Ya arkadaş, gerçekten o kadar yıldım ve bıktım ki. Arabayı satmayı bile düşündürür bu insanlar adama. İnsanlarda, eğer arabanız varsa birlikte dışarı çıktığınız herkesi evine bırakmak zorundasınız gibi hastalıklı bir düşünce yapısı var. Hele ki yakın arkadaş olmanızı kullanıp bu durumu suistimal edenler (b.kunu çıkaranlar desem daha doğru olur). Bazen 3-4 kişi çıkıyoruz, neymiş efendim gecenin bir vakti bir kız taksiye bırakılmazmış falan filan. Banane yahu, anası değilim babası değilim. Gittiğimiz yerde eğlence haram oluyor bana resmen. Ha tabi yakıt fiyatlarının artışından dolayı yakın arkadaşlarım son zamanlarda yakıt parasına destek olurlar haklarını yiyemem ama insanları bırakacağım diye 1 saat geç gidiyorum eve bana da yazık günah yahu. Sırf bugüne kadar insanları kırmamak için hep yakın çevreme şoförlük yapıp durdum ama ta ki geçen güne kadar. Yine arkadaşlarla dışarı çıktık, hatta yakın arkadaşımın (kendisi bayan) 1-2 tane arkadaşı geldi (ikisi de kız). Sabaha doğru 4'e kadar vakit geçirdik. Sonrasında arabaya doğru giderken bi baktım yakın arkadaşımın arkadaşları dediğim 2 kız da kuyruk gibi peşimize takılmış geliyor (bizi de bırakır mısınız diye sorma tenezzülünde bile bulunmadan arabaya binecekler aklınca) otoparkın önünde döndüm bunlara tavırlı bir şekilde "siz neyle gideceksiniz" diye sordum. Onlar da mesajı anlamış olacak ki "biz şuradan taksiyle bineriz" dediler. Bu arada taksimdeyiz, kızlar da beylikdüzünde oturuyor. Bir de utanmadan onları taksimden beylikdüzüne bırakacağımı falan zannediyorlar. Tam bu konuşma geçerken yakın arkadaşım "durun kızlar ya LastStand bırakır" demez mi. İşte o an kan beynime sıçradı "yok ben beylikdüzüne kadar gidemem çok uzak" diye cevabı yapıştırıverdim. Kızlar da sorun değil biz gideriz vs diyerek cehennem olup gittiler. Arabaya bindiğimizde işte o zaman açtım ağzımı yumdum gözümü. Bir ton bağırdım arkadaşıma "sen kim oluyorsun milletin yanında bana emrivaki yapıyorsun, bu ne hadsizlik" diye. O da kırıldı bana. Kırılması zerre umrumda değil ama sırf milletin özel şoförlüğünü yapmadım diye öküz konumuna sokulmam nasıl bir terbiyesizlik yahu. Sanki bana güvendiler dışarı çıkarken. Gece vakti eve dönme sorunun varsa çıkmayacaksın bu kadar. İnsanlardaki bu hadsizlik bu yüzsüzlük nereden geliyor gerçekten anlamıyorum. Ben 15 yıllık en yakın arkadaşıma sadece 1 kez bıraktırdım evime (arabam yokken). O da arkadaşım 10 kere falan ısrar etti. Ben insanlara yük olacağım diye ödüm koparken insanların böyle başkalarını kullanmaya çalışması beni tüm insanları hayatımdan çıkarmaya itiyor. Bu yüzden, yalnızsanız, arkadaşınız yoksa üzülmeyin arkadaşlar. En azından sizi kullanacak kimse yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 6 Kasım 2023; 21:5:57 > |
Bu hayattaki en kötü şeylerden biri ortamdaki tek arabası olan insan olmak

-
-
Kızlarla yakın değilsin herhalde hocam yakınlık olsa zaten kendi isteğinizle bırakırdınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi yapmışsın. birilerinin seni kullanmalarına izin verme. o kızlar sana yakıt parası + 500 tl bahşiş verse bile gidilmezdi beylikdüzüne.
-
Mevzu para da değil zaten parasını vermeyi de teklif ettiler fakat para teklif etmek bile terbiyesizlik bence. O parayı bana verene kadar taksiye atla git. Babalarının şoförü var sanki.
-
1 tanesiyle yakınım, kaldı ki yakınlık derecesi durumu değiştirmez. Millete şoförlük yapmak zorundaymışım gibi bir algı yaratılmasından sıkıldım artık. Bir gün de vakit geçirdiğim yerden direkt olarak kendi evime gideyim anasını satayım ya.
-
Aile bireyiniz akrabanız veya evleneceğiniz kişi değilse bindirmek zorunda değilsiniz hocam arkadaşmış kızmış gerek yok taksi var otobüs var
Zaten artık bu kafadayım. Arkadaşlarıma da sıkı sıkıya tembihleyeceğim bir yere gideceğimiz zaman kendiniz gidip geleceksiniz diye. Bıktım artık yahu, kendini arka sokaklarda sürekli ekip otosunu kullanan ali gibi hissediyorum
-
Bunun bi versiyonu da zaten araba gidiyo diyip yakıta ortak olmamak. Örnek şehir dışında düğün dernek var aaa bizde davetliyiz diyip hoop konuyolar beleşe
Yakıta ortak olmayı teklif etmeyen biri zaten benim arabama ayak basamaz zaten. Ama mevzu şehiriçi ulaşım. Genelde şehir dışı gibi uzun değil de kısa mesafe olarak görüldüğü için göz ardı ediliyor böyle şeyler. Ama yok öyle yağma.
-
Arabam yok ama aldığımda bu duruma düşer miyim diye hep aklıma gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Emin ol böyle saçma sapan dayatmalara ve emrivakilere maruz kalacaksın araba alırken bunu aklında bulundur.
-
haksızsın dicektim de istanbulu görünce kararımı değiştim. istanbulda zor
-
Ben boyle seylerin lafini yapmam hic. Zaten ben birakmayi teklif ederim. Kizlarla eglenirken iyi ama eve bile birakma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu durumu ne yazık ki bende çok yaşıyorum. bir keresinde yürüyüşte olsun diye 1 saatlik mekana gittikten sonra ayrılırken arkadaşım şaşırmıştı :)
-
seni bu kafayla çok kullanırlar
-
otobüsle git o zaman derde bak
hem arabanın ekmeğini ye kızlarla gez ama bi eve bırakmayı çok gör.
-
Kullanma niyetinde olan insanları ben de sevmem, dediğin gibi arabam yokken ben de çekinirim mahcup olurum insanların beni bırakmasından ki benden önce arabası olan pek arkadaşım olmadı.
Kendi aracımla da tabii ki mesafeyi ve samimiyeti de göz önüne alarak yakın arkadaşlarımı, ailemi akrabamı bırakmaktan çekinmem. Bunu hep onların aracı olsa onlar da beni bırakırdı düşüncesiyle veya toplu taşımanın çilesini çok iyi bildiğimden yaparım.
Yanındaki kişilerin kalitesiyle de alakalı oluyor tabi. Bana emrivaki yapan olmadı hiç, olsa da susmaz cevap veririm ben.
Yani haklısın ve seni anlıyorum ama hayır demeyi (öğrenmelisin demiyorum zaten demişsin) alışkanlık haline getirmelisin.
onlara günlerini göster şampiyon bidahakine hepsini evine götür.
-
hocam sana birşey diyim mi sırf bu olay yüzünden toplu taşımayla çıkıyorum buluşmalara. hem işlek şehir merkezinde park ile uğraşmıyorum hem de bu polemikler olmuyo. takıyorum kulaklığı metro ile gidiyorum.
ama şu var, memlekette isen ve yakınlarının arabası yoksa gene yandın gene full onlara çalışır araba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sana emrivaki yapan arkadaşın Meriç biriymiş belli ki. bide aşırı relaks. bu tarz kişilerle muhabbeti kesmek gerek diyecem de bi zamandan sonra zor oluyo.
benim en yakın çocukluk arkadaşım böyle tavırlar göstermişti bana. hani sanki o işyeri sahibi ben de onun çalışanıymışım gibi sürekli bi taleple geliyodu. elemanla iletişimi kestim 1 sene umursamadım. düşün sağdıcıyım ben bunun. sonra haflf haflf görüşmeye başladık tekrar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ben boyle seylerin lafini yapmam hic. Zaten ben birakmayi teklif ederim. Kizlarla eglenirken iyi ama eve bile birakma.
|
Bu işin raconu yolunun üstüyse bırakırsın değilse en yakın metro veya otobüs durağına atarsın. Buna razı olmayan kişi arkadaşın olamaz zaten |
otobüsle git o zaman derde bak |
Arabayla birakmayi kullanilmak olarak goren biriyle iletisim kurmam zaten. Bu kadar cimri olmaya gerek yok
|
Zaten artık bu kafadayım. Arkadaşlarıma da sıkı sıkıya tembihleyeceğim bir yere gideceğimiz zaman kendiniz gidip geleceksiniz diye. Bıktım artık yahu, kendini arka sokaklarda sürekli ekip otosunu kullanan ali gibi hissediyorum |
seni bu kafayla çok kullanırlar |
Benzer içerikler
- 216 nerenin kodu
- vesikalık fotoğraf çoğaltma
- zorno ne demek
- yan bina yıkılırken evin sallanması normal mi
- wellbutrin xl 150 mg kullanıcı yorumları
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X