Şimdi Ara

7610 ve 6670 ciler BURAYA (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
0
Favori
100.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7610 da kulaklıkla mp3 dinlenmesi için yapılacak işlemler

1 - en yeni sürümü yükletin
    2 - ayarlardan işitme cihazını seçin
    3 - mp3 lerinizin formatı genellikle bilgisayardayken stereo...bir converter la bunları MONO ya çewirin..sonra telefona atın
    4 - kulaklık modeli....nokia HDS-3 ..

bunlardan sonra çok kaliteli ve yüksek bir ses elde etmeniz mümkün.....TARAFIMDAN DENENMİŞTİR

Saygılar
  • ARKADAŞLAR BENİM DE 6670 İM VAR VE ÇOOOKK SEVIYORUM. BU SAYFA HERZAMAN EN ÜSTTE OLMALI
  • ARKADAŞLAR 6670 İÇİN TEMA YAPABİLECEĞİM BİR PROGRAM VAR MIDIR. LÜTFEN NEREDEN BULABİLECEĞİMİ YAZABİLİR MİSİNİZ? 2 HAFTADIR KİMSEDEN CEVAP ALAMADIM İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dortler -- 22 Nisan 2005, 19:30:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dortler

ARKADAŞLAR 6670 İÇİN TEMA YAPABİLECEĞİM BİR PROGRAM VAR MIDIR. LÜTFEN NEREDEN BULABİLECEĞİMİ YAZABİLİR MİSİNİZ? 2 HAFTADIR KİMSEDEN CEVAP ALAMADIM İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM.

kardeş o duyduuğuma göre yapması kolaymışta toplaması mı ne karışıyomuş sonrada toparlamak ok zormuş

• gardaşlar 6670 in fiyatı çok pis düşmüş alet bascudada 634 milyon
    çünkü türkiye piyasasına dooru dürüst girmedi alet
  • Selam

6670 lerde divx nasıl izliyoruz?, wmv ve divx formatlarini desteklemiyor mu?
    yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_girit

Selam

6670 lerde divx nasıl izliyoruz?, wmv ve divx formatlarini desteklemiyor mu?
    yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.

smart movie programını yükle wmy yi oynatmıyor ama divxi oynatıyor program
  • ok ama yuklerken nokia programi ile, yariya geldimi hata veriyor, uyumsuzdur diye,
    yardimci olursaniz sevinirim.
  • bedava melodi ve oyun sitesi bilen varmı arkadaşlar
  • arkadaşlar 7610 ie bilgisayara bağlanınca istediğim mp3 üçekebilirmiyim telefona
  • quote:

Orjinalden alıntı: delikatil

arkadaşlar 7610 ie bilgisayara bağlanınca istediğim mp3 üçekebilirmiyim telefona

evet tabikide çekersin ama ses mono olduğu için pek güzel olmuyor işte bende bu yüzden bu telefonu satacağım.
  • selam arkadaşlar. bende nokia 6670 cep telefonu var. cep telefon ile mesaj çekerken bazen mesajda özel karakterler var mesaj iki parçada gönderilecek diyor ve gönder dediğimde 2 mesaj ücreti gidiyor bu neden oluyor çözümü nedir.
  • Ayarlardan yazım dilini ingilizce yap.
  • 7610 un operasından webe nasıl bağlanıyoruz? ben beceremedim de
  • ya ben telefonda gelen programları kaybettim
    format attım da...
    opera falan kalmadı bende
    nerden bulcam onları?
  • 6670 2 aylık spot 256 mb mmc ne kadar piyasası ne kadara satarım elden?
  • Bugün kardeşime 6670 alıyorum...Garantili olarak 636 YTL karşılığında Bonus'a 9 taksit ile Vatan Bilgisayardan... Öğrenmek istediğim bu telefonun en son firmware sürümü nedir ?
  • up
  • nokia 7610 u webcam gibi kullanabiliyormuyuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zibid_gonzales

nokia 7610 u webcam gibi kullanabiliyormuyuz.

evet bütün s60lar oluyomuş ama ben yapamadım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.