arkadaşlar sis dosyalarını bilgisayardan direk telefona atıyoz dimi bişey yapmaya gerek yok dimi bi yardım edin lütfenn
arkadaşlar soruma lütfen bir cevap verin yaaa
bilgisayardan direk telefona at sonra seleq veya fexplorer ile aç onlar yoksa araçlardan dosya yoneticisine gir ordan bul
sağol teşekkürler
sis dosyaları telefonda program gibi çıkıyo dimi
Telefona attığın gibi otomatik kurulum yapılarak masaüstünde görebiliyorsun .Pek sorun yaşamassın bence.
quote:
Orjinalden alıntı: Gargi9
sis dosyaları telefonda program gibi çıkıyo dimi
6670 ile 7610 u yan yana getirip foto modunu açtınmı az bi şey 6670 daha iyi gösteriyor diyebilirim.PC ye atıldığında pek bi fark olacağını zannetmiyorum.İlk zamanlar bende aynıdır diye düşünüyordum ama karşılaştırınca daha iyi olduğunu anladım 6670 in.Ama 6670 i 3230 ile karşılaştırınca (bunların ekranlarıda çözünürlük ve renk olarak aynı olmasına rağmen) 3230 daha net gösteriyor 6670 e göre. 6630 ile 6670 arasında da bir fark göremediğimi belirtmek isterim .
(bu bahsettiklerim telefon ekranında görünen görüntülerdir pc ile kıyaslama yapılmamıştır)
quote:
Orjinalden alıntı: Gargi9
ewt ama 6670 in kamerası daha iyi çekiyo diyolar çözünürlükleri aynı ama
sağol esik1 sağol ya bu sis dosyalarını bulmak için 6670 in kendi dosya yöneticisi varmı yaa
kardeş Araçlardan dosya yöneticisine gir orada görürsün mutlaka . Göremezsen bi fexplorer kur yanlız biraz uğraşman gerekir nerede olduğunu bulmak için.
sağol kardeş be çok iyi oldu bu teşkkür
beyler nerde bu topic
bi bende bi gargide,doberman ,wizard bide kanyewest de bu telefon var herhalde topic hep kendi aramızda dolaşıyor yahu.
abi haklısın yaa bi w800 topicine bbak bide bizimkine herifler 60 lar da biz daha 7 dinci sayfadayız
bende7610 kullanıyorum ama cihaz çok yavaşladı bu ara ne yapmak lazım
yeni bi program yüklediysen yada hafıza doluysa yapabilir