Şimdi Ara

7600 GT Ama Hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: celenlee

bugun araştırdım bende..
    7600Gt piyasasında Leadtek başı çekiyor..

Defoult da bile değerler daha yüksek
    ++ 640/800 mhz lik OC değerleri ile birinci sırada..

http://xtreview.com/review63.htm

valla ben ramleri 1780'e (890) kadar çıkardım ama gpu 612'de takılıyor kalıyor
    var bir şanssızlık ama neyse
  • trqx senin ramler samsung 1.4mü ramsink var mı?

ben daha hiç oc denemedim def. 5872 alıyorum 2k05 de detenatörde high quality herşey def. işlemci 2430mhz de

2k03 dende 12900 küsürlü almıştım aynı ayarlarda

senin skorlar ne alemde
  • quote:

Orjinalden alıntı: musandia

trqx senin ramler samsung 1.4mü ramsink var mı?

ben daha hiç oc denemedim def. 5872 alıyorum 2k05 de detenatörde high quality herşey def. işlemci 2430mhz de

2k03 dende 12900 küsürlü almıştım aynı ayarlarda

senin skorlar ne alemde

http://forum.donanimhaber.com/m_8658688/tm.htm

skorlar burada hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 13 Ağustos 2006; 20:36:19 >

• sen yazmadan önce bakem dedim belki yazmıştır diye evet yazmışsın incelemen çok hoş teşekkürler..
    yi skorlar pek oc yapmaya gerek yok gibi oyunlarda aşırı derecede fark yaratacağını pek sanmıyorum bence zorlama o kadar zaten def. oc li kart.

hayırlı olsun x800gto fireblade den sonra çok fark ettirdimi görüntü kalitesi vs. açısından bi değerlendirme yaparmısın bende gto nun abisi x850xt alacaktım gt kısmet oldu.:D
  • quote:

sen yazmadan önce bakem dedim belki yazmıştır diye evet yazmışsın incelemen çok hoş teşekkürler..
    yi skorlar pek oc yapmaya gerek yok gibi oyunlarda aşırı derecede fark yaratacağını pek sanmıyorum bence zorlama o kadar zaten def. oc li kart.

hayırlı olsun x800gto fireblade den sonra çok fark ettirdimi görüntü kalitesi vs. açısından bi değerlendirme yaparmısın bende gto nun abisi x850xt alacaktım gt kısmet oldu.:D

sağol hocam, bilmukabele

gto'dan sonra SM3 gördü gözlerim, görüntü kalitesinden ziyade artan fps'ler hoşuma gitti,
    ben 1280X1024'den aşağı oyun oynamak istemem, açıyorum valla AA+AF ekran kartı üretildiğine pişman oluyor

fps'de oyununa göre %30 ile %50 arasında fps artışı oldu, bir de o melun fan gürültüsünden kurtuldum
    x300se'den farksız valla fan var mı yok mu anlamıyorsun

• x800gto bundan dahamı sesli aboo ben buna sesli diyom fx5700 den sonra baya bi sesli geldi pc ilk açılırken aman allahım o ne öyle şok olmuştum ama masaüstünde bişey yok oyunlara girince fark ediliyor ama açılıştaki kadar ses yok allahtan
  • quote:

x800gto bundan dahamı sesli aboo ben buna sesli diyom fx5700 den sonra baya bi sesli geldi pc ilk açılırken aman allahım o ne öyle şok olmuştum ama masaüstünde bişey yok oyunlara girince fark ediliyor ama açılıştaki kadar ses yok allahtan

Sanırım ,düz GT'lerle extreme arasında fan farkı var
    bunu 2. kez duyuyorum, kart gürültülü filan diyorlar ama bu kart aşırı sessiz
    masaüstünde %40, oyunlarda %70'de çalışıyor fan ama bana sessiz geliyor nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

x800gto bundan dahamı sesli aboo ben buna sesli diyom fx5700 den sonra baya bi sesli geldi pc ilk açılırken aman allahım o ne öyle şok olmuştum ama masaüstünde bişey yok oyunlara girince fark ediliyor ama açılıştaki kadar ses yok allahtan

Sanırım ,düz GT'lerle extreme arasında fan farkı var
    bunu 2. kez duyuyorum, kart gürültülü filan diyorlar ama bu kart aşırı sessiz
    masaüstünde %40, oyunlarda %70'de çalışıyor fan ama bana sessiz geliyor nedense

bana Ati silencer dan sonra tüm akrtlar sesli gelir büyük ihtimal..

bakalım X 1900 un sesii nasıl olacak??

