Şimdi Ara

7600 GS DDR3 AGP nasıl bir kart?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar agp sistemim için bu kartı almayı düşünüyorum.fikrinizi öğrenebilir miyim?şu an için sistemimi değiştirmem mümkün olmadığından en uygun agp bu kart gözüküyor.çünkü 7*** serisinin fazladan psu gerektirmediğini duydum.siz ne dersiniz?alayım mı değer mi?

• Alınabilecek şuan için en iyi agp kartlardan biri... Tavsiye ederim fakat çok fazla para verme... Mesela 2. elde 130 140 üstü gibi
  • agp için eniyi seçeneklerin başında
  • teşekkürler arkadaşlar.kararsızdım yorumlarınızın yardımıyla karar verdim bu kartı almaya.2.el zor bulurum sanırım.
  • 122$ + kdvye daha iyisini almak varken 7600gs ddr3ü almak mantıksız bence.

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=334&pid=2160

linkteki kart x1650pro. hem daha ucuz hemde aynı anda HD ve AA açabiliyor. 7600gsler açamıyor sanırsam...
  • gigabyte 7600gs daha ucuz . arkadaş sıfırını 85 dolara+kdv peşin aldı.
    iyi performanslı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: scerit

gigabyte 7600gs daha ucuz . arkadaş sıfırını 85 dolara+kdv peşin aldı.
    iyi performanslı.

bahsettiğin ddr3 değilse fiyat uygun değil
  • quote:

iyi performanslı.

bahsettiği kart %90 PCI-exp.

internette bu fiyata agp 7600gs yok. en son hepsiburada 105$kdvye sattı bitirdi.
  • DDR3 GS'lerin o/c potansiyeli hesaba katılmalı ve şüphesiz bu kart alınmalıdır,
    sadece birkaç dakikada o/c yaparak (en takozu bile 450/1000 hızlarından 550/1300'e çıkabilir),
    çok daha iyi bir kart elde etmek mümkün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLk

122$ + kdvye daha iyisini almak varken 7600gs ddr3ü almak mantıksız bence.

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=334&pid=2160

linkteki kart x1650pro. hem daha ucuz hemde aynı anda HD ve AA açabiliyor. 7600gsler açamıyor sanırsam...

arkadaşım yanlış anlama ama x1650pro ile hangi oyunda ve çözünürlükte hd ve aa yı aynı andsa açsan ne gibi bi performans alabilirsin ki?
    kaldı ki artık aa ve af sız performansları bile belli bi noktada olan bu kartların öncelikli hedefi aa ve hd değil.

ayırca 7600gs ddr3 dediğimiz kart zaten 7600gt hızlarına ulaşabilen bi kart ki 7600gt x1650xt ayarında performans veriyo.
    o bakımdan 7600gs eğer ddr3 lü ise x1650pro nun avantajlı bi yönü malesef yok.

quote:

iyi performanslı.

düz 7600gs ler belki daha ucuz ama ddr2 kullanıyolar ve performansları çok daha düşük.

• bu kart Ati Radeon x1950GT agp den iyi mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sawyer87

bu kart Ati Radeon x1950GT agp den iyi mi

Değil aralarında çok fark var.
  • BENİ DEDİĞİM 7600GS DE AGP AMA DDR2. PİYASADA KALMADI.

X1950GT ARALARINDA ÇOK FARKVAR. İKİ KATI PERFORMANS FARKI.

AMA X1950GT AGP İYİ BİR GÜÇ KAYNAĞIDA İSTİYOR.

7600GS AGP DDR2 YAKLAŞIK 3D MARK05 DEN 5500 CİVARI ALIYOR. BİR ÇOK OYUNUDA AF VE AA KAPALI RAHAT OYNATIYOR.
  • Arkadaşım ben 5-6 ay önce almıştım dediğin kartı.Çokta güzel.Dediğin gibi psu istemiyo ek güç girişi olmasına rağmen.Benim almış olduğum palitin 7600 gs sonic 256 sı.Sahte 400 w psu um vardı.sorunsuz çalışıyordu.hemde ek güç girişi olmasıma rağmen.
  • evet kesin kararımı verdim bu kartı alıyorum.öncelikle bu kartı x1950gt ile karşılaştırmayı çok anlamsız buluyorum.aynı kategoride sayılmazlar çünkü.bir de ek psu kaynağı gerektiğini göz önüne alısak en uygun bu kart duruyor.
  • ilk olarak, o/c edince yazın ısı sorunu olmayacakmı, olunca hadi bide fan alalım diyeceksiniz 30-40$ fana vereceksiniz.

ikinci olarak, 7600gs ddr3 agpnin şu anki fiyatı 140$+kdv gibi. onun yerine gidin exadan 175$kdvye x1950gt alın bence. madem arasında performans olarak çok fark var...

bu arada psu sorun olabilir. zaten sahte 350-400lük psunuz varsa bugün yada seneye mecburen iyi psu almak gerekiyor. sistem değişirken mecbur gerek zaten...
  • tamam x1950gt nin çok daha üstün bir kart olduğu tartışılmaz ama ekstradan 50-60 $ psu marafı olması yükü ağırlaştırıyor.gerçi benim psu thermaltake 400 W ama ne bileyim kaldırır mı kaldırmaz mı?neyse sipariş verdim artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLk

ilk olarak, o/c edince yazın ısı sorunu olmayacakmı, olunca hadi bide fan alalım diyeceksiniz 30-40$ fana vereceksiniz.

Alakası yok, 7*** serisi zaten diğerlerine göre daha az enerji harcıyor ve dolayısıyla daha az ısınıyor,
    o/c edildiğinde bile 55-60C'yi geçmiyor ki, bu sıcaklık birçok kartın stok hızlarında verdiği ısı ile aynı...
    Stok fanla 7600GT'nin varsayılan hızlarına yaklaşabilen bir kart almak daha mantıklı...
  • arkadaşlar merhaba acaaba bende ki kart winfast 6600 gt ekran kartı var ddr3. bu 7600gsr kartla değiş etsem değişm ne kadar olur çok fark edermi yada psu ve 1950 gt alıp daha iyimi etmiş olurum bu arada işlemcim P4 2,4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_74 -- 15 Ekim 2007; 18:02:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.