< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 13 Şubat 2022; 3:29:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İnsanlar niye bara gidiyor ki çok iç karartıcı ortamlar
-
-
Yerini bilmiyorum ama istanbul da boğaz kenarındaki clublerde kokteyl 120 büyük bardak kokteyl 140 bira da 60. Yalnız önüne geleni almazlar seçerler bu işte baya tecrübeliler. Giriş de sağlam ücretlidir
Niye gidiyor diye sorarsan cuma ve cumartesi geceleri erkekler karı düşürmek için gidiyor bu net. Hatunlar da ilgi görmek için. Bu yukarda bahsettiğim clublerde aklınıza millet şu an neler düşürüyor lan biz evde pinekliyoruz diye bişey gelmesin. Tabiki oluyor. Fakat düşündüğünüz kadar kolay değil. çok + larinin olması lazım tip para ve tecrübe. Benim tecrübeme göre 1 gecede saat 00 dan gece kapanış 3.30 a kadar club te tanışılıp yatağa atılan hatun sayısı club başına 3 veya 4 tür. Genelde instagram ve telefon alınır sonra bi halt olmaz bunu 7-8 yıldır her hafta giden biri ve her hafta gidenleri izleyen biri olarak diyorum bazılarını anamdan babamdan çok görüyorum.
Bunların dışında kalan Rock bar taksim barları ve entel dantel barlara arkadaş grupları ve öğrenci takımı gidiyor fiyatlar daha ucuz, tipler de orta ve orta altı. Üçüncü dördüncü sınıf hatunlar bira veya cin tonik içip sağa sola yalpalar olay bu. Ortam iyidir ama eğlenirsin. İşini bilirsen gittiğine değer. Bu işler tecrübe işidir cepte de paran olması gerekir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 13 Şubat 2022; 3:57:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aynen berbat bir ortam..
-
Benim arkadaş çok tecrübeli bu konularda. Bodrumda yazın kalıyor sürekli yalıkavakta yazlıkları var. Zaten zengin çok ailesinde hem passat hemde tiguan var adamda çok başarılı ama gerek eğitim konusu gerek psikoloji gerek fizik var sporcu ağzı iyi laf yapıyor yakışıklı da. Yani 2-3 saatte yatağa hatun atabilecek birisi ki yapabiliyor. Yani bu saydığım şeylerin hepsinin olması gerekiyor ki hedefe ulaşabilesin. Yoksa dediğin gibi anca instayı veya numarasını alırsın arayacak cesaret bile bulamazsın. Hem aşırı tecrübe gerektiriyor hem de paranın çok olması gerekiyor. Ha arkadaşım böyleyken ben onun tam tersi konumundayım. Ne ailem zengin ne ben başarılıyım. Öyle nefes alıp vermeye devam işte
-
bar disco batı ürünü. onu alıp koymakla olmuyor, oradaki insanlar arkadassizda gitseler orada birini bulabiliyolar yada tek gecelik karşı cinsle iliski yasayabiliyolar ancak kültürü alıp buraya koyamiyosun bundan dolayi batı disindaki yerlerw bar disco terimi yerine baska birsey denmeli cunku ayni islevde degiller
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 13 Şubat 2022; 17:37:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim de yazlık var ama Bodrum'a girmeden köprüden sağa dönüyorsun. İnternet de yok evde o yüzden bizim akşamlar okey oynayarak geçiyordu. Merkeze indiğimde iğrenmiştim. Bodrum balon gelmişti. 5 senedir yazliga gitmiyorum. Tabii o zaman lise 1'dim simdi bilemicem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Marks Engels'in bu konuda bir sözü vardır: El habibi gottabibi halabani talabani.
