Şimdi Ara

Windows 7 Java Update Sorunu Yardımm!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
17.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar babamın pc sinde hep bu updater cıkıo

Aşağıdaki programın bu bilgisayarda değişiklik yapmasına izin vermek istiyormusunuz?

Program adı:Java Auto Updater

Onaylanmış yayımcı:Sun Microsystems, Inc.
    Program Kaynağı:Bu bilgisayardaki sabit sürücü

Sistem : Windows 7 Ultimate 32 bit

yardım edin

• Dostum bu linke tıkla

http://www.java.com/tr/

indir ve yükle bir daha çıkmıcaktır
  • su an yukluom kanka
  • C:\Program Files\Java\jre6\bin klasörü içinden "javacpl.exe" yi çalıştırın üstten update sekmesine gelip check for updates automatically seçeneğinin yanındaki işareti kaldırıp never check e basın birdaha karşılaşmazsınız.
  • kanka ben donanımsı arkadasın dedıgını yaptım daha hiiiiiiic sorun kalmadı yine de yardımın icin saol artık babam ve ben rahatladık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenrouiji -- 14 Nisan 2011; 11:35:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastandfurious-rc

kanka ben donanımsı arkadasın dedıgını yaptım daha hiiiiiiic sorun kalmadı yine de yardımın icin saol artık babam ve ben rahatladık

sendeki sorun javanın yeni sürümü çıkmış ve sürekli güncellemek istiyordu. sende donanımsı arkadaşın verdiği javanın son sürümünü indirip kurdun, uyarıya sadece evet deyeseydin aynı şekilde son sürümü kuracaktı. dolayısıyla artık güncelleme uyarısı vermeyecekti. 2-3 hafta sonra javanın yeni sürümü çıktığında aynı uyarıyı verecek. kesin çözüm için exfatın dediğini yap veya
    başlat çalıştıra msconfig yazdıktan sonra başlangıçtan "sun java update sched" in işaretini kaldırıp yeniden başlat. yada her uyarı verdiğinde sadece evet deyip javayı güncelleştir.

• tamam bi daha cıkarsada javanın sıtesınden javanın son surumunu ındırırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepiniz saolun eğer bi sorun cıkarsa bana danısabılırsınız

bana yardım edenlere ben de yardım edrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

C:\Program Files\Java\jre6\bin klasörü içinden "javacpl.exe" yi çalıştırın üstten update sekmesine gelip check for updates automatically seçeneğinin yanındaki işareti kaldırıp never check e basın birdaha karşılaşmazsınız.

sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.