Şimdi Ara

7610 mesaj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark.lar öncelikl e slm :) ben 7610 onda mesajlarda kullanılan hafızyı değiştiremiyorum :( telefon hafızası şu anda ama memory card istiyorum fakat ne kadar denediysemde değişmiyo.... :(:( napmam lazım sizce ??? saygılar...

• mesaj ayarlarinda boyle bir secenek olmasi lazim. 7610 da var diye hatirliyorum ama yoksa bilemem.
  • var fakat değişmiyor memory card diyorum ama telefon hafızasında kalıyor ne kadar ne denediysemde olmadı...
  • mesaj ayarlarında vardı yanlış hatırlamıyorsam.
    mesajlar-ayarlar-diğer-kullanılacak olan hafıza-
  • hic degistirmedin mi bu gune kadar, onceden degisiyorduda simdimi boyle oldu yani.
  • önceden hafıza kartıydı fakat bir süre sonra hafıza kartı dolduğu için telefon hafızsı kgeçtim sonra boşalttım memory cardı fakat artk geçmiyo... telefon hafızasında kaldı öle :(: yok biliyrm nerden geçitğini fakat memory card diyorum değişmiyo kesinlikle...
  • format at telefona bi de öyle dene bakalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5800 mesajla ilgili
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işte o son çare :( herşey gitçek :( başka yolu yoq sanrm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: $DOLAR$
    işte o son çare :( herşey gitçek :( başka yolu yoq sanrm...

varsa telefona yukledigin programlar, dikkatini ceken, oldugunu dusundugun onlari kaldir. birde oyle kurtarmayi dene.
  • yoq ama yinede bi bakiiym başka kimsenin başına gelmedi galiba... yardımlarınız için tşkler:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.