yok abi öyle bir durum olursa ondan sordumda birazda merakımdan
Benim bildiğim 512 mb den sonrası makinayı yawaslatıyo. Bende 256 kullanıyorum.
Bendede 1.5,2 aydır ekran koruyucda mesaj bildirimi simgesi çıkmıyor. Neden olduğunu bende bilmiyorum.
Bende Telefona N Gage oyunu olarak Moto gp yi yükledim ve çok güzel bir oyun bence yüklemenizi tavsiye ederim. Bi ara da Süpersonic yüklemiştim ama görüntü bozukdu.
KanYe_wEsT 256 yı tavsiye edermisin birde hangi marka kaça aldın
6670 de bir numaraya resim ekleniyo mu ben yapamadımda bi yardım edermisiniz
AMMA GEYİK YAPIYORUZ!
BU TELEFONLAR AYLARDIR PİYASADA, KİM NE OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞTİR SANIRIM.
ARTIK İŞ YAPALIM. TOPLAYABİLDİĞİMİZ, KULLANABİLDİĞİMİZ UYUMLU PROG. OYUN. TEMA. HEPSİNİN YERLERİNİ BELİRTELİM YADA BURAYA EKLİYELİM.
MİLLET BAŞLIK GÖRSÜN... :)
tamam abi de merak ettim sordum cevap verseydin bari
quote:
Orjinalden alıntı: Gargi9
KanYe_wEsT 256 yı tavsiye edermisin birde hangi marka kaça aldın
ya öyle markası felan yok. Bir tane toptancıdan aldım ve tavsiye ederim hiç bir sorun çıkarmadı şu anda kadar ve yawaslıkta yok.Ama Adam çin malları ii deil dedi ve üzerinde bandrol vardı 46 milyona aldım3-4 ay önce
sağol teşkkürler ozaman bende alıyım 256
quote:
6670 de bir numaraya resim ekleniyo mu ben yapamadımda bi yardım edermisiniz
Ekleniyor.
Full screen caller programını yüklemelisin
kendi programı yokmu 6600 daki gibi tel.rehberinden ekliyosun hani 6600 da
ama onda küçücük gözüküyo büyük ekran göstermiyo bu program tam boyut gösteriyor
olsun abi kendini varsa problem yok
bu fs caller ı yüklemiştim ama çalışmıyor. Nasıl bir ayar çekmek gerek. Arayan kişi gölge olarak gözüküyor sadece.
onu ben bilmiyorum valla da telefonunukini kullansana
telefonunkini kullanmak için ismin üzerine gelip edit de. soora tekrar options a gelip ilk selkmeye gireceksin (add thumbnail) soora resmin bulunduğu yeri tarif edeceksin. benim türkçe menüm olmadığı için kusura bakma.
abi seninki niye tr menü değil tel ne
Telefonun üzerindekini kullanıyorum fakat esas amacım fs caller kullanmak.
quote:
ben telefonunkini kulanıyom sen niye fs caller kulanmaya çalışıyonki
quote:
Orjinalden alıntı: esik1
Telefonun üzerindekini kullanıyorum fakat esas amacım fs caller kullanmak.
quote:
quote:
abi seninki niye tr menü değil tel ne
7610 ama yurtdışından aldıum
arkadaslar bende 2-3 aydir 6670 kullaniyorum. 7610 tip olarak iyi ama tuş takımı bir süre sonra oynamaya başlıyor ve cok kullanışsız.
Telefonumda bahsettiginiz sorunlardan hicbirini yasamadım. Ekran koruyucu program yüklediyseniz mesaj bildirimini o engelliyor olabilir.
dosya yöneticisi olarak fileman'i tavsiye ederim. digerlerine göre cok hizli stabil, fexplorer gibi kurulumda dosyayı movelamaya çalışmıyor. kısa yol tuşlarıda süper.
resim gösterici olarak rescoviewer cok manyak bir program koca koca resimleri anında acabiliyor. bir sürü ayarı var. tavsiye ederim.
Fscaller programını bende yükledim biri arayınca üstten resim gelmesi çok şık olmuş ama gösterdiği resim cok kalitesiz oluyor ona bir çözüm bulmak lazım.
şimdilik bu kadar s60 olarak bu 3üncü telefonum, her türlü sorunuzu sorabilirsiniz...