Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

çirkinleri blokladım

İyi avunmalar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılKaplan81

quote:

Orijinalden alıntı: zwartvis

Tip herşey değildir. Herkesin aklında belli kriterler var, bu kriterlerin dışındaki kişilerden de hoşlanabilirsiniz, aşk sonrasında geliyor zaten.

Aşk diye birşey yoktur

İnsan begendigi seyden hoşlanır hosuna giden şeyide sever

Neden pazarda meyve alirken bile çürükleri kimse almıyor ?

bozulmuş olduğundan olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilbayir66

quote:

quote:

Tip herşey değildir. Herkesin aklında belli kriterler var, bu kriterlerin dışındaki kişilerden de hoşlanabilirsiniz, aşk sonrasında geliyor zaten.

Aşk diye birşey yoktur

Ozaman neden insalra kiyafet ayakkabi alirken dis gorunusune bakiyorlar

Bunada eskimis oldugundan dersen

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aşk diye birşey yoktur

İnsanlar kıyafet alırken genelde markaya bakıyor. Birazı da kendine ne yakıştığını düşünüyorsan onu alıyor bütçelerine göre tabi,zevk meselesi de var belkide milyonlarca yıl önce çirkin olana güzel diyorlardı insanlar. Güzellik ve çirkinlik olgusu garip bir şey şu an mavi ekranda bize gösterilen insanlara benzeyen tiplere güzel diyoruz ve hamam böceklerini eziyoruz. Güzellik benim için o kadar da önemli değil hocam anlayacağınız, evet belki güzellik bir kriterdir fakat önem sırasının en altında ki bir kriter. Çoğunluğa göre bakarsanız dünyaya hiç mutlu olamazsınız ki. Kendiniz gibi düşünen insanları bulup,onlarla takılın,beraber gelişin,kendi görüşlerinizi yayın güzellik olgusunu,anlayışını değiştirin bu kadar şikayetçiyseniz.

• KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    İnsanı güzel yada çirkin diye tanımlayan evrensel kriterler yok ama, herkesin beğendiği şey farklı. Birinin deliler gibi aşık olduğu kızın yüzüne bakmam ben mesela veya tam tersi. Ayrıca meyveyle insanı kıyaslamak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu biliyor isi

• Bu yazı benim yetiştiriliş tarzımla ve bakış açımla çok alakasız. İç güzellik diye birşey vardır ve önemlidir sizin ömür boyu huzurunuzu ve mutluluğunuzu destekler, dış güzellik geçicidir ikisi bir olursa Ne ala ama bir insan çirkin!(çirkin insan olduğuna da pek inanmam Allah'ın yarattığına laf etmek haddim değil) diye onu kendimden uzaklaştıracak değilim önemli olan kalplerin ısınması siz de bu düşünceler yerine bilgi birikiminizi ve kendinizi geliştirin başkaları için değil kendiniz için yaşayın!
  • Nesliihan kullanıcısına yanıt
    Cirkin birinle kimse muhattap olmak istemez.

• İnsanların tipine ve maddi gücüne bakarak ayırmak komik geliyor. Tip denilen şey anne baba geni karışımı bunu daha anlamayan insanı hayatıma arkadaş olarak bile sokmam. Napalım doğal güzel değilsek kendimi mi keseyim anne baba karışı ben çıkmışım. Ne yapabilirsin bakımlı biri olursun kendi vücuduna uygun giyinirsin. Tek özelliği doğuştan güzel olan kızları şımartmayı bırakın.
  • Lınc L kullanıcısına yanıt
    Hocam yaşınız gereği şimdi böyle düşünmeniz normal ama öyle bir durum yok😊Öyle düşünen insan varsın muhattap olmasın Boş tenekeyi kaybedersiniz kendinize güvenin değerli olduğunuzu unutmayın dünyaya yaşamaya geldik bunun kalitesini belirlemek elinizde kendinize eziyet etmeyin herşey bakış açınıza bağlı siz kendinizi nasıl görürseniz insanlar da size öyle bakar

• quote:

quote:

quote:

Aşk diye birşey yoktur

Konuya cevabım , evet tip neredeyse insanın yaşantısının %90 ını etkiliyor. İç güzellik saçmalıklarını da geçin. Ama tabi gerçekten dış güzelliğe bakmayan kızlar da var. Birini tanıyorum ve çok çok yakın arkadasım.

