Şimdi Ara

7600 gs mi yoksa 6600 gt mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce winfast 6600 gt pci-x ekran kartım bozuldu. Şimdi garantiden bana sıfır winfast 7600 gs classic verdiler. Sizce bu ekran kartı iyimidir. Yoksa gidip gerimi vereyim.

• 6600gt den iyi olduğu kesin.
  • Ciddimisin yani kazıklanmadık demi? Ddr2 belleği olması vede saat hızlarının 6600 gt den düşük olması beni düşündürüyor.
  • kartların işlemcisi farklı bakma ddr 2 ddr 3 olayına 7600gs daha iyidir ha cok mu iyidir dersen hayır ama daha iyi oldugu kesin :)
  • tabiki 7600 gs 6600 gt kullanmış biri olarak her zaman yenikart her zman yeni performans ve kalitedir.

çünkü oyunlarda buna paralel olarak grafik istiyor.
  • çok üstün değil ama daha performanslı...
  • daha iyidir daha iyi, hiç kazıklanmadın merak etme güzel bi değişiklik olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    6200 mü 6600 mü???
    20 yıl önce açıldı
    ASUS MU MSİ Mİ SAPPHİRE Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KESKE HER SERVİS BOYLE OLSA
  • 6600gt eğer ddr3 ü olsada,7600gs den iyi değil..FPS lerden belli olur.Ama üstünlük aman aman olmaz.7600GS ddr3lü olsa süper olurdu.
    çünkü işhatları sayısında 7600GS daha iyi

6600GT : 8pp
    7600GS: 12pp
  • 7600GS GÜZELDİR
  • Arkadaşlar yorumlar için çok sağolun.Gerçekten içim rahatladı. Oyunlarda da biraz fark ettiğini gördüm açıkcası. Full detayda takılma yaşamıyorum. 256 Mb olmasından bide dediğiniz pp olayından sanırım.
  • işlemci yapısı olarak zaten 7600 gs daha yenı daha ıyı bı ıslemcıye sahip o yuzden kafanı kurcalamana gerek yok rahat ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.