Şimdi Ara

7600 GT Ama Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sistem toplamaya çalışıyorum ama bir ekran kartı eksik kaldı. Sistemi tek bir yerden almak istiyorum ileride sorun çıkmasın diye (inventustan) . 7600 Gt almak istiyorum ancak çok istediğim winfast yok asus önerdiler. Winfast'in nvdia çipsette çok başarılı bir firma olduğunu biliyorum. (bu arada sistem Asuspb5+E6300+2gbram)

Acaba ekran kartını başka yerden alıp sisteme taksam sorun yaşar mıyım? (garanti falan açısından)
    Winfast için değer mi?

Şu 3 ayrı 7600 GT hakkında tavsiyelerinizi istiyorum.Performans açısından hangisi ?En az sorunu hangisi ile yaşarım? Overclock önemli değil ama tabi hangisi ile daha iyi yapabilirim bunu da bilmek isterim?

ASUS EN7600GT/2DHT/256M 219.99 $ + KDV

MSI NX7600GT-T2D256E 212.99 $ + KDV

WINFAST PX7600 GT TDH Extreme 210.99 $ + KDV

Yorumlarınızı bekliyorum...

• Bu trio içinde winfast alman en güzeli
    Winfast seninde dediğin gibi nVidia da gayet iyi bir firma zaten yıllardırda bunu kanıtldı.
    Diğerleri ati de yapıyo ,nVidia da yapıyo , mainboard ta yapıyo , (cep telefonuda yapıyo , atıyorrum tuttuğunuda yapıyo , ne varsa yapıyo manasına ) kısacası anlamaz onlar ekran kartından fazla
    Sadece marka olayı onlar ...(özellikle msi dan uzak dur) Tek e. kartı yapan firmalar bu markalardan daha ii , gerçi winfast te bayadır mainboard ıvır zıvır yapmaya başladı ama ne derece başarılı kullanmadığımdan bilmiyorum ama tahminim o 2 firmadan kesin iidir
    Uzun lafın kısası başka yerden (leadtek winfast) al bu filmi bitir

• quote:

Orijinalden alıntı: DhanTE

Bu trio içinde winfast alman en güzeli
    Winfast seninde dediğin gibi nVidia da gayet iyi bir firma zaten yıllardırda bunu kanıtldı.
    Diğerleri ati de yapıyo ,nVidia da yapıyo , mainboard ta yapıyo , (cep telefonuda yapıyo , atıyorrum tuttuğunuda yapıyo , ne varsa yapıyo manasına ) kısacası anlamaz onlar ekran kartından fazla
    Sadece marka olayı onlar ...(özellikle msi dan uzak dur) Tek e. kartı yapan firmalar bu markalardan daha ii , gerçi winfast te bayadır mainboard ıvır zıvır yapmaya başladı ama ne derece başarılı kullanmadığımdan bilmiyorum ama tahminim o 2 firmadan kesin iidir
    Uzun lafın kısası başka yerden (leadtek winfast) al bu filmi bitir
    asus daha iyidir. ilk defa duyuyorum asus varken leadtek arayan

asus firması kaç yıldır yabancı ülkelerde yılın anakart ve ekran kartı üreticisi olarak geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yattara 61

asus daha iyidir. ilk defa duyuyorum asus varken leadtek arayan

asus firması kaç yıldır yabancı ülkelerde yılın anakart ve ekran kartı üreticisi olarak geçiyor.

Alıntıları Göster
    Onlar reklam kokan şeyler mike
  • quote:

Orijinalden alıntı: DhanTE

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DhanTE

asus babamın fabrikası değil değil

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bu arada arkadaş ati 9550 almıyo nVidia 7600gt alıyo

Şöyle diim ben sağa :http://www.vr-zone.com/?i=3551&s=10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 10 Ağustos 2006; 4:06:00 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=523

• quote:

Orijinalden alıntı: NakkaSss

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim arkadaşlar sabahın bu saatlerinde teşrif etiğiniz için...

Asus diyen winfast den şaşma diyen...bi de palit diyen var...NakkaSss sen şimdi bunların yerine Palit Sonic 7600GS mi al diyosun?

DhanTe link için teşekkür ederim. Asusla Winfast başabaş. MSI'ı eledim. Bulabilirsem winfast alırım. Bulamazsam Asus.

Bu arada Alacağım yer sistemi test edecek. Bu yüzden ekran kartını alıp gitsem sorun çıkarmazlar değil mi sonradan?

• quote:

Orijinalden alıntı: pildadal

Asus diyen winfast den şaşma diyen...bi de palit diyen var...NakkaSss sen şimdi bunların yerine Palit Sonic 7600GS mi al diyosun?

