Şimdi Ara

7610 ve 6670 ciler BURAYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
0
Favori
100.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: kekolaba

arkadaşlar cep telefonumdan hiç mesaj gönderemiyorum ve alamıyorum biri bana mesaj gönderdiği zaman SIM hazızası dolu önce bazı verileri silin diyo ne yapmam lazım

simde ne var ne yoksa kart hafızasına yükle, ne uğraşıcan simle mimle. artı, gelen mesajları da mesaj ayarlarından kullanılan hafıza seçeneğinden memory card işaretle. al sana, akın akın mesaj alsan da sim kartla uğraşmazsın.
  • data kablosu daha mı hızlı?? ben bir mp3 atıyorum dakikalarca sürüyor. bende mi bir sorun var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: geometri76

data kablosu dataaaa... bluututtan hem hızlı, hem de "usb kable driver" i yüklediniz mi pc suite ihtiyaç duymadan dosya transferi yapabiliyosunuz. bilgisayarımdan nokia 6670 olarak görüyooo. kopyalaaa yapıştııır. pc suit sadece multimedya ve sound converter görevi görür.

bluetoothda da direk görüyo 6670 diye yi kopyala yapıştır yapabilirsin.
    ama data kablosu daha hızlı doğru
  • doğru ya bluetoothda da direk taşıyorsun... ama en hızlısı cardreader gibi...
    kadıköyde biryer uygun fiyattan verecek bugün 25YTL. 16in1, rs-mmc yi direk okuyabiliyor...
  • www.symbianware.com buradan indirebilirsiniz
  • ben de 4 gün önce aldım telefonu. (7610)
    1) turkcell messenger'ı ilk aldığımda kurmuştum. güzel gidiyodu herşey. sonra çok doldu kart. formatı bastım. tekrar kurdum tr messenger'ı. şimdi şöyle bir hata veriyor direk açtığımda: "Cannot create session. is internet access point configured? exiting app." baglantı ayarlarında turkcell messengerın şeyini de koydum. değişmedi bişey napacam?
    2) ngage oyunlarını bu telefonda oynayabiliyomuşuz. öyle dediler. ama ben oynayamıyorum. kuruyorum blzinstallerdan oyunu. menuye geliyo. tıklıyorum oyuna bazı oyunlarda acıldıktan sonra hemen kapanıyo. bazılarında acılıyomus gibi yapıyo acmadan menuye donuyo. bazılarında ise açtıktan sonra "not enough memory" diyip kapıyo. neden memory yetmez ya? hafıza kartında 30mb bos yer var. oyunları da hafıza kartına yüklüyorum. aynı sorunu yasayan varsa yazsın buraya :(
  • slmlar,6670 de ses cikisi mono,mp3u en kaliteli sekilde nasıl dinleyebiliriz?tek eksi yani bence sesin mono cikis olmasi,ozellikle asin etkin oldugu mp3 lerde ses cok kotu sterio telefonlara gore.maximum kac kpbs de mp3 dinleyebiliriz?
  • olduğu gibi at bence.. bendekiler genelde 128Kbps ve üstü.. ama duyduğum ses 64Kbps sesten kötü. Mp3 ün çok kaliteli olmasına gerek yok boşuna yer kaplar..
    bence mono sesi çift kanala aktaran kulaklık lazım ama yok yok yok..

quote:

Orjinalden alıntı: nastayashiTR
    slmlar,6670 de ses cikisi mono,mp3u en kaliteli sekilde nasıl dinleyebiliriz?tek eksi yani bence sesin mono cikis olmasi,ozellikle asin etkin oldugu mp3 lerde ses cok kotu sterio telefonlara gore.maximum kac kpbs de mp3 dinleyebiliriz?
  • MP3 ü olduğu gibi atman hafıza kaybından başka bişey değildir. yarı yarıya küçültmeni tavsiye ederim .
    nero dan yapabilirsin.
  • Ama o da zaman kaybı
    512 kartı takacaksın derdin kalmayacak
  • ŞU ANDA TELEFONUMUN EKRANININ SAĞ ÜST KÖŞESİNDE PİL DURUMUNUN TAM ALTINDA " (E) " DİYE BİR İŞARET ÇIKTI .NEDİR BU BİLEN ARKADAŞ VARMI . TELEFON 6670
  • Sol üstte G çıkıyor o GPRS
    Sağ üstte E oda Hızlı GPRS olabilir. Ama emin değilim.
  • E değil de bluetooth simgesi olabilir. bluetooth ile veri aktarırken de sanırım parantez içinde görünüyordu -> (E)
  • bende 7610 var. data kablosuyla mp3 leri atıyorum hafıza kartına. bazı sarkıları çalarken arada bi gıyk diye ses çıkıo. ama hepsinde yapmıyo. bunun sebebi ne olabilir???
  • arkadaşlar foruma yeni girdim.benimde 7610'um var.Excell ve word uygulamalrı yukleyebiliyormuyum ve nereden?Şimdiden teşekkürler.
  • Bilemediniz arkadaşlar Bende dün akşam öğrendim. .Bu ( E ) nin simgesi şudur.Turkcell in yeni başlattığı edge uygulamasının geçerli olduğu yerlerde ( E ) simgesi çıkacakmış.Neredenmi öğrendim Turkcell in edge reklamını izleyin .Şu yarış arabalı olan reklam sonunda ki küçük altyazıyı okuduğunuzda herşey anlaşılıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: esik1

ŞU ANDA TELEFONUMUN EKRANININ SAĞ ÜST KÖŞESİNDE PİL DURUMUNUN TAM ALTINDA " (E) " DİYE BİR İŞARET ÇIKTI .NEDİR BU BİLEN ARKADAŞ VARMI . TELEFON 6670
  • Bişi daha metorolojinin yeni bir uygulaması Turkcell de Hücre bilginizde 302 ye abone olun metorolojik uyarıları alın .Sağanak yağmur ,kar, dolu gibi
  • 6670 de edge desteği var mıydı
    6670 edge desteği yoktu
  • Yok tabiki Hücrebilgisi olarak geliyor zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: zibid_gonzales

bende 7610 var. data kablosuyla mp3 leri atıyorum hafıza kartına. bazı sarkıları çalarken arada bi gıyk diye ses çıkıo. ama hepsinde yapmıyo. bunun sebebi ne olabilir???

kardeş o bendede oluyor bende data kablosuyla atıyorum. ultramp3ten dinlersen o hışırtılar olmuyo ultramp3 onu düzelterek çalıyo yani bir sorun çıkmıyo
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.