X1K serisinin fanları ile 7600 ünkini kıyas edebilen bir arkadaş var mı???

• beyler tabiki winfast in extreme modeli saat açısından daha iyi ama şunu unutmayalım msi firmasının 7600 gt modelinde adamlar üst bi voltaj koymuş yani ekran kartının yanmaması için bir güvenlik koymuşlar leadtek le yapacağın overclockun biraz aşağısına buda 40 50 mhz aşağısı oluyo msi ilede yapabilirsin ben olsam kendimi riske atmam msi alırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky20034

beyler tabiki winfast in extreme modeli saat açısından daha iyi ama şunu unutmayalım msi firmasının 7600 gt modelinde adamlar üst bi voltaj koymuş yani ekran kartının yanmaması için bir güvenlik koymuşlar leadtek le yapacağın overclockun biraz aşağısına buda 40 50 mhz aşağısı oluyo msi ilede yapabilirsin ben olsam kendimi riske atmam msi alırdım

Arkadaşım bu topik çoktan mefta olmuş sen de üşenmemiş cevap yazmışsın. Ben de üşenmedim sana cevap yazdım , tabi ki de artık "palit 7600 gt"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

quote:

Orjinalden alıntı: rocky20034

beyler tabiki winfast in extreme modeli saat açısından daha iyi ama şunu unutmayalım msi firmasının 7600 gt modelinde adamlar üst bi voltaj koymuş yani ekran kartının yanmaması için bir güvenlik koymuşlar leadtek le yapacağın overclockun biraz aşağısına buda 40 50 mhz aşağısı oluyo msi ilede yapabilirsin ben olsam kendimi riske atmam msi alırdım

Arkadaşım bu topik çoktan mefta olmuş sen de üşenmemiş cevap yazmışsın. Ben de üşenmedim sana cevap yazdım , tabi ki de artık "palit 7600 gt"

su an icin en iyisi 80nm lik 7600 gt dir 700/1800 olanlar veya XFX 7600gt fatality

• quote:

Orjinalden alıntı: pildadal

Arkadaşlar yeni sistem toplamaya çalışıyorum ama bir ekran kartı eksik kaldı. Sistemi tek bir yerden almak istiyorum ileride sorun çıkmasın diye (inventustan) . 7600 Gt almak istiyorum ancak çok istediğim winfast yok asus önerdiler. Winfast'in nvdia çipsette çok başarılı bir firma olduğunu biliyorum. (bu arada sistem Asuspb5+E6300+2gbram)

Acaba ekran kartını başka yerden alıp sisteme taksam sorun yaşar mıyım? (garanti falan açısından)
    Winfast için değer mi?

Şu 3 ayrı 7600 GT hakkında tavsiyelerinizi istiyorum.Performans açısından hangisi ?En az sorunu hangisi ile yaşarım? Overclock önemli değil ama tabi hangisi ile daha iyi yapabilirim bunu da bilmek isterim?

ASUS EN7600GT/2DHT/256M 219.99 $ + KDV

MSI NX7600GT-T2D256E 212.99 $ + KDV

WINFAST PX7600 GT TDH Extreme 210.99 $ + KDV

Yorumlarınızı bekliyorum...

ASUS

• XFX 7600GT XXX EDİTİON 590/800 MHZ 270 YTL GİGATEKTE SIFIRI İİ KART KULLANIYORUM MEMNUNUM
  • Bu 80nm 700/1800 lük 7600gt ler çıktı mı ve geldi mi Türkiye'ye???
  • Normalde kasimda yurt disinda cikacakdi ama 19 aralik oldu hala yurt disinda bile cikmadi.Hatta yeni cikan xfx 7600gt fatality bile 90nm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.