Şimdi Ara

7610 ve 6670 ciler BURAYA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
0
Favori
100.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1)arkadaslar bedava oyun bulabilecegim bir yer yok mu yahu
    2)Kulaklıgım bozuldu yenisini alıcam aynısını mı alayım yoksa aynı yere giren daha kaliteli kulaklık bulabilir miyim Tel 6670
  • en kalitelisi zaten nokia nın kendi kulaklığı değilmi. Diğerlerini alıyon 1 ay sonra bozuluyo
  • 7610 aldım teknosadan tabi kulaklık falan vermediler yanında. 7610 icin kulaklık nerden bulucam? diğer modellerin orjinal (nokia) kulaklıklarını deniyorum donanım desteklenmiyor hatası veriyor. arkadastan bi tane sahte nokia kulaklık buldum o çalıyor. ama o da tek kulaktan ses veriyor. acaba kulaklıkta mı sorun yoksa telefonda mı? telefon tek kulak mı veriyor? arkadaşımda 6670 var o stereo dinlio gayet güzel.

diğer bir sorum ise ngage oyunlarını telefona kuruyorum. acmaya calıstıgımda memory is low diyip kapıyor. hangi oyunlar 7610'a uygundur ngage oyunlarından? bilen varsa bi isimlerini yazsın ben bulurum netten :)

bu arada ngage oyunları için download:http://n-symbian.com/descarga-n-gage-programas-juegos-categoria-3.html

• arkadaşlar çok kaliteli symbian oyun nerden bulabiliriz ayrıca tazmanyak senin dediğin siteden download yapılmıyo.
  • valla bend e 7610 için kulaklık çok aradım ama bulamadım sahtesini aldım çift kulaklık var diye ondan da bir gram ses çıkmıyor bence alırsan oricinıl al tek olsada kalite oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 17egemen

arkadaşlar çok kaliteli symbian oyun nerden bulabiliriz ayrıca tazmanyak senin dediğin siteden download yapılmıyo.

yapılıyor yapılıyor ama biraz beklemeniz lazım download tusuna bastıktan sonra
    biraz geç geliyor kaydetme dalgası :)
  • 6670 İÇİN RS MMC KART NERDEN ALALIM 512 MB TAVSİYE BEKLİYORUM ÖZELLİKLE FİYAT VE UYUM ÖNEMLİ TABİ SAYGILAR
  • bu arada ben telefonu yere düşürdüm arkasındaki kapak açma kilidi olur ya işte o fırladı kayboldu. onu tek satmazlar demi? napcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT

quote:

Orjinalden alıntı: zibid_gonzales

bende 7610 var. data kablosuyla mp3 leri atıyorum hafıza kartına. bazı sarkıları çalarken arada bi gıyk diye ses çıkıo. ama hepsinde yapmıyo. bunun sebebi ne olabilir???

kardeş o bendede oluyor bende data kablosuyla atıyorum. ultramp3ten dinlersen o hışırtılar olmuyo ultramp3 onu düzelterek çalıyo yani bir sorun çıkmıyo

çok saol içim rahatladı. sadece bende bi sorun var zannettim. eywallah. bi de bende biraz bi oyun var. istediğiniz gibi mi bilmem ama isterseniz mailinizi falam pm olarak yollayın yetebildiğime yollarım. hafta içi daha çok cevap verebilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: tazmanyak

arkadaşımda 6670 var o stereo dinlio gayet güzel.

kardeş 6670 stereo deil mono
  • ben mmc kartı 512lik 55 milyona aldım 1024ü kaldırmıyormuş telefon bu konuda bi bilginiz varmı her şey iyi hoş da diğer kartların bizim telefona(6670) uymaması beni uyuz ediyor

baska bir soru bilgisayarda media playerda izlediğim videoları telefona attığımda telefon görmüyor bunun çözümü var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: anol

ben mmc kartı 512lik 55 milyona aldım 1024ü kaldırmıyormuş telefon bu konuda bi bilginiz varmı her şey iyi hoş da diğer kartların bizim telefona(6670) uymaması beni uyuz ediyor

baska bir soru bilgisayarda media playerda izlediğim videoları telefona attığımda telefon görmüyor bunun çözümü var mı

kardeş 512den sonra hafıza kartları telefonu yawaslatıyor.
    bu arada smartmovie kullan .avi formatındaki videoları dinleyebilirsin smartmovie ile
  • Arkadaşkar bugün aldım 7610 doubanktan..Bana en güzel msn + mp3 + movie programlarını nerden bulabileceimi söleyebilrmisin??(varsa daha kullanabileceim programlar mesela word excel gibi)
  • www.e-cep.net
    www.maxicep.com
  • wermiş olduğunuz siteler için teşekkürler arkadaşlar
  • saol kardeşim..hemen giriyorum sitelere:)
  • peki bu 7610 a radyo programlarını nerden bulabılecegımızı yazarsanız cok sevinirim
  • p900 üzerine telefon tanımam

nasıl yüzbaşı olcam yaaaa mesaj sınırı var
  • smartmovie programını nerden bulabilirim
  • MEREBA ARKADAŞLAR BEN 5. GÜN ÖNCE 6670 ALDIM VE PROGRAMA İHTİYAÇ DUYDUM LÜTFEN BANA PROGRAN BULABİLECEĞİM BİRYER SÖYLEYİN YADA GÖNDERİN BEN BU ALEMDE YENİ OLDUĞUM İÇİN NASIL GÖNDERİP YA DA GÖNDERDİĞİNİZ DOSYAYI NASIL ALICAĞIMI BİLMİYORUM PROGRAM PROGAM PROGRAM

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.