999 TL A101 Reebok, New Balance, Adidas, Puma Ayakkabılar https://www.a101.com.tr/giyim-aksesuar/erkek-spor-ayakkabi?inStock=true&price=ascending |
999 TL A101 Reebok, New Balance, Adidas, Puma Ayakkabılar
-
-
old blance olsa alırdım
-
Ne saçma bir yorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A101'de geçerli kod vs var mı?
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orjinal mi oluyor? hiç almadığımdan bilgim yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler faydalandım
-
2 tane ayakkabı aldım teşekkürler
-
şikayetvarda aratınca anlarsınız .durum hiç iç açıcı değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 14 Eylül 2024; 14:3:22 > -
1 tane Reebok aldım.Orjinal olcagini düşünüyom.A101 gibi kurumsal yerler riske girmez.Degilsede konu sahibi 2 elim yakanda, haberin olsun.xd
2 elin ayakkabıda olmasında.. Daha önce fissler tava konusu vardı gayet kurumsal kurumsal herşey olabiliyor.
-
Hm.bilmiyodum.Neyse siparisi gectik, olmazsa iade ederim.Ama niye a101 5 lira kazancam diye sahte ürün satıp böyle riske girsin saçma.Olay olur yani.Ne bilim.Neyse tskr.
Mesela a101 de satılan skechers marka ayakkabılar ile Skechers Türkiye Dist. iş ortaklığı yok .
-
Eğer sahteyse ana konu açalim, inletelim a101 i.Ayakkabilarim gelsin, yazarim buraya.
Sheckers almıştım 6ayda yırtıldı firma a101 e gönder dedi alt kaliteli mi satıyor acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sahte midir sizce alınırmı kararsız kaldım.
şikayetvarda a101 skechers diye aratın , ayakkabının kimin tarafından yapıldığını göreceksiniz
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne saçma bir yorum |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X