Şimdi Ara

7610 firmware update yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıl önce aldığım 7610'uma firmware update yapamadım ve dil değişimide yapamadım. NSS kurdum ama bir türlü telefonumu programa tanıtmayı başaramadım. Sırası ile Pc Suite'i ve kablonun driverınıda kurdum. En son da nss i kurdum. Fakat bir başka başlıkta anlatıldığı gibi scan tuşunu bastığımda sağ altta error yazısı beliriyor. 7610 ile deneyimi olanlar ya da bu konu ile ilgili bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim. Bir de telefondan da bi ayar yapmak gerekiyor mu ? Ya da özel bir durumda mı beklemesi gerekiyor?
    Şimdiden teşekkürler.
     7610 firmware update yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergokce -- 5 Haziran 2007; 23:02:17 >

• sevgili ergokce,

siz telefonu bilgisayara tanıtamamışsınız galiba PC SUIT kurduysanız eğer driverları zaten otomatik olarak yüklüyor,başka bir şey yapmanıza gerek yok,
    normalde pc suit üzerinden bilgisayara bağlanabiliyorsanız,nemesis de bir problem olmaması gerekiyor,
    scan for new device (mercek olan yer) tıklayıp ürün bilgilerini ekranın sol tarafında gördükten sonra,
    phone info yazan yeri tıklayın ve scan deyin,bu kadar, telefonu genel tercihlere getirin,açık bırakın,simi ve hafıza kartını çıkartmanıza gerek yok,
    daha sonra software updater programını çalıştırın ve yönergeleri izleyin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG firmware update
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.