sağollllll wizard heleşükür birileri çıktı forumla ilgilenen
önemli diil
quote:
Orjinalden alıntı: Gargi9
sağollllll wizard heleşükür birileri çıktı forumla ilgilenen
sağol helal sana
bu n-gage oyunu yüklemek ne zormuş
ya arkadaşlar neresi zor geldi anlamadım şu n gage oyunu yüklemenin crack yapmaktan başka birşey deil yaa
abi hallettim yaaa yanlış yapıyomuşum
BEYLER NERDE BU TOPİC Bİ İLGİLENEN WİZARD ESİK1 KAYNE WEST WAR HEKESDE BU TEL DEN GÖRÜYORUM AMA KİMSE YOK FORUMDA
beyler 6670 kaça kadar mmc kart desteği var bilen varsa söylesin en son kaç mb
arkadaşlar benim 6670 mesaj gelince genellikle mesaj bildirim sesini vermiyor. Çoğu zaman ekrana "1 yeni mesaj" bile yazmıyor, sadece sağ üstte mesaj simgesi çıkıyor. Neden dersiniz? Aldığımda böyle değildi alet...
ya ben şunu anlamıyorum topic altlarda topic altlarda biri mesaj yazınca ya da bu topic ona lazım oplunca topic zaten üste çıkar aşşağılık kompleksi yapmayalım lütfen
bende de 7610 var eğer istediğiniz programlar varsa ya da ne işe yaradığını bilmiyorsanız danışabilirsiniz ayıptır sölemesi 8 aydır 7610 kullanıyorum da
quote:
beyler 6670 kaça kadar mmc kart desteği var bilen varsa söylesin en son kaç mb
ben de 7610 var.512 mb mmc kullanıyotrum 1024 e yükseltirsem deneyeceğim
quote:
Orjinalden alıntı: xeon82
arkadaşlar benim 6670 mesaj gelince genellikle mesaj bildirim sesini vermiyor. Çoğu zaman ekrana "1 yeni mesaj" bile yazmıyor, sadece sağ üstte mesaj simgesi çıkıyor. Neden dersiniz? Aldığımda böyle değildi alet...
bu bazen benim 7610 da da oluyor ama her zaman değil eğer sende her zaman böyleyse bi format atmayı dene derim ama silinmesin dosyalarım dersen versiyon yükseltmeyi dene ama o zamanda silinirler telefondaki dosyaların
Geçenlerde 9 .sayfadan çıkardım topici 1 hafta kimse bakmasa unutulup gitcez .valla rezil oluyoruz diğer telefonlara karşı. Bu arada gargi hangi N-gage oyununu yükledin telefonuna?
quote:
Orjinalden alıntı: PHI314
ya ben şunu anlamıyorum topic altlarda topic altlarda biri mesaj yazınca ya da bu topic ona lazım oplunca topic zaten üste çıkar aşşağılık kompleksi yapmayalım lütfen
bende de 7610 var eğer istediğiniz programlar varsa ya da ne işe yaradığını bilmiyorsanız danışabilirsiniz ayıptır sölemesi 8 aydır 7610 kullanıyorum da
Mesaj ayarlarını kontrol ettinmi veya tercihleri mutlaka ikisinden birisi sessiz moddadır.Ama 1 yeni mesaj yazmaması ilginç birazcık.
quote:
Orjinalden alıntı: xeon82
fifa 2004 ü içinde 3tane sis dosyassı var sizin dediğiniz yöntemle yükledim
512 mmc telefonu çok mu yavaşlatıyo
walla bana 256 dan fazla takma dediler denemdim nekadar kasıp kasmadığını bilmiom
Futbol sarmaz beni ya. bence 512 lik telefonu yavaşlatır diye düşünüyorum.
quote:
fifa 2004 ü içinde 3tane sis dosyassı var sizin dediğiniz yöntemle yükledim