donanimsal olarak radyo var mı ki bu alette?? birisi koymuşlar da yazılımı eklememişler kıllık olsun diye derse inanırım.. Nokia bu..
quote:
Orjinalden alıntı: Nick_Otin
peki bu 7610 a radyo programlarını nerden bulabılecegımızı yazarsanız cok sevinirim
lütfen bu şekilde hareketlerden kaçınalım arkadaşlar burası hava yeri değil
quote:
Orjinalden alıntı: dolby
6670 number one
şakkaaaa ma yinede yapmayalım pek hoş olmuyo
arkadaşlar artık 7610 um yok annem aldı elimden bende kendime iyi bi telefon alıcam sizce ne alıyım ???ama fiyatı 600 civarı olursa iyi olur
ben 512 kullanıyorum rahatsız edici bir yavaşlama yok. galeriye girerken birsürü dosya olunca tabiki bir iki saniye bekliyorsun. 6260 a da 256mb taktım. 256-512 arasında gözle görülür bir hız farkı göremedim. 512 tavsiye ederim 6670 için
quote:
Orjinalden alıntı: bugurcan
arkadaşlar bi de bu 6670 e 512mb mmc takarsan çok yawaşlar diyolar doğru mu? ona göre 512 yada 256 almayı düşünüyorum...
arkadaşlar verilen cevalardan dolayı teşekkür ederim.... bir iki sorum daha olacak bu N-GAGE oyunlarını oynarken bende bazı oyunlara girmiyor... bu sorunu birkaç defa daha forumda dile getirdim ama N-GAGE i olan arkadaşlar ters ters cevap verdiler... bazılarıda 6600 var onda hepsini oynuyoruz dediler nasıl oynayabildiklerini yazmadılar.... ben N-GAGE oyunlarının nasıl kurulduğunu falan biliyorum kuruyorum ikonu tıkladığımda geri çıkıyor (mesela FİFA 2005) bazılarıda çalışıyor (FİFA2004)...
NoT: yine N-GaGE olan arkadaşlar bu oyunları oynamak istiyorsan n-gage al gibi çıkışmalarda bulunmasınlar lütfen ben olan telefonumla max keyfi almak istiyorum o kadar...
ya ben ngagelerin hicbirini oynayamıyorum! su ana kadar bi tek sonic oynayabildim onda da görüntüler kayıyodu. bizim telefonlar kaldırmıyor sanırım ya.. bi de bişey söylücem 7610 için orjinal kulaklık internette nerede satılır? adres verebilirseniz cok memnun olucam
6670 ve 7610 kullanıpta burada katkıda bulunmayan herkeze
quote:
Orjinalden alıntı: tazmanyak
ya ben ngagelerin hicbirini oynayamıyorum! su ana kadar bi tek sonic oynayabildim onda da görüntüler kayıyodu. bizim telefonlar kaldırmıyor sanırım ya.. bi de bişey söylücem 7610 için orjinal kulaklık internette nerede satılır? adres verebilirseniz cok memnun olucam
kusura bakmayın sinir oldum ya bütün topiclere msj yağıyor burası fıssss.... ya tamam sorunu olamyan dert yaratamaz ama kendi başlarına topic açıyolar.... buraya yazsa hepimiz bişey öğrenecez di mi.....
quote:
Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT
quote:
Orjinalden alıntı: zibid_gonzales
bende 7610 var. data kablosuyla mp3 leri atıyorum hafıza kartına. bazı sarkıları çalarken arada bi gıyk diye ses çıkıo. ama hepsinde yapmıyo. bunun sebebi ne olabilir???
kardeş o bendede oluyor bende data kablosuyla atıyorum. ultramp3ten dinlersen o hışırtılar olmuyo ultramp3 onu düzelterek çalıyo yani bir sorun çıkmıyo
senin dediğini yaptım mp3 leri dinlerken iyi güzel ama zil sesi olarak atayınca gene aynı ses. periyodik bi şekilde gıyk diye bi ses çıkıyo. imdaaaaaaaaaaaat!!!!!!!
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT
quote:
bende 7610 var. data kablosuyla mp3 leri atıyorum hafıza kartına. bazı sarkıları çalarken arada bi gıyk diye ses çıkıo. ama hepsinde yapmıyo. bunun sebebi ne olabilir???
kardeş o bendede oluyor bende data kablosuyla atıyorum. ultramp3ten dinlersen o hışırtılar olmuyo ultramp3 onu düzelterek çalıyo yani bir sorun çıkmıyo
senin dediğini yaptım mp3 leri dinlerken iyi güzel ama zil sesi olarak atayınca gene aynı ses. periyodik bi şekilde gıyk diye bi ses çıkıyo. imdaaaaaaaaaaaat!!!!!!!
kardeş onu yapamassın çünkü biri arayınca yani zil sesi yapınca ultramp3ten çalmıyor.
peki sende de aynı problem vardı galiba. zil sesinde sende de aynı sorun var mı yoksa tek bozuk 7610 bana mı geldi. deliriom ya aklım takıldı o işe. niye belli mp3lere yapıyo bunu. çok saçma bi durum ya hepsini çalmazsın ya da efendi gibi çalışırsın. caanım telefonda tek sorunum bu haa. zaten daha bi sürü özellik var kullanmayı bile bilmediğim.
kardeş heralde yüklerken sorun çıkıyo. yada telefonun çalıcısı mp3lerin bitleri yüksek olduğu içindir belkide
aha bak ona hiç dikkat etmedim işe yarar inşallah. nassı aklıma gelmedi yaw. eywallah
KanYe_wEsT wallahi çok sağol. converter ile kbps ını düşürdüm missssssssssss. gıyklamadan mp3 dinleyebiliyorum, aranabiliyorum. wallaha saol ha hiç aklıma gelmemişti.
inşallah bütün arkadaşlar sorularına cevap alabilirler. bu forum baya işime yaradı benim.
10 gün önce aldığım 7610 kullanmayı bilmediğim için sanırım iade olacak.hiç bir şeyi kolay değil yaa.napim ben böle teli. dün bi arkadaş bloutut la 5-6 müzik yükledi 6230 dan.sora bende olan bi parça hoşuna gitti istedi ulan anasını satiim bi türlü yollayamadım.rezil etti beni bu tel.parçayı buluyoz.ama seçeneklerde gönder diye bi öğe yok.Allah benim cezamı versin.bide 730. ytl. saydık garantili diye.valla son sözüm kullanmasını çok değil çok çok çok iyi bilmeyen 7610 almasın kardeşim.hepinize saygılar
Arkadaşlar benim birkaç problemim var.
1-)6670 imde (aynı durum 6260 ta da var) her telefonu açtığımda MMS dolaşıma açık değil, mesaj alamazsınız gibi bir hata alıyorum. O zamandan beri de telefon MMS mesajlarını almıyor. Ne yapmalıyım??
2-)6260ta alet delirdi, WEB falan açılmıor "MENU hata aldı" diye bir mesaj veriyor. işletim sistemi çöktü sanırım. kendimiz düzeltebiliyor muyuz format vs..
quote:
Orjinalden alıntı: xeon82
Arkadaşlar benim birkaç problemim var.
1-)6670 imde (aynı durum 6260 ta da var) her telefonu açtığımda MMS dolaşıma açık değil, mesaj alamazsınız gibi bir hata alıyorum. O zamandan beri de telefon MMS mesajlarını almıyor. Ne yapmalıyım??
2-)6260ta alet delirdi, WEB falan açılmıor "MENU hata aldı" diye bir mesaj veriyor. işletim sistemi çöktü sanırım. kendimiz düzeltebiliyor muyuz format vs..
1)kardeş sen heralde yurt dışına gittin ordasın yada geldin ordan. türk oparötörü fln yurtdışına açtırmışsın galiba sen türkiyedeysen operatörünün mms ayarlarını yapman gerek hala yurtdışındaysan bu bu sorunu çözemessin aynı hatayı bende alıyodum çünkü. 2)sanırım buda wap ayarlarının yapılmasıyla olur
1) MMS ayarları ok, problem yoktu sonradan böyle oldu
2)Wap ayarları ok idi, nete giriyordum
3)6260 serviste:)) virüs girmiş... tüm dosyaları 6670(F-secure var bunda) den 6260a atıyordum, virüs 6260a bluetoothdan girmiş olmalı
4)bluetoothunuzu kapalı tutuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun!!!
Neden Herkes soru soruyor?? Kullananlar çeşitli bilgilerini aktarsalar(doğru veya yanlış) bizde onları görüp cevap versek daha iyi olmazmı arkadaşlar?
Birde Kulaklık için 100e yakın mesaj var ama hala soran oluor. Yok kardeşim bu iki telefon için stereo kulaklık şuan türkiyede...