Şimdi Ara

7610 ve 6670 ciler BURAYA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
0
Favori
100.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonların hakkını yemeyin hepsi güzel çekiyo da
    stereo 7610 kulaklığı bulduğunu iddia eden arkadaş, eğer kulaklık gerçekten stereo ses veriyorsa (millet 7610ların çıkışı mono diyip durdu senelerce) alırım. napalım o kadar para verdik kulaklığa da vericez artık...
  • ar4kadaslar dun gıttım 530 yetel ye spot 6670 aldım nsl ıyımı etmısım.bırde bu kulaklıkta mp3 dınlemek için stero kulaklık alsım performmans benı tetmın edecek mıktarda artarmı
  • Kardeş telefonun mono oluşu çift kulaklıktan ses gelmesini engelemez. Mono sesi iki kulaklığa dağıtabilen bir model çıkarmışsa Nokia olmaz diye birşey yok. Ama dandik MP3 sesi için 30-40 YTL kulaklığa vermeye değer mi onu bilmiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: tazmanyak
    telefonların hakkını yemeyin hepsi güzel çekiyo da
    stereo 7610 kulaklığı bulduğunu iddia eden arkadaş, eğer kulaklık gerçekten stereo ses veriyorsa (millet 7610ların çıkışı mono diyip durdu senelerce) alırım. napalım o kadar para verdik kulaklığa da vericez artık...
  • 6670 ve 6260 ımın işletim sistemleri eski versiyon. Bunlara son versiyonu nasıl yükleyebilirm arkadaşlar?
    Elimde kablo ve bluetooth var.
  • beyler bence 7610 da yeterli ışık olduğunda çok iyi çekim yapabiliyo elimde varda hepsinin boyutu biraz büyük kaçıyo ama bir ara koyacam buraya çektiğim resimleri bi inceersiniz resim kalitesi karanlık ortamda 6630 dan çok daha iyi ama zoom için aynı şeyi söyleyemeyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt1907 -- 10 Mayıs 2005, 3:42:50 >
  • spot fiyat karşılaştırması:

7610 :575ytl

6670 :550ytl
  • Arkadaşlar 6670im var ve gayet memnunum fakat bi sorunum var.. telefonun Quick office application da bi sorun var galiba yeni belge oluşturamıorum ve bilgisayardan yüğklediğim word belgelerini de application göremiyor.. yardımcı olursanız sevinirim..

bide bir e-book reader'a ihtiyacım var baya bi site gezdiim ama çalışan bi program bulamadım. nerden bir FREE e-book reader elde edebilirim
  • en ucuz garantili bildiginiz 7610 ne kadar..
  • bascuda.com da baya düştü diye duydum fiyatları
  • bendede aynı sorun var word belgelerini açıyor ama açtığı gibi kapanıyor. excel de ve powerpointte sorun yok.Onun dışında çoooook memnunum 6670 imden.
    quote:

Orjinalden alıntı: Cavo

Arkadaşlar 6670im var ve gayet memnunum fakat bi sorunum var.. telefonun Quick office application da bi sorun var galiba yeni belge oluşturamıorum ve bilgisayardan yüğklediğim word belgelerini de application göremiyor.. yardımcı olursanız sevinirim..

bide bir e-book reader'a ihtiyacım var baya bi site gezdiim ama çalışan bi program bulamadım. nerden bir FREE e-book reader elde edebilirim
  • carrefourda 6670 630-650 YTL gibi bir fiyattı tam hatırlamıyorum ama 600lü birşeyler.
    Spot almayın sakın, fiyat çok düştü

quote:

Orjinalden alıntı: CELLOOO

spot fiyat karşılaştırması:

7610 :575ytl

6670 :550ytl
  • İstanbulda 7610 için çift kulaklığa weren ojin kulaklık warmı???
  • orjinal yok ----- yan sanayi bulursun ama
  • Quick office min süresi doldu napacassss!!??
  • Arkadaşlar bu topic dibe vurmadan yukarı çıkartayım dedim. Yoksa sil baştan yapması zor oluyor.
  • 7610 da kilitlenme sorunu program yükletme ile giderilebilirmi?
  • bu topic hala burda b
    7610 da hiç kitlenme olmuyor. oluyorsa bile bende olmuyor.
  • Arkadaşlar 6670im var ama telefonun Quick office application da bi sorun var galiba yeni belge oluşturamıorum ve bilgisayardan yüklediğim word belgelerini de application göremiyor.. yardımcı olursanız sevinirim..

yok mu bi bilen??
  • slm bndede 7610 war.Çok memnunum sdce siyh kapaı içimde kaldıı alsam mı almasam mıı??HNgi rengi daa gzl??
  • quote:

Orjinalden alıntı: didi13

slm bndede 7610 war.Çok memnunum sdce siyh kapaı içimde kaldıı alsam mı almasam mıı??HNgi rengi daa gzl??

bende beyaz kapak almıştım. ama dayanamadım orjinal siyahından aldım. Sakın sahte alma alıcaksan ben aldım pişman oldum
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.