Şimdi Ara

Her tarafta çok güzel kız var, kendimi ezik hissediyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her tarafta güzel kızlar var bolca. Ve ben nasıl başarısız, nasıl ezik, nasıl sünepe, nasıl loser, nasıl tipsiz isem milyonlarca güzel kızın olduğu memlekette sap kalabilmeyi becerebildim. Evden çıkmayan biri de değilim. Birkaç saat önce Starbucks'da önümde oturan kızla hafiften bakışıyorduk, kalktıklarında gözlerim doldu. Sanki 10 yıllık sevgilim beni terk etmişti. Babam beni terk etti. Tyler beni terk etti. Ama sonra aklıma geçen ay pub'da 3 saat boyunca bakıştığım sonra gidip konuştuğum cevap bile vermeyen kız aklıma geldi. Ama bugünkü kız çok masum duruyordu. Gerçi konuşsam da bir şey değişmeyecekti. Kepaze olduğumla kalacaktım. Baristalar beni tanıyor artık çok sık gittiğimden, her geldiğimde anıra anıra gülerlerdi kendi aralarında artık. Ben olsam ben de gülerdim. Bir dangalak gidiyor kıza yazılıyor, kız da reddediyor tabi o tipsizi, kollarına atlayacak hali yok ya.

• boşver hocam sizin karakteriniz düzgün olsun da. onlar ne kaybettiklerini bilmiyorlar
  • 2 gün önce tek başıma starbucks'a girdim. Genelde tek başıma cafe ortamına girmeyi sevmem. Telefonun şarjı bitmişti tam da o sırada. Kahveyi aldım açık alana geçtim. Elektronik sigara kullanıyorum. Bi 5-10 dk içtim sonra orda yetkili bir çalışan yanıma gelip sessizce ''burda açık alanda sigara içmek yasak'' dedi. Bende sonradan farkına vardım olayın. Yaklaşık 2 haftadır starbucks'a gitmiyorum. Mal mal kahveyi içiyorum. Telefonun şarjı yok. Elektronik sigarayı ortamda zaten içemiyorum. Sağa sola bakmaya başladım bende. Birkaç tane güzel kızla bakıştım. Hemde baya uzun süre. Kızda hafif gülümseme oldu. Benimde kahvem bitmişti tam o sıra. Abaza gibi beklememek için mekandan çıkayım dedim. Maksat ****lik olsun diye bana gülümseyen kızın yanına gider gibi yaptım. Kız bana doğru dönüp kalkacak gibi oldu bende son anda yolumu değiştirip kapıyı açıp çıktım Güzel fake attım. Bu kahve ortamlarında kızlarla tanışmak bana saçma geliyor.

• Birini Yüceltirken aslında kendini küçümsüyorsundur. Aynı hatayı bende yaptım Melek dedim onu bunu dedim Aslında Küçüğü gözünde büyütmüyor kendini küçültüyorsun. sonra onsuz yapamam vs vs. Kimsenin melek olmadığını görüyorsun. Böyle yapma. Herkes kendi içinde değerlidir. Kendini sev. Diğer kızların seni sevmesi veya sevmemesi çokta mühim değil. En önemlisi sensin. Düştüğünde kimse elinden tutmaz kardeşim. Kendini önemse. Herkes gelip geçici. Her aşk aynı anda acı getirir. Free yaşam en güzeli :) Sabah niye geç kalktın şuraya gidiyorum gideyim mi yok şunu yapıcam yok arkadaşlarımda kalacam kalayım mı vs vs. Çık kafana göre kardeş kimse karışamaz. İstediğin kadar kafanı dinle. Bekarlık sultanlıktır. evlenmene 2 3 yıl kalmadan kesinlikle ciddi bir ilişkiye girme. Yazık edersin yıllarına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz boya, biraz taki, biraz giyim kusam. Belki bir korse?¿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat Tutan kullanıcısına yanıt
    Farketmez göze güzel geliyor mu geliyor.

• The Loner kullanıcısına yanıt
    At yalanı ...... inananı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: daggerboy

At yalanı ...... inananı

Muhtemelen bütün zamanını evde tek başına oturarak geçirdiğin için dışarda olan bitenlerden haberin yok
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    Kalbimi kırdın. Ama öyle biri değilim ki. Değilim evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

At yalanı ...... inananı

Muhtemelen bütün zamanını evde tek başına oturarak geçirdiğin için dışarda olan bitenlerden haberin yok

aylardır dışarı çıkmıyorum napıyorsunuz mesela neler oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staying Alive

Farketmez göze güzel geliyor mu geliyor.

Her goze guzel gelenle is pisirme. Sonra sira bende der, sende apisip kalirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

At yalanı ...... inananı

aylardır dışarı çıkmıyorum napıyorsunuz mesela neler oluyo

Aynı şeyler. Gram değişiklik yok. Herkes dışarda elinde instagramı açıp saatlerce ekrana bakıyor. Arkadaş ortamında da aynı şey geçerli.

• Ulan ne garılar beaaaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.