Şimdi Ara

Arkadaşlar tefeci ile başım dertte (kimliğime el koydu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bir arkadaşa 2000 tl borcum vardı işlerim kötü gitti ödeyemedim .Bu arada yaş 23 . Sonra bana bir yerden para gelecekti tam o sırada arkadaşım aradı beni bana yarın borcunun 500 tlsini ayarlayabilir misin dedi bende ayarlarım dedim para gelcek bir yerden diye . O da antalyada tatildeydi tatilden dönecekmiş benzin parası istedi ertesi gün aradı bak yola cıkıyorum 2 saate param gelir mi dedi bende gelecek dedim (gerçektende gelecekti). Ben telefonumu satacaktım biriyle anlaştım alacak olan adamda vazgeçti almıyorum dedi akşam saat 9 cocukta yola cıktı benzini bitmiş yolda kaldı.Dedim kardeşim param gelmedi , birinden tefeli para alalım 6 gün sonra ödeyelim ben sana faizini veririm sen ana parayı ödersin dedi . Bende kabul ettim 6 gün içinde telefonu 700 e satacaktım en kötü 500 e satarım diye düşündüm .
    Bana bir numara verdi gittim gece 1 de aldım 500 tl yi adam 6 gün sonra 750 tl olarak hesaplaşırız dedi , çocuğu aradım 250 tl faiz koydu dedim iyi dedi.Paranın günü geldi çocuk telefonlarımı açmıyor .Sonra dün açtı benim durumum yok senin zaten 2000 tl borcun vardı 750 tl daha düşeriz sen öde faizi dedi , bana borcun var daha benden para mı istiyorsun dedi.Şimdi ödeme günü 2 gün geçti adamda dün beni aradı nerdesin diye yerimi söyledim geldi araba ile aldı 1000 tl oldu borcun 2 gün geçti dedi , (adam çingen değişik biri, silahıda var ) .Gece benden zorla kimliğimi aldı yarın parayı al gel ya da 25.000 tllik senete imza atarsın artık avukat uğraşır dedi . ben öğrenciyim , senin sigortalı işe girmen 2 sene sürer 2 sene sonra da 25.000 tl olur o para ödersin dedi.

Ben bu işin içinden nasıl sıyrılırım ? not : satılık lg g4 stylus telefon var birde sıfır dubaiden gelme iphone 7 plus replika telefonum var ikiside kolay kolay satılmıyor . telefoncu telefona 400 tl veriyor. Adama telefon vereyim dedim telefonu alırım 5 gün beklerim 5 günlük faize sayarım dedi.

Polise şikayet etsem kesin işlem yaparlar max 6 ay yatsın 6 ay sonra beni yine bulur , birde çevresinde kesin adamı vardır o içeri girse bile başka biri gelir beni bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wormwood06 -- 11 Temmuz 2017; 10:31:29 >

• Temiz içeri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonların ikisine 100 tl veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007TAYYARAĞA

telefonların ikisine 100 tl veririm

1000 de anlasalım
  • ZEBANI VAR GACCCIN GARİİİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

ZEBANI VAR GACCCIN GARİİİ

zebani yok nerde var ?
  • bi akrabana durumu anlat. yoksa başına daha büyük dertler açabilecek bir durum. allah kolaylık versin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wormwood06

quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

ZEBANI VAR GACCCIN GARİİİ

zebani yok nerde var ?

Degil tefeci mr president bile el koysa bu kadar uzun seyi okumam

• Savcılığa sığın şikayetçi ol

• Ne saçma iş ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

Savcılığa sığın şikayetçi ol

başıma daha kötü şeyler gelebilir mi ?
  • Tefeciyi savunmuyorum ama adamdan borcu alana kadar abi diyorsun sonra borcu ödeyemeyince savcılığa mı şikayet etsem diyorsun adam sana zorla gel para vereyim mi dedi yoksa senin mi ihtiyacın vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Ne saçma iş ya

insanlar saçmalıktan para kazanıyor
  • Bi yakınınızdan yardım isteyin daha sonra ona ödersiniz borcunuzu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borç işine hiç girmeseydin keşke hocam baştan tefecinin şartlarını kabul etmişsiniz yapacak bişey yok.

Hem neden telefonu satmak için bir kişiye şartlanıyorsunuz ki 2 3 tane müşteri bulsaydınız birine satardınız.

• Allah yardim etsin koruma falan talep edemezsiniz dimi .d

• Adam tefeci zaten yaptigi yasal degil 2 gun sonra 250 tl artiramamali bana kalsa al bi silah adami oldur nefsi mudafaa gibi goster .d olmeyi hakediyor o serefsizler

• peşi sıra hatalar zinciri resmen git babana anlatdurumu tefeci her geçen gün hayvan gibi faiz koyuyo üstüne en azından baban böyle bişe yapmaz eline para geçtiğinde verirsin babana parayı grur falan yapma bak 1000tl borcun var çok büyük bi meblaa değil kendin halletmeye çalışma halledemessen o borç 3-5-6 derken altından kalkamiycağın bi hal alır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.