Şimdi Ara

7610 ve 6670 ciler BURAYA (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
0
Favori
100.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok kardeşim fexplorer yükledim normalde oyunu c: den alıp E: ye kopyalıycam ama lanet şeyi C: içinde bir türlü bulamıyorum telefonun modeli 6670. Normalde C:/ system/ mail içinde olması gerekiyor ama yok.Dosya blz uzantılı bir dosya yardım please.
    quote:

Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT

quote:

Orjinalden alıntı: esik1

Bilen bir arkadaş var ise 6670 e, şu engeyç oyunlarını nasıl yükleyeceğimi adım adım anlatabilirmi.Bir türlü beceremiyorum.Madde madde olursa çok iyi olur.

engeyç

abi onu nasıl yapamadın oyunda crack yapar gibi oluyo çok kolay aslında;

Ben birde pratik yolunu öğrendim öyle anlatiyim ;

1)ilk başta fexploreri yüklüyosun.
    2)sonra blzinstaller programını yüklüyosun.
    3) Sonra sadece blz uzatılı olan N-Gage oyunu telefonun E kısmına atıyosun (pc suite yada benzeri vs..)
    4)Sonra zaten blz programına otomatik olarak geliyo cut fln yapmak gerekmiyor.

Sonrada farkediyosunki aaa fexplorerira gerek yokmuş. Çok KoLayy

• 7610 war bende çok manyak telefon ama şarjı çok çok az yetiyooo üstelik bide sesi mono mp3 dinlerken güzel ses çıkmıyorr...
  • ya abijim şu webcam olayını becerebilen yok mu allah aşkına yaf bnde 3 saattir uraşıom olmuyor 6600 da 5 dk sürüyo aynı işlem bi yardım edin ...
  • ben de bi denedim webcam olayını ama telefona kıyacağına 20ytl webcamlar var. değmez yani.

up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!up!
  • gene dipten çıkardım topici. Şuna uçmayı öğretsekte yukarıda kalsa artık diyorum.
  • Merhaba Arkadaşlar bende bir 6670 kullanıcısıyım Gecenlerde Telefona program yükledim sabah telefon kendiliğinden kapandı ben açtım o kapandı ben açtım o kapandı sonunda açılmaz oldu Hemen bir Nokia servisine gittim fpormat attı olmadı yeni versiyon yükledi telefon açıldı ama menüye girince yine kapandı garantiye gitti geldi sanırım Flas bellek değişmiş şimdi telefon aldığım gününküne göre çok süper hızlanmış resim kalitesi daha güzel olmuş tavsiyem proplem yaşayan arkadaşlar bir nokia servisine giderek versiyon yükseltirin faydasını göreceksinizdir kapanma proplemi yaşıyorsanız hemen garantiye gönderin herkese sorunsuz günler dileğiyle
  • bende 7610 cuyum bu telefon karizmada butun telleri sollar selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: massuper

bende 7610 cuyum bu telefon karizmada butun telleri sollar selamlar

K750 ve W800 yokken evet ama şimdi değil
  • quote:

Yok kardeşim fexplorer yükledim normalde oyunu c: den alıp E: ye kopyalıycam ama lanet şeyi C: içinde bir türlü bulamıyorum telefonun modeli 6670. Normalde C:/ system/ mail içinde olması gerekiyor ama yok.Dosya blz uzantılı bir dosya yardım please.
    quote:

quote:

Bilen bir arkadaş var ise 6670 e, şu engeyç oyunlarını nasıl yükleyeceğimi adım adım anlatabilirmi.Bir türlü beceremiyorum.Madde madde olursa çok iyi olur.

engeyç

3) Sonra sadece blz uzatılı olan N-Gage oyunu telefonun E kısmına atıyosun (pc suite yada benzeri vs..)

ABi o dosyayı bulman gerekiyo. bluetoothla attıysan c/system/mail in içinde olması lazım....

• telefona güzel araba yarışı neler war we nerden bulabilirim??Ayrıcaa nie kimse yok!!!millet nerdesiniz??
  • quote:

Yok kardeşim fexplorer yükledim normalde oyunu c: den alıp E: ye kopyalıycam ama lanet şeyi C: içinde bir türlü bulamıyorum telefonun modeli 6670. Normalde C:/ system/ mail içinde olması gerekiyor ama yok.Dosya blz uzantılı bir dosya yardım please.
    quote:

quote:

engeyç

abi pc suite yükleyerek yap. Bluetoothla gönderceksen eğer bende C diskine gelmiyordu bi E ye bakmayı denedin mi

• herhalde pc suite ile deniycem bu oyun meselesini. Bu arada forumu 7. sayfada buldum. biraz yukarıda tutalım şu topici arkadaşlar.
  • arkdaşlar benim de n- gage oyunu yüklerken birçok problemim oluyor. mesela oyunu e ye yolluyorum bt ile. daha sonra onu msj lardan buluyorum ondan sonra copy diyorum E yi açıyorum ve paste diyorum. ama tlf onu E deki system klasörüne kopyalıyor ve daha sonra blzinstaller i açıyorum ama hiç birşey görünmüyor. tlf hakkında birkaç bilgi verim. tlf 6670 n-gage patch i var. n-gage update'i var. bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim. bu arada blz installer card hafızasına yüklü durumda. arkadaşlar bi de yukarıda yazmışlar C'ye yolladım bulamıyorum diye ama n-gage oyunu C hafızasından büyükse herhalde yollamaz. msj belleklerini card yapmayı unutmasınlar. saygılar.....
  • Bt ile yolladıktan sonra fexplorer içinde bulduğun yeri tam olarak belirtirmisn. Sizin tel hangisi bide mesajı alırken daha önceden hafıza kartı ayarlaması yapılıyor. İndirmek istediğim oyun da tomb raider. saygılar
  • quote:

Bt ile yolladıktan sonra fexplorer içinde bulduğun yeri tam olarak belirtirmisn. Sizin tel hangisi bide mesajı alırken daha önceden hafıza kartı ayarlaması yapılıyor. İndirmek istediğim oyun da tomb raider. saygılar

tomb raidera hiç uğraşma olmuyo ben kaç kere denedim.
  • Şu sega rally hakkında bilgisi olan varmı. oyun üç boyutlumu . Grafikler araç kontrolu nasıl dır acaba.
  • gene dipten çıkardım topici yaa..
  • slm arkadaşlar bende dün aldım 7610umu çok manyak bi alet
    ben size bi iki şey sorcam
    yahu bu telefonda kulaklıkla muzic dinlerkene çok az ses geliyo acaba orjinal kulaklıklardada bu bööle mi benimki yansanayide:)
    bide bu telefon için hangi oyunları tawsiye edersiniz açıklarsanız sewinirim
    son olarak gece çekimi güzel olan bi kamera programı linki werebilirmisiniz???

saygılar
  • dibe inmesin arkadaslar yapmayın 7610 el ustunde ltfn
  • wizard walla bir bilsemm dukkan senin 1 yıl sonunda yine intteyimm mlsf yardım edemicemm
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.