Şimdi Ara

7610 ve 6670 ciler BURAYA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
0
Favori
100.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şifre isteyen programların yanında app uzantılı dosyalar oluyor. ne yapacağız bu app dosyalarını??
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeon82

şifre isteyen programların yanında app uzantılı dosyalar oluyor. ne yapacağız bu app dosyalarını??

kardeş o programın cracki gibi bir şeyi oluyor fexplorer yükleyip app dosyasını telin bir yerine atıp
    fexplorerdan E/system/apps/hangi programı yüklediysen onun içine atıcaksın ok
  • sağol arkadaşım şimdi oldu bu iş..
    15 in 1 kart okuyucu aldım ama RS-mmc yi çeviricisiz okutamadım.
    artık yarın deneyeyim..
  • arkadaslar cep telefonuna internetten nerden video bulurum adresler neler acaba.
  • arkadaşlar herkese merhaba 7610 dedik nokia com da kıyas yaptık bütün modeller arasında %92 not verldi bu çok iyi bir not çünkü diyer modeller %63,8 de kaldı neyse forma kalite katalım biraz program yollayalım birazda bilgi

• arkadaşlar
    1 ) 7610 mp3 programı yüklemeyin yani zahmet etmeyin mp3 dosyalarını zaten calıyor sadece zipleyin (sıkıştırın) yer kaplamasın
    2 ) format ihtiyacı oldugunda *#7370# yapın yeterli olacak ama telefon fafızasındakı notları tel numaralarını ve oyunları hafıza kartına yedeklein
    3 ) 512 mb hafıza kartı almayın makinayı acayip kasıyor programlara girerken donuyor
    4 ) tema gene aynı donduruyor ve kasıyor alacaksanız bile ojjinal sitelerden alın mesela clup nokia
    5 ) unutmayalım cok kaliteli bir telefon kullanıyoz degerini bilelim ayaga düşümeyelin 6600 oldugu gibi

• hocam okur okumaz formatladım bakalım neleri unutup sildim içeride..
    video isteyen bir arkadaş vardı ben cebim.org?? ve guduwap.com dan indirdim birsürü ama virüsleri de o sitelerden kapmış olma ihtimalim çok yüksek..
  • formatladıktan sonra telefon deli gibi hızlanıdı, kilitlenip duruyordu henüz kilitlenme yapmadı. oyunları açarken kasıyordu şimdi takır takır açılıyor hemen
    tşkr mehmetdurak
  • cep için film arıyosanızwww.cepicinfilmler.com u tavsiye ederim. ama şu anda kapalı şimdi baktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanYeE -- 6 Nisan 2005, 16:14:08 >
  • Ya arkadaşlar genpatech.com dan taksitle telefon alacağım. ancak 7610 mu yoksa 6630 mu alayım karar veremiyorum.

7610 fiyatı 788 ytl
    6630 fiyatı 896 ytl

ne tavsiye edersiniz... kafam karıştı yardımcı olun lütfen
  • 6630 ucuzladı 6630 diyorum
  • Merhabalar; bana gelen bir mail üzerine foruma katkıda(!) bulunayım dedim. Çünkü soru soranlardan şikayet edenler var. Elbetteki ben de soru sorarak benimle çözümlerinizi paylaşmanız için bu foruma katılmıştım ama...
    Kulaklık konusuna gelince...
    7610 telefonum var, 6 aydır kullanıyorum. Kulaklık çok aradım ama daha geçen hafta bulabildim. HDS-3 kulaklık aldım(daha önce aynı model kulaklığı denediğimde sadece tek bir kulaklıktan ses geliyordu), mp3'leri dinlemek için. Tek problemim mp3lerin çalarken arada tiz bir ses çıkarmasıydı. Bunu da UltraMp3 ile çözdüm. Şu an kulaklıktan istediğim kaliteyi alabiliyorum. Çift kulaklıkla dinlemek ayrı bir zevk gerçekten.
    Bilmiyorum, belki bunu daha önce keşfedenler vardır, ama bildirme ihtiyacı duymamışlardır. Bilmeyenler varsa ve yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
    Byeee.

• ben de hds 3 aldım tek kulaktan ses geliyor
    Senin sürümün nedir
  • Sürüm dediğin telde *#0000# ile baktığımız yer mi?
  • NOKİA ya
    6670 de tek kulaklıkta sesin çok bozuk ve kısık olduğundan yakındım hep forumda..
    Kulaklığın girişinin sadece sağ kısmını telefona takın, sol tarafını takmayın kulaklıktan biraz daha temiz ve çok daha şiddetli ses geliyor (tabi bunu yaparken elinizle telefonun hoparlörünü kapatın çünkü bu durumda hoparlör susmuyor)
    Nokia bunu bilerek mi yapmış? MP3 dinleyemesinler 3230,6630 vs alsınlar falan??? çok kısmıs kulaklık çıkışını

Hackleyeylim 6670 le 7610u rahat rahat mp3 dinleyelim

• arkadaşlar 6670 için kumanda programınız varmı
  • IR port yok 6670de amacın uzaktan kumanda yapmaksa.
    neyi kumanda etmek istiyorsun??
  • slm arkadaslar smatmovie programını indirdim ama code sorunu yaşıyorum kodu yazıyorum yanlış diyor smartmovieyi kullanmam için yardım edin tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: sametu

arkadaşlar 6670 için kumanda programınız varmı

kızıl ötesi yokki kumanda yapamassın
  • arkadalşlar biraz ilgi gösterin şu topice
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.