Bak dostum amacım seni aşağılamak falan değil. Gerçekleri yüzüne çarpmak sadece. Maskülenlik tiple olmuyor. O dalga geçeceğin tipini boyuna baksan güleceğin japon erkekleri bile ortalama olarak kat kat maskülen Türklerden. Ne yunan sütunu gibi adamlar gördüm. Kızları etkilemeyi bilmeyen. Sen hala kızları neyin etkilediğini anlamamışsın. Nice guy problemi yaşıyorsun. Ben iyiyim onlar kötü hüü. O anlattığın çoçuk kötü falan değil. Hatta muhtemelen sen kötüsün. Amacım cinsellik falan değildi diyorsun. Kadın erkek ilişkisinin temeli cinselliktir. CiNSEllik olmayan ilişki mi olur? Sen kendi arzularını inkar ediyorsun. O lavuk dediğin çoçuksa kendi arzularını dilediği gibi yaşıyor muhtemelen. Kimseyi umursamıyor. Kız da onu seçiyor. Alan memnun satan memnun sana ne oluyor? O çoçuk iyi karakterdir kötü karakterdir bilemem ama senden daha maskülen olduğuna kalıbımı basarım. Not: Fiikten boydan tipten kat kat önemli olan erkek gibi davranmak erkek gibi konuşmaktır. Erkek gibi olmak nedir? Bir defa hayatını kendini geliştirmeye adarsın. Kadınlardan önce ailen arkadaşların ve kendin gelirsin. Aşk hayalleri kurmazsın. Yalnız başına mutlu olabilirsin. Abi bir sevgiliim bile yok diyenler zaten erkek falan değildir. Yalnızlığın bir çok toksik kızla ilişkiye çıkmaktan iyi olduğunu bilmektir erkeklik. Erkeklik duygusal olarak güçlü, kaya gibi sağlam olmaktır. Kız sana iki gün mesaj atmadığında, beğendiğin bir kızla olmadığında hemen böyle triplere gireceksen sen isterse memati baş gibi yürü bir şey olmaz |
işi gücü karı kız olan sadece cinsellik düşünen elemanla sevgili olmuş gitmiş (2. sayfa)

-
-
ya bak öncelikle kızın kendisi sadece cinsellik amaçlı ilişkilerin ne kadar iğrenç olduğunu bana defalarca dedi karakteri iyi olcak iyi yürekli olcak bilmem ne edebiyatını kac kere yaptı bana gidip serseri takılan hayatında 2 kitap okumamış instada onun bunun storysine alev atan herifle birlikte oluyorsan yarın senden daha güzelini yatağa atma fırsatı bulduğunda da depresyona girip ağlamayacaksın o kadar belli ki bunu ilk fırsatta yatağa atacağı bunu öngörmek için insan sarrafı olmaya gerek yok böyle tercihler yapıp karakter cart cuet edebiyatları yapmaları samimi değil
ikinci olarak diyeceğim sey hayatımda hiçbir kızın peşinden koşmadım hiçbir kıza kankacılık yapmadım olduğum gibi takıldım evet öyle şeytan tüyüne sahip değilim kızları konuşma tarzımla etkileyecek bi eleman da değilim şu zamana kadar kızlarla cinsellik dışında bi amacım da hiç olmadı olmasın da kimseye ihtiyacım yok ama bu farklıydı ben gerçek bir seyler
Hissediyordum bunda öyle takılmalık boş işler değil beni böyle saçma sapan oyalayıp umutlandırıp boş beleş herifle sevgili olması sıktı canımı halen gelmis maskülen edebiyatı yapıyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kızlarla kanka olman için merak etme aylarca peşinde koymaya gerek yok. Cinsel gerilim yaratmadığın her kızı seni max 4-5 saat içinde arkadaş sınıfına atacaktır. Sen kendin cinsel kimliğini reddediyorsun. Kızlar mı seni kabul edecek? Buna inanıyor musun cidden? Cinsellik ayıp bir şey değil. Sanki tecavüz ediyor. Alan razı satan razı.
Ben sana belki kafanda bir ampül yanar bir şeylerin değişir diye yazdım. Tedavi olmayı istemeyen hastaya zorla iğne yapacak halimiz yok.
Sen iyi biri değilsin tam aksine sinsi ve kıskançsın. Bu kafayla bu tavırla hiçbir zaman mutlu olamazsın. Kızlara da hayatı dar edersin. Senin gibi bir tiple beraber olacak kıza acırım.
