Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce winfast 6600 gt pci-x ekran kartım bozuldu. Şimdi garantiden bana sıfır winfast 7600 gs classic verdiler. Sizce bu ekran kartı iyimidir. Yoksa gidip gerimi vereyim.
6600gt den iyi olduğu kesin.
Ciddimisin yani kazıklanmadık demi? Ddr2 belleği olması vede saat hızlarının 6600 gt den düşük olması beni düşündürüyor.
kartların işlemcisi farklı bakma ddr 2 ddr 3 olayına 7600gs daha iyidir ha cok mu iyidir dersen hayır ama daha iyi oldugu kesin :)
tabiki 7600 gs 6600 gt kullanmış biri olarak her zaman yenikart her zman yeni performans ve kalitedir.
çünkü oyunlarda buna paralel olarak grafik istiyor.
çok üstün değil ama daha performanslı...
daha iyidir daha iyi, hiç kazıklanmadın merak etme güzel bi değişiklik olmuş
6600gt eğer ddr3 ü olsada,7600gs den iyi değil..FPS lerden belli olur.Ama üstünlük aman aman olmaz.7600GS ddr3lü olsa süper olurdu. çünkü işhatları sayısında 7600GS daha iyi
6600GT : 8pp 7600GS: 12pp
7600GS GÜZELDİR
Arkadaşlar yorumlar için çok sağolun.Gerçekten içim rahatladı. Oyunlarda da biraz fark ettiğini gördüm açıkcası. Full detayda takılma yaşamıyorum. 256 Mb olmasından bide dediğiniz pp olayından sanırım.
işlemci yapısı olarak zaten 7600 gs daha yenı daha ıyı bı ıslemcıye sahip o yuzden kafanı kurcalamana gerek yok rahat ol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme