|
Nike Ayakkabı Garantisi
Nike ayakkabılar, üretim hatalarına karşı belirli bir süre ile garanti altındadır. Nike'ın garanti süresi, ayakkabı modelinize ve satın alma tarihinize bağlı olarak değişmektedir.
Nike Ayakkabı Garanti Süresi
Genel olarak Nike ayakkabıları, satın alma tarihinden itibaren 1 ila 2 yıl arası garanti kapsamındadır. Ancak bazı özel modeller veya sınırlı sayıda üretilen ayakkabılar için garanti süresi daha kısa veya daha uzun olabilir.
Nike Garanti Süresi Sorgulama
Nike garanti süresini ayakkabı kutunuzdaki veya satın alma fişinizdeki bilgilerden kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Nike müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek de garanti sürenizi öğrenebilirsiniz.
Nike Garantiye Gönderme
Nike ayakkabınızda üretim hatası olduğunu düşünüyorsanız, garanti süresi içinde Nike mağazasına veya yetkili bir Nike satıcısına götürebilirsiniz. Ayakkabınızı inceleyecekler ve garanti kapsamına girip girmediğini belirleyeceklerdir.
Nike Ayakkabı Garanti Kapsamı
Nike garantisi, üretim hatalarını kapsar. Bu, dikiş kusurları, malzeme arızaları ve işçilik hatalarını içerir. Garanti, normal aşınma ve yıpranma, kazara hasar veya uygun olmayan bakım sonucu oluşan sorunları kapsamaz.
Nike Garanti Sorgulama
Nike garanti sorgulaması yapmak için Nike müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir veya Nike resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Garanti durumunuzu kontrol etmek için satın alma belgesinin veya ayakkabı kutusundaki bilgilere ihtiyacınız olacaktır.