Şimdi Ara

üniversitede kızları gerçekten arabalar etkiliyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üniversitede arabalı erkek kızların gözünde diğer erkeklere göre +1 önde diye bir şehir efsanesi dolaşıyor .. sizce gerçek mi bu ?

• Araba(veya vücut, para, tip vb.) için seni adam yerine koyacak bir kıza sen yeterince olgunluğa sahipsen zaten iğrenerek bakarsın.

Düşünsene bir kızla berabersin. Araban var diye yanında. Araban olmasa değil. Ne zevk alırsın bu ilişkiden? Sen zannedersin "oooo ne kadar karizmayım yav artık yanımda bir kız var." halbuki olan tek şey kızın seçebileceği onlarca erkek arasından seni seçmesidir. istediği zaman sana ulaşabilmesi, istediği zaman arabana binebilmesi, istediği zaman kendisini bir yerlere götürtebilmesidir. bu sence mutlu olunacak bir şey mi? kızın gözünde erkek misin, yoksa kolayca elde edilmiş, erzak bile verilmeyen bedava bir şoför mü?

Buradaki yıkıkların her kızı paraya, pula baktığını aksettirmeye çalışmasına bakma. Ben cebimde 5 kuruş olmadan taş gibi orta halli/zengin kızlarına her yediğimi içtiğimi ısmarlatıyordum, bir tanesi bana telefon hediye etmişti hatta yıllarca kullandım. Tabii bunlar lise-üni zamanlarıydı, bir süre sonra kızlar akıllanıyor maalesef.

Mutlu olmak istiyorsan, seni lak diye kabul etmeyecek, ilk birkaç ay dokunmana bile izin vermeyecek, seni disiplinsiz ve olgun olmayan hareketlerin için eleştirecek, küfür ediyorsun diye sana kızacak, hatta ve hatta vücudun, paran, tipin için sana ön yargıyla yaklaşacak kadınlarla beraber olmaya çalış. Çünkü bu kadınlar kafalarında bir savunma mekanizması belirlemişlerdir diğer kızlara göre. Ve bence aile kurmak için en iyi adaylardır.

Not: Ben tam tersi kızlarla birlikte oldum. Hiç mutlu olmadım. Keşke hiçbir kadın tanımadan yukarıda saydığım özelliklere sahip bir kızı bir kere tanıyıp evlenebilseydim.

Boş işler, boş hevesler.
  • gittiğin üniversiteye göre değişir.

Bilkent'te hemen hemen hiç etkisi yok çünkü öğrencilerin %70'inde araba var.
  • gittiğin üniversite + sahip olduğun arabaya bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

gittiğin üniversite + sahip olduğun arabaya bağlı
    üniversite vakıf ama arabası olan kişi sayısı çok az okulda .. arabada mini cooper
  • Sadece üniversitede değil genel olarak araban olması seni öne atar, sadece kızın gözünde değil kendi özgüvenini de etkiler. Düşün bir yere giderken belediye otobüsü bekletmek var bir de arabanla kapısının önünden almak var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

Sadece üniversitede değil genel olarak araban olması seni öne atar, sadece kızın gözünde değil kendi özgüvenini de etkiler. Düşün bir yere giderken belediye otobüsü bekletmek var bir de arabanla kapısının önünden almak var.
    +1
  • Araba(veya vücut, para, tip vb.) için seni adam yerine koyacak bir kıza sen yeterince olgunluğa sahipsen zaten iğrenerek bakarsın.

Düşünsene bir kızla berabersin. Araban var diye yanında. Araban olmasa değil. Ne zevk alırsın bu ilişkiden? Sen zannedersin "oooo ne kadar karizmayım yav artık yanımda bir kız var." halbuki olan tek şey kızın seçebileceği onlarca erkek arasından seni seçmesidir. istediği zaman sana ulaşabilmesi, istediği zaman arabana binebilmesi, istediği zaman kendisini bir yerlere götürtebilmesidir. bu sence mutlu olunacak bir şey mi? kızın gözünde erkek misin, yoksa kolayca elde edilmiş, erzak bile verilmeyen bedava bir şoför mü?

