Şimdi Ara

Timberland ve Sebago Ayakkabılar Netvariumda 120 Lira!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce kendime bir tane timberland aldım. Ne zamandır hayalini kuruyordum ama fiyatları bana bir ayakkabı için hep pahalı gelmişti.

Ayakkabılar 199,90 tl
    Netvarium puanınızın 130 olduğunu düşünürsek,
    Ürün bedelinin %40ını puanla ödeyebiliyorsunuz.

Yani düz hesap 200 - 80 tl = 120tl
    Not: 100 tl üzeri kargo ücretsiz.

İnternette baktım bu ayakkabıların fiyatına 160dan başlıyor 200lü rakamlara kadar çıkıyor.

Bence sıcak fırsat alacaklar kaçırmasın ayakkabılar hızla tükeniyordu.

NOT: Bu arada eğer ayakkabı uymazsa ayağınıza, uyan numarası ile değiştirebiliyorsunuz. Geri gönderirken de kargo ücretsizmiş. Müşteri hizmetlerini arayıp sordum. Eğer istediğiniz numara yoksa geri iade işlemi uygulanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #berk -- 6 Temmuz 2012; 14:50:08 >

• ee bizim puanımız yok nolcak :)
  • Hesabı olan herkeste var, netvarium'da hesap açtıysanız vermişlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 6 Temmuz 2012; 15:33:40 >
  • fake make cake olmasın bunlar..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.netvarium.com/Urun/SEBAGO-B72826-LACIVERT-YESIL

20 sene önce bundan vardı bende. Hiç mi değişmez modeller?
  • Valla sahte olacağını hiç sanmıyorum.

Merak eden müşteri hizmetleri arayıp öğrenebilir.

Gün aşırı puan yüklendi maili geliyor. Üye olduktan sonra yüklenir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #berk -- 7 Temmuz 2012; 12:06:33 >
  • Sahtekaryumla işim olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Sahtekaryumla işim olmaz.

Sorun nedir firma mı sahte yoksa gönderdikleri ürünler mi?Sipariş geçeceğim yorumunuzu gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Sahtekaryumla işim olmaz.

Sorun nedir firma mı sahte yoksa gönderdikleri ürünler mi?Sipariş geçeceğim yorumunuzu gördüm

1 TL bile etmeyen, Çin'den kiloyla aldıkları saatleri bedava diyerek 10 TL kargo bedeli karşılığında satarak kar eden, sonrada buradan gelen geliri üyelerine çek olarak hibe eden siteye ben şahsen güvenmem. Arkadaşlar Robin Hood galiba. Zenginden alıp fakire veriyor.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28083680

Tırnak içerisinde yazılan yorum bana ait.
    Bu arada sanıyorum 1.000.000 saat satmışlardı veya getirmişlerdi. Tezgahlarda bile görüyorum Deni&Gabi saatleri. Zengin olmak zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 7 Temmuz 2012; 15:15:03 >

• forumistanbul realde timberland ayakkabılar 129 tl'ye satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

forumistanbul realde timberland ayakkabılar 129 tl'ye satılıyor.

daha ucuzdu diye hatırlıyorum
  • dani gabi faciasından sonra burdan çöp alınmaz.
  • sahte olmasa bile 2. kalite olabilir realdekilerin üstünde kocaman kocaman 2. kalite yazıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

https://www.netvarium.com/uyelikformu.php?klm=100tl&reklam=ReklamZ?utm_source=ReklamZ&utm_medium=reklamz&utm_term=cpc&utm_content=728x90&utm_campaign=netvarium

100TL indirim demis ama hiç bir açıklama yok parçalı kullanılıyor her halde değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

https://www.netvarium.com/uyelikformu.php?klm=100tl&reklam=ReklamZ?utm_source=ReklamZ&utm_medium=reklamz&utm_term=cpc&utm_content=728x90&utm_campaign=netvarium

100TL indirim demis ama hiç bir açıklama yok parçalı kullanılıyor her halde değil mi?

50 tl ve üstü alışverişlerde puanın %40ını kullanabiliyorsunuz.

Mesela 100 liralık alışveriş yapacaksanız toplamda 60 lira ödüyorsunuz 40 lirası puandan düşüyor.
    Bu başka kampanya olabilir şartları farklı olabilir ancak şuanda aktif olan kampanya bu şekilde. Bence aynıdır.

Bu arada saat olayıyla ilgili eleştiride bulunan arkadaş haksızlık yapıyor.
    Saatlerin adi olduğu, çin malı olduğu gün gibi ortada zaten. Firma kalkıp rolexleri 10 liraya veriyoruz falan demedi zaten.
    Araştırmadan alanlarda suç. 1.000.000 saat sattılarsa da valla helal olsun firmaya bu kadar sazan aynı anda avlamışlar.
    Saat piyasası zaten böyle; salak saçma markaları yüzde 90 indirim yaptık 30 liraya satıyoruz diye kakalıyorlar. Oysa saatin maliyeti zaten 2-3 lira falandır ancak. Piyasadaki bütün bu tür alışveriş siteleri saat sattı ve hala da satıyor, hepsi de aynı şekilde dandik dandik saatleri indirim yaptık diye faiş fiyata kakalıyorlar.
    Saatin tipine bakıyorsun maşallah sanki uzay mekiği ama açıklamasında hiçbir aksanının çalışmadığı yazıyor.