-
tamamdır hocam tavsiyen için sağol cidden haklısın aslında karı kız düşkünü görükmek kültürlü efendi cart curt görünmekten daha cok ise yarıyor hicbir seyi reddettiğim yok cinsel anlamda konuştuğum kızlar oldu zaten ben bunda gerçek bir seyler arıyordum sadece ama dediğiniz olay oldu sanırsam libido düşüklüğü olarak algılamış olabilir olayı öyle biri değilim aslında sadece ona cok belli etmek istemedim öyle biri olmadığını düşünüyordum cünkü neyse sıkıntı yok karı kız düşkünü bir tiptim eskiden zaten geri döneriz o sahalara
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cinsel gerilim mecburi. Çünkü arkadaş aramıyorsun. En azından elini tutmalı, sataşmalı senden hoşlanıyorum diyerek değil ama ondan hoşlandığını belli edici şeyler yapmalısın. Ve tabi ki muhtaç görünmemelisin. Denizde balık çok ve değerli olan sensin. Bunları karşıya hissettirdiğinde zaten seni çekici bulacaklar. Bu içgüdü bunu akılla izanla açıklayamazsın. Temelinde üreme içgüdüsü yatıyor. Tabi ki kültürünü ahlakını beğendiğin kızlar olduğunda onlar senden bunun üstüne kültür de bekleyecek. Her konuda olabildiğinin en iyisi ol ki gerçekten sevmeye değer bir kız bulduğunda onu kaçırma.
-
Sen de kızın dediklerine inandın mı? Kızlar her zaman ortamcı maskülen erkekleri ister yakışıklı olmasına gerek yok. 1.84'üm, iyi bir üniversitede okuyorum ve notlarım da çok iyi, param da var kendi 1+1 evimde yaşıyorum ama 3 aydır gizliden gizliye hoşlandığım kızı 1.78 bu yaşta saçları dökülmüş dersleri bile iyi olmayan bir adam kaptı götürdü sırf insanlar tarafından sevilen ve ağzı laf yaptığı için.
-
Kızların her dediğini yapan tiplerseniz her zaman kaybedersiniz. Biraz kendi prensipleriniz olsun. O sizden farklı birşeyi seviyorsa siz sevmediğinizi belli edin. Tartışmaktan, postayı koymaktan çekinmeyin. Kolay lokma olup her dediklerine evet derseniz değersiz bir çöp olursunuz gözlerinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesin öyle demiştir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir kızın güzel yüzünü görüp melekmiş muamelesi yapıyorsunuz ya, çoğunun ruhu kaşar aslında dış görüntüsüyle içinin hiç alakası yok, pislik, leş bir karakteri de olabilir. Sen mesela o lavuğu senin kıza yakıştıramamışsın ama kızın içi demek ki varoş
-
Kızların da cinsellikten hoşlanmadığı veya istemeyeceği düşüncesine nereden ulaşıyorsunuz çok merak ediyorum. Tabiki ponçik bir tavşan ile sevgili olmaktansa saldırgan bir kurtla takılmayı isteyecektir kız. Sen kızın yanında sanki kız arkadaşı gibi davranırsan o da sana öyle davranacaktır.
Karı kız peşinde koşan elemanla sevgili olmuş diyorsun da, o eleman muhtemelen sadece koşmuyor aynı zamanda sevgili de oluyordur. O yüzden tercih edilmiş olabilir. Sadece koşup hiç bir şey yapamayan bir eleman olsa onu da tercih etmezdi.
Sen büyük ihtimalle kızı "one it is" konumuna soktun. Konuştuğun tek kız o gibi davrandın. O da bolluk içindeki diğer elemanın daha değerli ve elde edilmesi gereken birisi olduğunu düşündü.
-
Kardes oncelikle insanlar ozgur iradesiyle istedigiyle birlikte olur yargilayamazsin. Kalitesiz insan kalitesiz insanla birlikte olur oyle bir durum varsa yapacak bisey yok sana uygun kisi olmayabilir.
Ama sunu soyliym gecin bu efendi mefendi ayaklarini,The bad boys get the girls. O filmlerde olur inek tiplerin filmin sonunda en tas kizi elde etmesi amerikan sinemasi bu tipler intihar etmesin diye yaziyor o senaryolari.
Bad boys derken keko vs olmayin ama biraz eglenceli yanarli alevli tarafiniz olsun diliniz saglamdir laf koyarsiniz. Super espiri yaparsiniz muhabbet iyidir veya gercekten zekisinizdir bunu sosyal zekayla birlestirebilirsiniz.
Kimseyi cinsel istegi var kizi eve atmaya calisiyor diye suclayamazsiniz siz ne yapacaksiniz ki kizla firsati olan her erkek sevse de sallamasa da sevgilisiyle birlikte olmak istemez mi? Dogal bisey hocam.
-
Görmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X