-
bunların da çeşit çeşidi var aslında. kimisi var mesela restorant gibi, alkol almadığım hâlde burgerini sevdiğim için gittiğim yer var. ama kimisi var tam böyle pub ortamı hani alkol alan gider anca.
mekanı işletenler açısından da çeşit çeşidi var. kimi işletmeler cidden modern kişilerce kurulup yönetiliyo. kimileri ise eski meyhanelerin falan böyle abuk subuk adamları tarafından açılmış yani kasada geçirmeye çalışanı falan her türlüsü denk gelebiliyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 14 Şubat 2022; 9:9:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Stockholm' de yarım litre bira 5,5 TL
-
Arkadaşlarla dışarıdayken bir şeyler içmek istediğinizde gidilen yerler. En çok üniversitedeyken, kimsenin evi yokken gidiyorduk, artık genelde birinin evine gidiyoruz, öyle farklılık olsun diye nadir gidiyoruz barlara.
Meyhane güzel ama, öyle çeşit çeşit sıcak soğuk meze vs, aynı ortamı evde yaratmak zor.
En tahammülüm olmayan yüksek sesli müzik çalan barlar. Yanımdakinin sesini duyamayacaksam niye gidiyorum?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müzik dinlemeyeceksen ne demeye gidiyorsunuz?
En kıl olduğum şey de diskoda müzik çalarkan kulağımın zarına dilini sokacakmış gibi bağırıp konuşanlar...
-
Arkadaşlarımla oturup, birlikte yemek yiyip bir şeyler içip muhabbet etmek.
Ayrıca bunlar tek tip değil, benim dediğim gibi olanlar da var senin dediğin gibi de.
Benim sevdiklerimde zaten müzik arka planda kaldığı için kulağa bağırman gerekmiyor.
Neye tepki verdin anlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bol para verip eğlenmelik mekânlar. Bana eğlenceli gelmediği için gitmiyorum.
Eğlenebilenlere ne mutlu.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yerini bilmiyorum ama istanbul da boğaz kenarındaki clublerde kokteyl 120 büyük bardak kokteyl 140 bira da 60. Yalnız önüne geleni almazlar seçerler bu işte baya tecrübeliler. Giriş de sağlam ücretlidir
Niye gidiyor diye sorarsan cuma ve cumartesi geceleri erkekler karı düşürmek için gidiyor bu net. Hatunlar da ilgi görmek için. Bu yukarda bahsettiğim clublerde aklınıza millet şu an neler düşürüyor lan biz evde pinekliyoruz diye bişey gelmesin. Tabiki oluyor. Fakat düşündüğünüz kadar kolay değil. çok + larinin olması lazım tip para ve tecrübe. Benim tecrübeme göre 1 gecede saat 00 dan gece kapanış 3.30 a kadar club te tanışılıp yatağa atılan hatun sayısı club başına 3 veya 4 tür. Genelde instagram ve telefon alınır sonra bi halt olmaz bunu 7-8 yıldır her hafta giden biri ve her hafta gidenleri izleyen biri olarak diyorum bazılarını anamdan babamdan çok görüyorum. Bunların dışında kalan Rock bar taksim barları ve entel dantel barlara arkadaş grupları ve öğrenci takımı gidiyor fiyatlar daha ucuz, tipler de orta ve orta altı. Üçüncü dördüncü sınıf hatunlar bira veya cin tonik içip sağa sola yalpalar olay bu. Ortam iyidir ama eğlenirsin. İşini bilirsen gittiğine değer. Bu işler tecrübe işidir cepte de paran olması gerekir |
Benim arkadaş çok tecrübeli bu konularda. Bodrumda yazın kalıyor sürekli yalıkavakta yazlıkları var. Zaten zengin çok ailesinde hem passat hemde tiguan var adamda çok başarılı ama gerek eğitim konusu gerek psikoloji gerek fizik var sporcu ağzı iyi laf yapıyor yakışıklı da. Yani 2-3 saatte yatağa hatun atabilecek birisi ki yapabiliyor. Yani bu saydığım şeylerin hepsinin olması gerekiyor ki hedefe ulaşabilesin. Yoksa dediğin gibi anca instayı veya numarasını alırsın arayacak cesaret bile bulamazsın. Hem aşırı tecrübe gerektiriyor hem de paranın çok olması gerekiyor. Ha arkadaşım böyleyken ben onun tam tersi konumundayım. Ne ailem zengin ne ben başarılıyım. Öyle nefes alıp vermeye devam işte |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X