2020 yılı ve üzeri, otomatik viteslisi alınacak.
Bunlar dışında kona, vitara ve c3 aircross modelleri de gözüme çarptı.
Bu araçlar 2. elde 450 bin bandında geziyorlar.
Önceliğim kasası ilgi çeken, yakışıklı/yenilikçi bir model olsun istiyorum. daha sonra otomatik şanzumanı uzun vadede sorun çıkartmasın mümkünse. Bu fiyat bandında gözümden kaçırdığım modellerde olabilir, söyleyebilirsiniz.
Yorumlarınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim.
Güncelleme:
Suzuki Vitara / Skoda Kamiq: Bu segmentte fiyatları bi' tık daha yukarıda (500'lere yaklaşıyor) diye listemden çıkardım. Şimdi diyeceksiniz: ``450 veren 500'de verir.`` diye.. Ama o işler benim açımdan öyle olmuyor. :) Keza rakiplerine göre bu + fiyatı verdirecek bir detay göremedim.
C3 AirCross: Arka farlarının yuvarlak tombik oluşu kasaya feminen bir hava katmış. Kasası da oldukça düz ve
tasarımsal açıdan rakiplerinin çok gerisinde kalmış. Bu kadar para verip, bu kadar düz bir kasam olmasını istemediğim
için listemden çıkarttım. Dediğim gibi tasarım benim için öncelikli bir seçenek..
Seat Arona: Kesinlikle kötü bir araç değil. Sadece tasarımsal olarak 'klasik' durduğu için listemden çıkarttım. Böyle nasıl desem tam bir aile için yapılmış baba arabası gibi duruyor. Ben biraz daha yenilikçi ve kendini belli eden bir kasa istiyorum. Farklı olması lazım, arona düz bir kasa.. Şöyle yanına bir puma veya juke koyunca ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Şimdi listemde juke, puma ve sonradan giren kona kaldı.
Juke ve Puma tasarımsal olarak resmen ateş ediyorlar. Kona'nın da 2'si kadar olmasa da kendine has bir duruşu var. Ve genel toplamda mantıklı bir araç olduğunu düşünüyorum. Yine güncelleyeceğim..
*Başlık ve karşılaştırma resmi güncellendi.
Güncelleme 2:
arkadaşlar tüm tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. puma ve juke hangisi uygun fiyatlı denk getirirsem onu alacağım. juke şu anda nedense bi 10 bin bandında daha yukarda gözüküyor.
**** ALINDI **** TEŞEKKÜRLER HERKESE
468 bin tl'ye kırmızı puma aldım arkadaşlar 10 bin km'de.. ilanlardaki fiyatlardan kimse 500 lira bile inmiyor şaka gibi herkes tok satıcı.. eğer daha uygun fiyatlı juke bulabilseydim alacaktım ama imkanı yok kimse kuruş indirmiyor maşallah :)
[150.000 TL] Otomatik ilk araç tavsiyesi
|
Son Giriş: 13 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 224
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 5.605 (Bu ay: 164)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 325 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun