyorum tam al pacino Scarface tipi gibi dolanıyorum ortalıkta

ya onu bunu geçtim de ben bu kızı cidden seviyordum öyle boş beleş bir hoşlanma değildi şimdi ellerimden kayıp gitti ne olduğu belli olmayan bi herifle sevgili olup onla yatacak öpüşecek her seyi yaşayacak harbi midem bulanıyor sırf bu yüzden 1-2 haftadır kendimde değilim iştahım sıfır oldu sabahları karın ağrısı ile uyanıyorum

• Önünde görünmez bir duvar var nasıl kaldıracagini kendin bulmalısın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kimin yeni hesabısın ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • highest in the room kullanıcısına yanıt
    Senin paralel evrendeki yan çarın

• ismin hepkazanan olurdu o zaman…

• Paralel evrende bile game overrrr

• Katılıyorum. Ben kadınlardan ümidi kestim. 6 defa düzgün bir tip olduğum için reddedildim. En sonuncusunda yüzüme "sen kibar, düzgün bir tipsin yeea" dedi biri yüzüme, yüzünü ekşiterek. Sonra da kekonun birine gitti. Kadınlara karşı duygusal bir bağ kuramam bu saatten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlando DeJoseph -- 12 Nisan 2022; 1:59:28 >
  • kız biraz mal herhalde hocam

• Never Forget Me N kullanıcısına yanıt

Benim tip nasıl hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahahahah kız seni seçmedi diye kıza beddua ediyorsun :D İyi ki seni seçmemiş helal olsun

• knka seçmeme nedeni yukarda belli olmuyor mu ? bana kac defa hoşlandığını söyledi benden sonra da aklı fikri uckurunda olan onu sadece cinsellik icin kullanacak bi elemanla sevgili oldu ne diyim ben bu durumda ? En başta tipim değilsin senden hic hoşlanmadım zaten vs dese tamamdır eyvallah der çeker giderdik

• knk işin kötü tarafı değil işte tam hayal ettiğim birisi haraketleri karakteri vs duygusal olarak hoşlanmıştım ondan baya cinssllik falan değildi olayım gerçek bir seyler yaşayacağım bir kızdan böyle bi muamele görmek bitirdi beni

Ben senin diğer konularını da biliyorum. Şu ettiğin beddua da zaten az çok tarzını belli ediyor. Kız kurtarmış kendisini. Sen biraz daha kendini önemsemeyi maskülen ve güçlü olmayı öğren( fiziksel güçten bahsetmiyorum)

Hadi kolay gelsin

• knka tipimi atayım mı maskülenlik gör istersen ? Esmer sakallı kasılarak yürüyen bi herifim ben bakma burda arada makara yapıyoruz gerçek hayatta böyle silik takılmıyorum merak etme de konu bu değil kız kendini kurtarmış diyorsun halen ben yukarda sana çıktığı elemanın nasıl bi herif olduğunu yazdım ben gerçek bir seyler arıyordum böyle serseri model olarak tanıtmadım kendimi ama anladım zaten bunların en kültürlüsünden tut %90ı maço tarzı ortamlarda kendini gösteren tiplerden hoslanıyor biz de öyle oluruz sıkıntı yok tipimiz ona müsait zaten gören nargileci sanıyor beni

Kız ne okuyor lavuk ne okuyor

• bölümle alakası yok knka olayın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.