Şimdi Ara

7600GT, X1800GTO, X850XT NİHAİ KARŞILAŞTIRMA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: nosficik

Yani x1800gto mu 7600gt mi?
    Ne dersiniz?

bugüne kadar kimi yerde gto kimi yerde gt dedim bu sorulara cevaben
    çünkü her yeni test fikrimi değiştiriyordu
    şimdi farketmez diyorum, 2side güzel kart

• sana yenı kart yolu gozukmus o yuzden gozune guzel gelıyor
  • BİKERE BU TEST OLMAMIŞKİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    HDR-SHADOWS3 VS DESTEKLİYEN OYUNLARDA 7600GT VE 1800GTO DAHA ÇOK ZORLANIYOR MESELA FEAR DA X850 İLE TÜM GRAFİKLERİ AÇAMIYORSUN AMA 7600VE 1800 DE AÇIYORSUN BURDA HAKSIZLIK VAR SONRA X850 GEÇTİ DİE X850 İYİ KART DİYOSUNUZ
    bUNAR YANLIŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• OHOOO İŞİMİZ VAR... TEST METODUNU GİT VERDİĞİM LİNKTE SİTESİNDEN İNCELE KARDEŞİM MADEM BU İŞLERDEN ANLIYO GEÇİNİYORSUN!!! SM 3.0 MODUNDA ÇALIŞAN OYUNLARI ZATEN BELİRTMİŞ ADAMLAR BEN DE ALDIĞIM GİBİ BELİRTTİM. HATTA AGE OF EMPİRES 3 TESTİNİ SIRF X850XT SM 2.0 DİĞERLERİ SM 3.0 YAPILDIĞI İÇİN KOYMADIM.

ASIL KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLMADAN YORUM YAPAN VE SENİN GİBİ BİR ŞEY BİLİYORMUŞ HAVASINDA GEÇİNENLERİ FORUMDAN OYLAYARAK LASAK ÇOK DAHA İYİ OLACAK Kİ HER ÖNÜNÜZE GELEN KONUYA BİLGİSİZCE SALDIRARAK FORUMDA SAYGI KAZANAMAYACAĞINIZI İYİCE ANLAYIN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nismogy

BİKERE BU TEST OLMAMIŞKİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    HDR-SHADOWS3 VS DESTEKLİYEN OYUNLARDA 7600GT VE 1800GTO DAHA ÇOK ZORLANIYOR MESELA FEAR DA X850 İLE TÜM GRAFİKLERİ AÇAMIYORSUN AMA 7600VE 1800 DE AÇIYORSUN BURDA HAKSIZLIK VAR SONRA X850 GEÇTİ DİE X850 İYİ KART DİYOSUNUZ

Neyin kavgasını yapıyorsun,

300 e X850XT, 400E X1800GTO 570E X1800XT.

Herşeyi açsa ne olacak 1280*1024 ve üstünde hdr+fsaa da 30dan aşağı düşmeyecek 1800xt.

1024*768de bu kadarı oluyor, 7600gt1800gto,850xt 1024*768de bütçeye göre en iyi vga'lar daha ayrıntılı testi ne yapacaksın?

İsteyen 850xt alır sm2.0 da 300 liraya, isteyen 7600gt yi 380 liraya sm3.0 ile alıp oynar.Sorun neki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khn -- 22 Temmuz 2006; 21:23:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nismogy

BİKERE BU TEST OLMAMIŞKİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bu kadar hiddet Şiddet neden?
    gerekli açıklamalar yapılmış testte
    kaç gündür bu topicte kimseyi kızdırmadı bu durum da sen neden kızıyorsun bu kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: ufster

OHOOO İŞİMİZ VAR... TEST METODUNU GİT VERDİĞİM LİNKTE SİTESİNDEN İNCELE KARDEŞİM MADEM BU İŞLERDEN ANLIYO GEÇİNİYORSUN!!! SM 3.0 MODUNDA ÇALIŞAN OYUNLARI ZATEN BELİRTMİŞ ADAMLAR BEN DE ALDIĞIM GİBİ BELİRTTİM. HATTA AGE OF EMPİRES 3 TESTİNİ SIRF X850XT SM 2.0 DİĞERLERİ SM 3.0 YAPILDIĞI İÇİN KOYMADIM.

ASIL KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLMADAN YORUM YAPAN VE SENİN GİBİ BİR ŞEY BİLİYORMUŞ HAVASINDA GEÇİNENLERİ FORUMDAN OYLAYARAK LASAK ÇOK DAHA İYİ OLACAK Kİ HER ÖNÜNÜZE GELEN KONUYA BİLGİSİZCE SALDIRARAK FORUMDA SAYGI KAZANAMAYACAĞINIZI İYİCE ANLAYIN...

öfkelenmeyelim lütfen, verdiğin emeğin karşılığını biz biliyoruz, iyi iş çıkardın, hoş münazaralar yaptık
    eleştriler gelebilir ama sakin olmak lazım

• Eleştiri değil benim derdim, tutup 10 tane ban koyan birisinin gerçekten eleştirmek niyetli olduğunu düşünmüyorum sadece. Konunun büyük çoğunluğunu es geçmiş hem de ben SM 3.0 testleri ile ilgili daha yukarıda açıklık getirmişken ve incelemenin orjinaline link vermişken tutup böyle bir tepki vermesi çok garip ve saldırgan bir tutum ona sinirlendim. Arkadaş okumaya bile üşenip üzerinden şöyle bir geçtiği konu hakkında ağzına geleni söylüyor hem de son derece şiddetli bir tutumla... Benim yaptığım sadece kendi ilacından biraz tattırmak olabilir. Sonuçta kendi üslubuyla uygun cevabını almıştır sanırım bu konu da daha fazla uzamasın rica ederim.
  • arkadaşlar kendime 7600gt aldım fakat ... atinin görüntü kalitesi daha ii .elimde bir de x800gt var görüntüsü daha canlı ver parlak..
    oyun performansı olarak değil sadece alınan görüntü kalitesi olarak konuştum.
  • karşılaştırılacak ya da tartışılabilecek bişey.. 1800gto
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.