ARKADAŞLAR NOKIA 6670 İÇİN TEMA YAPABİLECEĞİM BİR PROGRAM VARMI NEREDEN İNDİRİLİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
iyice aşağıda kaldı konu up
quote:
Orjinalden alıntı: tazmanyak
ya bu 7610 da ses kaliteli falan diyonuz da? stereo ses çıkışı var mı alette? varsa nasıl yararlancaz? kulaklığı yok piyasada? yardım edin. çift kulak 7610 için nerden bulcaaaaaam yeter artık!
walla ben 7610 dan mp3 dinleme sevdasından vazgeçtim. gayett te seviyorum acaip iyi bi şekli var karizma vs....
yaw arkadaşlar radyolu kulaklık alın çünkü radyolu kulaklıklar radyoya bağlı tele deil onun için daha yüksek ses çıkıyo teldeki mp3leride dinleyebilrsiniz
arkadaşımın 7610 u ile benim 6670 imi karşılaştırdım ikisinide foto moduna aldım ve baktım kaliteleri aynımı diye. Beklemediğim bir sonuç aldım. 6670 de renkler daha net gözüküyordu.özellikle insan cildinin rengi. 7610 biraz 6600 a kaçıyordu. Böyle bariz bir fark beklemiyordum. Demekki ekran görüntülerinde de bariz bir farklılık varmış. iyiki 6670 almışım.
5 mp lik foto makinamla çektiğim fotoları 6670 ime atıyorum .Gösterince millet dumur oluyor. ne kadar net çıkmış fotolara diye
quote:
Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT
yaw arkadaşlar radyolu kulaklık alın çünkü radyolu kulaklıklar radyoya bağlı tele deil onun için daha yüksek ses çıkıyo teldeki mp3leride dinleyebilrsiniz
iyi de radyolu kulaklıklar da 7610lara olmuyo ki...
valla telefonda açık havada çektiğim resimleri ben bastırırıorum gayette tatmin edici... ama şu çift kulaklık için hala bi çözüm bulamadık:(
Saygılarımla,
Mert ŞENER
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT
iyi de radyolu kulaklıklar da 7610lara olmuyo ki...
hayır bende oluyo gayette iyi çalışıyo.
quote:
Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT hayır bende oluyo gayette iyi çalışıyo.
hangi model? netten falan mı aldın? nerden aldın
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT hayır bende oluyo gayette iyi çalışıyo.
hangi model? netten falan mı aldın? nerden aldın
bilmiyomki valla sıradan bir marka yaa 10 milyona aldım bir telefon bayiisiniden
öldü mü konu ya?
Arkadaşlar bir arkadaşımda siyah SX1 var. Stereo FM, stereo mp3 player vs biliyorsunuz işte. ses kalitesi bizim telefonlar gibi değil harbiden net, güzel sesi var. Ekran çok mat. Ne dersiniz bir delilik yapılıp SX1 alınır mı? Eksisi artısı nedir? (bizim foto çok iyi onda kötü sanırım)
Benim tel 1 aylık, ekrandaki jelatini bile yeni çıkardım en ufak çizik yok. garantili 2 yıl sanırım. Ne kadar eder sizce? 770e almıştım.
slm arkadaşlar. bluetooth ile dosya halindeki n-gage oyunları nasıl kurulur.bilgisi olan varmı????
xeon82 ,vala kardeşim iki aydır 6670 kulanıyorum şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım.evet sesi az olabilir ama inanki sx1 eline su dökemez 6670 le karşılaştırmak bile hata. ama yinede KEL KARPUZ almak istersen sx1 al
bende 6600 ü 6670 le takas etmek istiyorum
quote:
ya bu 7610 da ses kaliteli falan diyonuz da? stereo ses çıkışı var mı alette? varsa nasıl yararlancaz? kulaklığı yok piyasada? yardım edin. çift kulak 7610 için nerden bulcaaaaaam yeter artık!
bende eski 6610 umdan kalan kulaklık var onu kullanıyorum bana yetiyor istersen sen de onlardan al çift kulaklık
ewt bu telefonlar icin her turlu oyun program uygulama tema v.s. waptawww.wapvole.com web dewww.guduwap.com dan bedava indirebilirsiniz. bende 7610 kullanicisiyim.topic her zaman ustte olsun ayrica isteyen varsa office de indirebilir guduwap a ekledik. crack ini yapamayan varsa info@wapvole.com dan haberlesebiliriz. arkadasimizin sorusunu da yanitlayayim: ewt mp3 leri de zil sesi olarak atayabiliyorsun. bu telefonlar sahane gercekten karizmasi bi kere yeterli onun icin topic i ust kisimda tutmak bize bagli. ama tutamasak da telefonlarin karizmasi bitmez:) hadi kola gelsin...
bir kaç oyunda benden jawa sis uzantılı ve n-gage.....
6670 veya 7610 alacak arkadaşler birebir.com a bakarsanız fiyatlar anormal düşük. 6670 i 591 ytl den veriyorlar 7610 da 600 küsür neredeyse spot fiyattan