• tip kapıyı açar, gerisini para ve karakterin getirebilir.

kapıyı açamazsan hiç bişey olmaz...
  • Nasıl çevrelerde yaşıyorsunuz çok merak ediyorum etrafımdaki hiç bi kız sizin dediğiniz şeyleri düşünmüyor burda anlatılan kız profillerine hayatımda hiç rastlamadım kendime yakın insanlarla takıldığım için mi acaba diyorum bazen
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aşk diye birşey yoktur

İnsanlar kıyafet alırken genelde markaya bakıyor. Birazı da kendine ne yakıştığını düşünüyorsan onu alıyor bütçelerine göre tabi,zevk meselesi de var belkide milyonlarca yıl önce çirkin olana güzel diyorlardı insanlar. Güzellik ve çirkinlik olgusu garip bir şey şu an mavi ekranda bize gösterilen insanlara benzeyen tiplere güzel diyoruz ve hamam böceklerini eziyoruz. Güzellik benim için o kadar da önemli değil hocam anlayacağınız, evet belki güzellik bir kriterdir fakat önem sırasının en altında ki bir kriter. Çoğunluğa göre bakarsanız dünyaya hiç mutlu olamazsınız ki. Kendiniz gibi düşünen insanları bulup,onlarla takılın,beraber gelişin,kendi görüşlerinizi yayın güzellik olgusunu,anlayışını değiştirin bu kadar şikayetçiyseniz.

Hocam siz kusura bakmayın ama gercekden cok sacma ve bos konusuyorsunuz

• quote:

İnsanı güzel yada çirkin diye tanımlayan evrensel kriterler yok ama, herkesin beğendiği şey farklı. Birinin deliler gibi aşık olduğu kızın yüzüne bakmam ben mesela veya tam tersi. Ayrıca meyveyle insanı kıyaslamak?

Örnek verdim kiyaslamadim

Ayriyetten altin oran die birsey var

Büyük ve iri bir burun kimseye yakışmaz

İnce ve kisa yuz hatlarna uygun burun mükemmel derecede değiştirir yüzü

• quote:

Orijinalden alıntı: norvejli

İnsanların tipine ve maddi gücüne bakarak ayırmak komik geliyor. Tip denilen şey anne baba geni karışımı bunu daha anlamayan insanı hayatıma arkadaş olarak bile sokmam. Napalım doğal güzel değilsek kendimi mi keseyim anne baba karışı ben çıkmışım. Ne yapabilirsin bakımlı biri olursun kendi vücuduna uygun giyinirsin. Tek özelliği doğuştan güzel olan kızları şımartmayı bırakın.

Kardeşim nekadar bakım yaparsan yap yakışıklı veya güzel birinin en bakimsiz hali kadar olamazssin
    Ayriyetten şöle bir durum var yuz hatlarina nasi bakim yapican

Burnu yuuzu uzun adamin saclari seyrek yapisi kotu nasıl degisiyomus ole

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesliihan

Hocam yaşınız gereği şimdi böyle düşünmeniz normal ama öyle bir durum yok😊Öyle düşünen insan varsın muhattap olmasın Boş tenekeyi kaybedersiniz kendinize güvenin değerli olduğunuzu unutmayın dünyaya yaşamaya geldik bunun kalitesini belirlemek elinizde kendinize eziyet etmeyin herşey bakış açınıza bağlı siz kendinizi nasıl görürseniz insanlar da size öyle bakar

Biri yakışıklı hayata 10 belki 100 sıfır onde başlamış
    Biride çirkin simdi soruyorum bu adam nasıl hayattan zevk alabilsin
    Ortada bir adaletsizlik var hemde cok büyük bir adaletsizlik !!

• quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

Nasıl çevrelerde yaşıyorsunuz çok merak ediyorum etrafımdaki hiç bi kız sizin dediğiniz şeyleri düşünmüyor burda anlatılan kız profillerine hayatımda hiç rastlamadım kendime yakın insanlarla takıldığım için mi acaba diyorum bazen

Yakışıklı veya normal (Cirkin - Kötü) Olmayan bir tipe sahip olduğundan sana enterasan gelebilir belki

• KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    Yakışıklı olmadığımı düşünüyorum ben inatla bazı arkadaşlarım aksini söylese de tek avantajım boyum uzun heralde ki nerdeyse tüm kızlar aynı şeyi söyledi ama bence durum anlattığınız kadar iç karartıcı değil inan ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

Yakışıklı olmadığımı düşünüyorum ben inatla bazı arkadaşlarım aksini söylese de tek avantajım boyum uzun heralde ki nerdeyse tüm kızlar aynı şeyi söyledi ama bence durum anlattığınız kadar iç karartıcı değil inan ki

Kendin söyledin iste

Beni ve benim gibileri anlayamassın
    Gerçekler Cok Acı ne yazıkki ...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.