Şimdi Ara

7600 gs sonic o/c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yenı kart aldım.overclock bolumune baktım ama bu konuyla ilgili pek bişey bulamadım. nasıl overclock yapacagım konusunda yardımcı olursanız cok sevinirim.

• Şu linki incelersen iyi olur kardeş :http://forum.donanimhaber.com/m_1550398/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Şu linki incelersen iyi olur kardeş :http://forum.donanimhaber.com/m_1550398/tm.htm

+1
  • arkadaş zaten overclock bölümenü baktım 1 kaç gün dio siz nie aynı adresi veriosunuz anlamadım

• Atitool u indir oradan new bölümünden değerleri arttırdıktan sonra kendine profil oluştur ve settings e tıkla startup dan bu profil her bilgisayar açıldığında hazır bulunsun gibi bir seçenek var(3 tane seçenek var hepsini işaretle)tamamdır...core:500 civarı memory:800 civarı bişi olur bu değerlerden sonra artifact varmı diye scan artifact tuşuylada bir tarattır...hadi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monodoks -- 17 Şubat 2007; 9:38:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: g@rizma

arkadaslar yenı kart aldım.overclock bolumune baktım ama bu konuyla ilgili pek bişey bulamadım. nasıl overclock yapacagım konusunda yardımcı olursanız cok sevinirim.

arkadasim o/c basliginin altinda genel bi baslik var orayı okumussundur sanırım ama orda anlasılmayacak birsey yok ki genel olarak bi anlatım var orda zaten detaylı o/c oyle tek seferde anlatmakla olmaz uzun bi serüven gibidir o/c gün gectikce yeni seyler fark eder, bulur, yaparsin. Ama bu serüvende dikkatli ol .
  • quote:

Orjinalden alıntı: monodoks

Atitool u indir oradan new bölümünden değerleri arttırdıktan sonra kendine profil oluştur ve settings e tıkla startup dan bu profil her bilgisayar açıldığında hazır bulunsun gibi bir seçenek var(3 tane seçenek var hepsini işaretle)tamamdır...core:500 civarı memory:800 civarı bişi olur bu değerlerden sonra artifact varmı diye scan artifact tuşuylada bir tarattır...hadi kolay gelsin

peki bu o/c nin kararlılığını nsaıl test edeceğiz. o/c yaptıktan sonra gt seviyesine gelir mi acaba. 3dmark05 den o/c den sonra ortalama kac puan almak iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.