Şimdi Ara

Bu hayatta en önemli şey tiptir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tipin iyi olursa ilgi çekersin özgüven gelir aşk sevgi cinselliğe doyarsın. Özgüvenin olursa başaramayacağın bişi yoktur.

Benim gibi tipsizler mesela. Tipinden dolayı sosyal ortama giremez. İki kelam edemez. Özgüven yoktur. Aşk icnslelik gibi içgüdülerine bile doyuramaz. Sonuç olarak arızalı ruh halleriyle psikolojik sorunlarla yaşar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En önemli şey para.Tip de paranın bir sonucudur.Sen inşaatta çalışan çok yakışıklı bir adam gördün mü?Gen belli,çevre belli koşullar belli.Bakım yok,zor şartlar dış görünüşü de etkiliyor.

Zengin bir ailede doğsaydın çocukluktan iyi bir beslenme,spor programı ile 1.70 olacağına 1.80 olurdun. Estetik ameliyatlar var,saç sakala el atabilirsin,giyimi değiştirebilirsin.Ha belki Brad Pitt olmazsın ama gayet yakışıklı biri olabilirsin

• bende var da ne oluyor

ortam yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

bende var da ne oluyor

ortam yok

Para

• Ve yazılım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the__executioner__

Para

Alıntıları Göster

doğru diyorsun hocm

• tipin yoksa boy, kas, akıl gibi bileşenlere asıl hocam. bu şekilde tip açığını kapatmaya çalış en mantıklısı bu. Ayrıca güzel kızların yanında ki tipsiz erkekleri aklına getirip motivasyonunu kaybetmemeye çalış. Kızların gözünden baktığımızda her şey tip değil.

• En önemli şey para.Tip de paranın bir sonucudur.Sen inşaatta çalışan çok yakışıklı bir adam gördün mü?Gen belli,çevre belli koşullar belli.Bakım yok,zor şartlar dış görünüşü de etkiliyor.

Zengin bir ailede doğsaydın çocukluktan iyi bir beslenme,spor programı ile 1.70 olacağına 1.80 olurdun. Estetik ameliyatlar var,saç sakala el atabilirsin,giyimi değiştirebilirsin.Ha belki Brad Pitt olmazsın ama gayet yakışıklı biri olabilirsin

• Bakım önemli hocam aslında. Bir erkeğin yakışıklı olması çokta zor değil. Üstüne oturan kıyafet modelleri ile' güzel bir saç sakal bakımı ve spor ile daha üst seviyeye gelebilir bir erkek. Bunlar için çok paraya da gerek yok. Estetik kısmına girmiyorum tabi o ayrı mesele. Kaş burun vs vs. Ama şöyle bişey var erkeğin en önemli aksesuarı saçı bence. Saçlar azsa bu kayıp maalesef. Bide boy mevzusu var, 1.80 90 aralığındaki yakışıklı bir erkek diğerlerine nazaran daha önde bence. O mevzu ise yüzde 80 genetik. Ben 1.70 im tipte fena sayılmaz ama 1.80 olmak isterdim. Zenginlerin bakımlı görünmesinin sebebi, iyi beslenme estetik vs vs o konuda size katılıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • themann41 T kullanıcısına yanıt

Belli yaştan sonra boy uzamaz da gelişme döneminde fark edilirse uzatılabilir.Saç için de ilaçlar var ekim var o da bir şekilde düzeltilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: themann41

Bakım önemli hocam aslında. Bir erkeğin yakışıklı olması çokta zor değil. Üstüne oturan kıyafet modelleri ile' güzel bir saç sakal bakımı ve spor ile daha üst seviyeye gelebilir bir erkek. Bunlar için çok paraya da gerek yok. Estetik kısmına girmiyorum tabi o ayrı mesele. Kaş burun vs vs. Ama şöyle bişey var erkeğin en önemli aksesuarı saçı bence. Saçlar azsa bu kayıp maalesef. Bide boy mevzusu var, 1.80 90 aralığındaki yakışıklı bir erkek diğerlerine nazaran daha önde bence. O mevzu ise yüzde 80 genetik. Ben 1.70 im tipte fena sayılmaz ama 1.80 olmak isterdim. Zenginlerin bakımlı görünmesinin sebebi, iyi beslenme estetik vs vs o konuda size katılıyorum.

Kardeş bazıları gerçekten çok çirkin altyapı hiç yok ne yapsan olmaz. Kafa komple çirkin, vücut biçimsiz.. Ben öyle değilim mesela çirkinim şu an ama çirkinliğimin sebebi kötü fizik ve saç. Bunları düzeltirsem param olduğunda ortalamanın üstünde olacağımı biliyorum. Ama bazı arkadaşlarım var ne yapsan olmaz yani.

• İlaç işi, yalan dolan hocam. Saç dökülmem var çok araştırdım ama işe yarayan bişey bulamadım. Genetik dokulmelerin önüne geçmek çok zor maalesef. Ya ektireceksin yada protez saç kullanacaksın. Boy için uzatma ameliyatları var ama değmez bence riskli ameliyat.

• Aynı durumdayım hocam' saç ve fizik önemli gerçekten. Benim saclar biraz seyrek' genetik sorun maalesef. Bide biraz fazla kilo var ikisini duzeltsem iyi olurum.

• Genetik dökülmede tek işe yarayan şey hormonal tedavi.20 yaşın altında değilsen başlayabilirsin Finasterid,dutasterid gibi ilaçlara.Tabi sıkıntılı ilaçlar bunlar,hormonlarla oynadığı için geçiçi ya da kalıcı cinsel yan etkiler yapabiliyor.O riski göze alabiliyorsan kullanabilirsin.Kullanıcıların %90 ına yakınında saç dökülmesini durdurmuş bu ilaçlar

@themann41

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 8 Haziran 2021; 13:54:56 >
  • O ilaçları biliyorum hocam ama yan etkilerinden ötürü kullanmak istemiyorum. Minoxil kullanmaya başlayacağım, eğer etkisini gormezsem' son çare olarak Ekim seçeneği kalıyor.

• themann41 T kullanıcısına yanıt

Ekimden -önce-sonra da bu ilacı yazıyorlar.Ekim pek mucizevi yöntem değil zaten.Çok agresif saç dökülmesi varsa,nw5-6-7 ye gidecekse ekim bir işe yaramaz.Ense ve yanlardan alınacak saç miktarı belli çünkü.Çok seyrek bir görüntü oluşur.İlaç tehlikeli ama biraz da abartılıyor.Yan etki görenler %5 falan yani.

Şu an saçların ne durumda bilmiyorum ama fin kullanmayacaksan xpecia kullanabilirsin.Fin kadar güçlü olmasa da dht blockerler içeriyor.

• Aslinda benim ki o kadar şiddetli değil hocam ama ileride buyuk ihtimal kel kalacagim dökülme genetik çünkü. Şuan seyreklikler var şakaklarda. Ekimden sonuç almak zor zaten sayılı firma başarılı diyebiliriz bu konuda. Ama ilaçlar konusunda tekrar bir araştırma yapacağım hocam bilgiler için teşekkür ederim.

• Yeter artık ya yeter. Bıktım şu ezik konulardan.

• Hayır paradır konu kilit üye ban.

• Hocam selamlar, bende kendi tipimin ortalama altı olduğunu düşünüyorum, ama dediğin gibi şeyler olmuyor fazla. Hayatımda sürekli birileri oldu, malesef 3 ay bile solo takılamadım, hatta üni bittikten sonra 3-4 kişi arasından seçim yaptığım zamanlar da oldu. Ama dediğin gibi beni tanımadan, insanlarla münasebetimi görmeden benimle muhabbetten kaçınıp, sonra aynı bölümde olduğumuzu öğrenen kız da muhabbet açmaya çalışmıştı.

Benim boyum 175, kilom 78-85 arasında gider gelir, arada diyet yaparım, yürüyüş yaparım. Tipime puanım 4/10 (kendimi öldürmüyorum)

Şu konuda bana güven; çevremde o kadar yakışıklı; makine tip var ki, ortamda sürekli kıskançlığımdan "biz senin gibi matkap değiliz oğlum" gibi şakalar yapıyorum, olayın "TİP" ile ilgili kısmı %15 falan.

Para kısmı %25, Güç kısmı %25, geri kalanı sadece tarz-üslup-davranış kombinasyonu.

Bence asıl olay insanlara davranışın. Ben insanlara saygı gösterip, saygı gören birisiyim. Maddi açıdan durumum ortalama üzeri, şükür evim arabam var, ailemin durumu da yerinde. Belki de bu yüzdendir, yani maddiyat cidden önemli.

Bazı arkadaşlar "para varsa karı var" gibi konular açıyor ya, kısmen doğru.

Kendine bak, bakımlı ol, çok fazla göbeğin olmasın, insanlarla laubali konuşma, bazı ortam "çocukları" herkesle dalga geçer, arkasından konuşur, kimseye malzeme bile verme, o tiplere sert yap ki seninle nasıl konuşacaklarını bilsinler.

Bu da bence toplumumuzdaki güç göstergesi, bazılarına göre alfalık savaşı.

Malesef ki bizim toplumumuzda kurtlar vadisi gibi bir zehir yıllarca işlendi bize. Herkes kendini mafya zannediyor, alfalık ve gücü cebinde silah taşıyarak, adam bıçaklayarak kazanacaklarını düşünüyorlar. Türkiye de erkek olmak kolay değil.

Kilit noktalar, ciddi olmak, sert görünmek, laubali davranışlardan kaçınmak, güvenmediğin insanlarla fazla muhabbete bile girmemek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.