Şimdi Ara

AMD 7600 En yüksek hangi kartı besler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlığı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

• 4060ti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 7600x ile 6800 xt kullanıyorum ve en ufak sorun yok. RX 7900 XT veya RTX 4080 vb. kartları rahatça besler.

• Besleyemeyeceği kart yok. Sadece 4090 alacak adam 7800x3d alır.

Daha somut ifadeler lazım. Hangi oyunda kaç fps ise amaç, ona gore bakabilirsiniz.

2k ve 4k AAA oyunlarda zaten ekran kartı limitli olacak o yüzden 7600 yeterli. Sadece cs valorant gibi oyunlarda is işlemciye bakıyor. Bu islemci valorantta 400-600 fps arasında veriyor genel olarak.

Bende 360 hz monitör var rekabetçi oyunlar oynarım derseniz o zaman 7800x3d bakılabilir. Tabi üst düzey bir ekran kartı ile birlikte.

Benim rtx 3070 var. Cyberpunk benchmark'ta oyunu islemci limitli hale gelmesi icin 720p orta dlss ultra performans ayarina getirmem gerekiyor. 900p yapsam oyun ekran kartı limitli işlemci limitli karışık çalışmaya başlıyor. Yani bu islemci rtx 3070'in üzerinde baya. Rtx 4060ti rtx 3070 ile denk bir kart.

Pratik olarak hardware unboxed kanalında islemci ve ekran kartı testlerinde ayni oyunun sonuçlarına bakıp ona gore hangi ekran kartı hangi ayarlarda kaç fps veriyor anlayabilirsiniz. Yine islemci o oyunda kaç fps'de çalışıyor anlayabilirsiniz. Bu sayede oyununuzun islemci mi ekran kartı limitindemi ve kaç fps vereceğini anlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt

Kanka aslında fantazi olarak alıcam. Sanırım 3070 Ti alıcam gibi gözüküyor ama bütçem 12.000 ne düşünürsün bu bütçeye ne alınır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.