DhanTe link için teşekkür ederim. Asusla Winfast başabaş. MSI'ı eledim. Bulabilirsem winfast alırım. Bulamazsam Asus.

Bu arada Alacağım yer sistemi test edecek. Bu yüzden ekran kartını alıp gitsem sorun çıkarmazlar değil mi sonradan?

Alıntıları Göster
    Hiç 1 sorun çıkmaz Rahat ol sen alan sensin para sende yani onlar rahatsız olsun . Şimdiden Hayırlı olsun yeni sistemin güle güle kullan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 10 Ağustos 2006; 4:25:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NakkaSss

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: pildadal

Alıntıları Göster
    leadtek al kafan rahat olsun bırak asusu falan hem leadtek daha ii oc oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SUPERMAN

Adam 7600GT Extreme alacak. Zaten O/C'li geliyor. Daha nereye O/C yapsın.
    Arkadaşım bence bu 7600GT'lerin fansız olanları vardı. Onlardan al. Bunun fanı bir ses yapıyor 3D uygulamalarda. Kafayı yersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9CA1DA90

quote:

Orjinalden alıntı: SUPERMAN

Adam 7600GT Extreme alacak. Zaten O/C'li geliyor. Daha nereye O/C yapsın.
    Arkadaşım bence bu 7600GT'lerin fansız olanları vardı. Onlardan al. Bunun fanı bir ses yapıyor 3D uygulamalarda. Kafayı yersin.

Alıntıları Göster
    Leadtek al kafan karısmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Leadtek al kafan karısmasın

Alıntıları Göster
    leadtek'ten vazgeçme
    içlerinde en iyi o/c olan o
    asus içine bir kaç cd fazla koyup uyanıklık yapıyor sadece
    son 15 gün içinde bu konu ile ilgili konuları aratırsan tüm testleri göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

leadtek'ten vazgeçme
    içlerinde en iyi o/c olan o
    asus içine bir kaç cd fazla koyup uyanıklık yapıyor sadece
    son 15 gün içinde bu konu ile ilgili konuları aratırsan tüm testleri göreceksin

Alıntıları Göster
    TRQX ekran kartı OC ni hayretle izleyerek , kartı aldığım zaman bu değerleri arttıracağımı bildiriyorum

Şaka bir yana ekran kartı OC için hangi programı kullanmaktasın yardımcı olursan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: NumanB

TRQX ekran kartı OC ni hayretle izleyerek , kartı aldığım zaman bu değerleri arttıracağımı bildiriyorum

Şaka bir yana ekran kartı OC için hangi programı kullanmaktasın yardımcı olursan sevinirim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NumanB

riva tuner, tavsiyem

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: NumanB

riva tuner, tavsiyem

Alıntıları Göster
    ok bende onu kullanayım bari

(bu arada şu "vecihi" foto yu nerden indirdin bir pm atar mısın lütfen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NumanB -- 11 Ağustos 2006; 11:22:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NumanB

ok bende onu kullanayım bari

(bu arada şu "vecihi" foto yu nerden indirdin bir pm atar mısın lütfen)

Alıntıları Göster
    BENCE DE KESİNLİKLE LEADTEK AL (WİNFAST) BEN PALİT 7600GS ALDIM (MAVİ EKRAN VE KİTLEME) HEMEN 10. GÜNÜ İADE EDİP LEADTEK ALDIM ŞİMDİ PROBLEMİM YOK ASUSUN EKRAN KARTLARINI BİLMİYORUM AMA BOARDLARINA PARA VERMEM İŞİM GEREĞİ ÇOK BOARD GEÇİYOR ELİMDEN PROBLEMLİLERİN BAŞINDA ASUS GELİYOR ÖNERECEĞİM BİRDE MSI AMA BEN BULAMADIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: C28_

BENCE DE KESİNLİKLE LEADTEK AL (WİNFAST) BEN PALİT 7600GS ALDIM (MAVİ EKRAN VE KİTLEME) HEMEN 10. GÜNÜ İADE EDİP LEADTEK ALDIM ŞİMDİ PROBLEMİM YOK ASUSUN EKRAN KARTLARINI BİLMİYORUM AMA BOARDLARINA PARA VERMEM İŞİM GEREĞİ ÇOK BOARD GEÇİYOR ELİMDEN PROBLEMLİLERİN BAŞINDA ASUS GELİYOR ÖNERECEĞİM BİRDE MSI AMA BEN BULAMADIM

Alıntıları Göster
    leadtek winfast
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

leadtek winfast

Alıntıları Göster
    bugun araştırdım bende..
    7600Gt piyasasında Leadtek başı çekiyor..

Defoult da bile değerler daha yüksek
    ++ 640/800 mhz lik OC değerleri ile birinci sırada..

http://xtreview.com/review63.htm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.