Şimdi Ara

Timberland Chocorua Trail 2 GORETEX Bot 589 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir kış için bot bakıyordum bu karşıma çıktı.Diğer sitelerde yaklaşık 2 katı fiyatlı timberland.com da 150 dolardan satılıyor.Malum kurlarda artınca kışın bu fiyatları bulmak imkansız olucak gibi.

Link :

Sadece 40-43 arası bedenler var

• Kredi kartı bilgilerimi girmeye çekindim ilk defa görüyorum bu siteyi. Kime ait acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Kredi kartı bilgilerimi girmeye çekindim ilk defa görüyorum bu siteyi. Kime ait acaba
    Firma sağlam.

• Pahalı 3xx fiyatlarda satıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Ne zaman satıldı link atabilir misiniz o na göre siparişimi iptal ediyim
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Arkadas dogru soyluyor uzun süredir indirimde bu model occasionda, ben de 400 kusur gibiyken niyetlenip almamistim. 300leri gordu mu bilmiyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 10 Ağustos 2020; 15:2:13 >
  • Bu model aynı sitede kışın 320 liraya satıldı aylarca, stok vs. de bitmedi aylarca öyle durdu. Daha 2-3 ay öncesinden bahsediyorum. Almak isteyen gene alsın tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REEBOK Sneaker 167 TL
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yağmurda paten yapmak isteyenler için ideal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısının lacoste marka olanını 60 liraya almıştım

:))

Web sitesini unuttum. Siparişleri iptal edip, sonradan herkese 2 çift seçtiği ayakkabıyı yollayıp siteyi kapatmışlardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna bu parayı verene kadar biraz daha koyar Aku alırım kadınsanız Millet alırım daha ucuza
    https://www.hepsiburada.com/aku-aku-slope-gore-tex-trekking-ayakkabisi-siyah-gri-a885-4058-p-HBV00000I83IK?magaza=outdoor2go
    www.hepsiburada.com
    Millet Sikkim Gore-Tex Kadın Trekking Ayakkabısı MIG1154 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/millet-sikkim-gore-tex-kadin-trekking-ayakkabisi-mig1154-p-OUTBATI81121-04

• İki ay önce morhipo’dan 350 tl’ye almıştım. Çok kaliteli bot öneririm.
  • Pascal.Nouma P kullanıcısına yanıt
    Millet sikkim diye bot mu olur hocam bu botu alan vatan hayinidir fedöcüdür

• Morhipoda 320 ye görmüştüm 2019 Mart Nisan gibi en az 1 ay devam etti. içime sinmedi derisi kalkacak gibi bir his oluştu çarpmalarda o yüzden almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mituys -- 10 Ağustos 2020; 19:47:45 >
  • Geçen kış, sezon ortası bu fiyat civarında aldım. İçe basan bir ayağım olduğu için, bileğimi acıttı, esneyene kadar. Zaten ayakkabı genel olarak sert, öndeki deri kısımdan da bir kozalağa tekme attım diye 1-2 mm kadar kabuk kalktı.
  • Bu modelin 41 numarası sıfır kutulu olarak elimde mevcut. İsteyen olursa 350 TL + kargo olacak şekilde gönderebilirim.

• Bana göre aşırı tipsiz ve çirkin bir bot.

Zaten üzerinde timberland amblemi olmasa alanın da olacağını sanmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.