Buradaki yıkıkların her kızı paraya, pula baktığını aksettirmeye çalışmasına bakma. Ben cebimde 5 kuruş olmadan taş gibi orta halli/zengin kızlarına her yediğimi içtiğimi ısmarlatıyordum, bir tanesi bana telefon hediye etmişti hatta yıllarca kullandım. Tabii bunlar lise-üni zamanlarıydı, bir süre sonra kızlar akıllanıyor maalesef.

Mutlu olmak istiyorsan, seni lak diye kabul etmeyecek, ilk birkaç ay dokunmana bile izin vermeyecek, seni disiplinsiz ve olgun olmayan hareketlerin için eleştirecek, küfür ediyorsun diye sana kızacak, hatta ve hatta vücudun, paran, tipin için sana ön yargıyla yaklaşacak kadınlarla beraber olmaya çalış. Çünkü bu kadınlar kafalarında bir savunma mekanizması belirlemişlerdir diğer kızlara göre. Ve bence aile kurmak için en iyi adaylardır.

Not: Ben tam tersi kızlarla birlikte oldum. Hiç mutlu olmadım. Keşke hiçbir kadın tanımadan yukarıda saydığım özelliklere sahip bir kızı bir kere tanıyıp evlenebilseydim.

Boş işler, boş hevesler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 9 Nisan 2019; 1:25:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Araba(veya vücut, para, tip vb.) için seni adam yerine koyacak bir kıza sen yeterince olgunluğa sahipsen zaten iğrenerek bakarsın.

Boş işler, boş hevesler.
    +1

• zaten bu düşünceyle araçla okula gideceksen sen okumuş eskort arıyorsundur.git pavyona yanına gelenlerler biraz takıl ertesi sabahı otur düşün çünkü aynısı
  • yorumları okudukça forumun kalitesini görüyoruz adamlar araba diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Araba(veya vücut, para, tip vb.) için seni adam yerine koyacak bir kıza sen yeterince olgunluğa sahipsen zaten iğrenerek bakarsın.

Boş işler, boş hevesler.
    Hocam ekleyesim geldi, sana ihtiyacı olan birisini değil, seni isteyeni seç.

• Olay araba degil
    statu mevki makam ve bunun gostergesi seyler kızları etkiler.lakin turkiyede insanlar ac kitkanaat geciniyor.mecbur
    beklentileri dusuruyorlar sonradan bir kısmıda istedigine ulasiyor. sevgi mevgi hikaye dunya cikar uzerine kurulu.kizlar boyle de erkekler melekmi tabiki ayni onlarinda beklentileri var.kisacasi hersey cıkara bakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

yorumları okudukça forumun kalitesini görüyoruz adamlar araba diyor
    Ben. Araba demiyorum şehir efsanesi gerçeği yansıtıyormu diyorum sadece

• titanic70 T kullanıcısına yanıt
    Başkent üniversitesi gibi bir yerdeysen iceride milyon liralik arabalar da var ütopik bir dünya resmen genelde cok zengin bir ailenin kizi olmayanlar düşebiliyor ki kaliteleri belli zaten. Ha onlar da o kadar arabayi gorunce en kotu bmw 520ye filan düşüyorlar. 1-2 fakulte koca avcısı onun disinda zaten cogu zengin aile kizi oldugu icin arabasi var ütopik olarakta yasadiklari icin deli gibi eğlenecek birilerini arıyorlar yani bunlarda pek normal sayılmaz geriye cok ufak bir kesim kalıyor o da zaten tam burslu filan olup hedefine kilitlenip okuyanlar tabi bu şehirden şehire üniversiteden üniversiteye değişir ama aklın varsa arabaya düşen kızla takılmazsın

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Tam yazmak istediklerimi yazmışsın

• Gerçek dünyaya dön

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üniversitedeki kızların Allah belasını versin. (Hepsi için değil tabi)
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Benim arkadaşlar üniversite insanı değiştiriyor diyor ne kadar doğru xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Benim arkadaşlar üniversite insanı değiştiriyor diyor ne kadar doğru xD
    Sayın mature avcısı kardeşim bir nevi doğru bir nevi yanlış gittiğin üniversiteye ve insan kalitesine göre değişen bir durum. Akıllı gidip cahil de olabilirsin her an öyle tehlikeli üniversiteler ve kitleler var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.