O yüzden saat olayına bakıp da karar vermem ben.
    Ayrıca oraya gelene kadar gidin bir alışveriş merkezine dükkanların camlarına bakın "şok şok %70e varan indirimler" yazılarını görürsünüz.
    Alayı yalan dolan. Ben nadir ürünlerde yapılan indirimler hariç indirim falan görmedim İstanbul'da. Sezon sonunda ancak ucuza alırsınız yoksa kampanya falan yok.

Artık kapitalizmin yeni satış yöntemi bu; 360 gün kampanya var indirim var sözde. Külliyen yalan.

Ha bu arada ayakkabıyı 12:45 civarı aldım 15:00 16:00 civarında kargoya verilmişti :) Bu tür sitelerin mantığını bilmeyen insanlar sağda solda hep eleştirip dururlar bunları. Stok varsa adam yollar yoksa yollamaz. Kalkıp da stoğum yok da demiyorlar. En kral firmadan en dandiğine kadar. Stoğum yok derse müşteri niye almaya çalışsın oradan? Artık öğrenin bu işleri. Şansınıza stok varsa erken gelir en kral firma olur sizin için, geç gelirse de uzak durulması gereken yer.
    Biraz objektif eleştiri yapalım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #berk -- 8 Temmuz 2012; 14:31:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smmugler

sahte olmasa bile 2. kalite olabilir realdekilerin üstünde kocaman kocaman 2. kalite yazıyordu.

Hocam ikinci kalite yazmasının nedenini öğrendiniz mi? Fabrikaları mı farklı? Defolu mu? Niye ikinci kaliteymiş?
  • ben bir timberland sipariş ettim bakalım gelince görecez neymiş ne değilmiş.

https://www.netvarium.com/Urun/TIMBERLAND-71513-GRI
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

50 tl ve üstü alışverişlerde puanın %40ını kullanabiliyorsunuz.

Mesela 100 liralık alışveriş yapacaksanız toplamda 60 lira ödüyorsunuz 40 lirası puandan düşüyor.
    Bu başka kampanya olabilir şartları farklı olabilir ancak şuanda aktif olan kampanya bu şekilde. Bence aynıdır.

Bu arada saat olayıyla ilgili eleştiride bulunan arkadaş haksızlık yapıyor.
    Saatlerin adi olduğu, çin malı olduğu gün gibi ortada zaten. Firma kalkıp rolexleri 10 liraya veriyoruz falan demedi zaten.
    Araştırmadan alanlarda suç. 1.000.000 saat sattılarsa da valla helal olsun firmaya bu kadar sazan aynı anda avlamışlar.
    Saat piyasası zaten böyle; salak saçma markaları yüzde 90 indirim yaptık 30 liraya satıyoruz diye kakalıyorlar. Oysa saatin maliyeti zaten 2-3 lira falandır ancak. Piyasadaki bütün bu tür alışveriş siteleri saat sattı ve hala da satıyor, hepsi de aynı şekilde dandik dandik saatleri indirim yaptık diye faiş fiyata kakalıyorlar.
    Saatin tipine bakıyorsun maşallah sanki uzay mekiği ama açıklamasında hiçbir aksanının çalışmadığı yazıyor.

O yüzden saat olayına bakıp da karar vermem ben.
    Ayrıca oraya gelene kadar gidin bir alışveriş merkezine dükkanların camlarına bakın "şok şok %70e varan indirimler" yazılarını görürsünüz.
    Alayı yalan dolan. Ben nadir ürünlerde yapılan indirimler hariç indirim falan görmedim İstanbul'da. Sezon sonunda ancak ucuza alırsınız yoksa kampanya falan yok.

Artık kapitalizmin yeni satış yöntemi bu; 360 gün kampanya var indirim var sözde. Külliyen yalan.

Ha bu arada ayakkabıyı 12:45 civarı aldım 15:00 16:00 civarında kargoya verilmişti :) Bu tür sitelerin mantığını bilmeyen insanlar sağda solda hep eleştirip dururlar bunları. Stok varsa adam yollar yoksa yollamaz. Kalkıp da stoğum yok da demiyorlar. En kral firmadan en dandiğine kadar. Stoğum yok derse müşteri niye almaya çalışsın oradan? Artık öğrenin bu işleri. Şansınıza stok varsa erken gelir en kral firma olur sizin için, geç gelirse de uzak durulması gereken yer.
    Biraz objektif eleştiri yapalım artık.

noktasına, virgülune katılıyorum bu cevabın, bravo!

• Netvarium dan uzak durun!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.