yukarıda arkadaşım 7610 un radyo programı dedi 6670 inde varsa lütfen rica ediyorum
kardeş 7610la 6670 ikiside aynı programlar oluyo zaten sadece ikiside deil sx1 - 6600 - 7610 - 6670 sadece bildiğim bu kadar
BEDAVA MELODİLER VE GERÇEK SESLER İÇİN BİLDİĞİNİZ SİTE VARSA YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM AYRICA MELODİLERİ emrahoz1985@gmail.com mail adresinden ulaştırabilirsiniz ilgileneceklere şimdiden teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: orçun
yukarıda arkadaşım 7610 un radyo programı dedi 6670 inde varsa lütfen rica ediyorum
yazılım yukleyıp gprs tendinleyebilirsin ancak o programıonda adı AVECRadio eğer ücretsizi varsa banada söyleyin :)
ya harbiden bu bizim telefonlar (7610) stereo kulaklık desteklemiyo galiba. kardeşimde 7210 var stereo kulaklık var onu takıom donanım desteklenmiyor diyo. çarşıdan sahte bi kulaklık aldım o çalışıyo. çift kulak veriyo ama mono kulaklık sonuçta. sesi de az veriyo, napcaz?
quote:
Orjinalden alıntı: enginzone
quote:
Orjinalden alıntı: orçun
yazılım yukleyıp gprs tendinleyebilirsin ancak o programıonda adı AVECRadio eğer ücretsizi varsa banada söyleyin :)
sanırım radyolu kulaklığı varmış aletin. onu alınca dinleyebiliomuşsun
arkadaşlar kafamda 1001 tilki dönüyor.... bu 6670 hoş tatlı ama 6630 biraz canımı çekiyor... çok mu farklı bilmiyorum ama tipi çok kaba... 6670 telefona benziyor ama yawaş.... çok seviyorum telefonumu ama bende telefon hastalığı var... sizce değiştirsem çok da mantıklı olur mu? malatyadayım üzerine 250 milyon fark istiyorlar...
arkadaşlar bi de bu 6670 e 512mb mmc takarsan çok yawaşlar diyolar doğru mu? ona göre 512 yada 256 almayı düşünüyorum...
herkez okuyor mu yaw??? kiimse bişey cevaplamıyor... bak böle giderse dandik konular bile üstümüze çıkar haaaaaaaa
bi de şey dicem 7610 icin operator logosunu seleq'ten değiştirdim. çok kötü oldu. orjinale nasıl dönerim? dönemiyorum.
yavaslar tabikide dostum ne kadar yüksek boyutlu mmc takarsan o kadar yavaslar
quote:
Orjinalden alıntı: Nick_Otin
peki bu 7610 a radyo programlarını nerden bulabılecegımızı yazarsanız cok sevinirim
programı bulsan bile nasıl dinlemeyi düşünüyosun. telefonda radyo için gerekli edavat yok ki. bi yerde gprs ile dinleniyo diye duydum ama ona da para dayanmaz.
Merhaba arkadaşlar en de yeni 6670 aldım telefon iyi güzel de bazı eksikleri var mesela (EDGE-Radyo) Radyo eksikliğini Nokia HS-2R yada HS-23 radyolu kulaklık ile aşabilir miyiz?? Ve de EDGE sistemini sonradan telefonumuza ekleme imkanı olabilir mi?
videoları tam ekran ızleyebiliceğim bi program var mı ????
quote:
Orjinalden alıntı: bugurcan
arkadaşlar kafamda 1001 tilki dönüyor.... bu 6670 hoş tatlı ama 6630 biraz canımı çekiyor... çok mu farklı bilmiyorum ama tipi çok kaba... 6670 telefona benziyor ama yawaş.... çok seviyorum telefonumu ama bende telefon hastalığı var... sizce değiştirsem çok da mantıklı olur mu? malatyadayım üzerine 250 milyon fark istiyorlar...
Bende düşündüm düşündüm sonra 4.1mp P73 Fotoğraf makinası ile 6670 aldım ama şimdi keşke 6630 alsaydım diyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: enginzone
videoları tam ekran ızleyebiliceğim bi program var mı ????
smart movie bide helix gibi bişey vardı
6670 number one
Arkadaşlar hotmail e-maillerimizi nasıl alıcaz.
yaa arkadaşlar, biri bana buraya herhangi bir dosya ya da programı (mesela oyunu ya da temayı) nasıl koyacağımı basitçe söyleyebilir mi? milletin istifadesine sunacağım bissürü program var elimde. foruma koyayım, herkes çeksin istiyorum ama bulamadım. Program ekleme ikonu nerede ve nasıl?
7610 tlfuma kulaklık bulamıyorum.mp3 leri dinlemek istiyorum. bir arkadaşta 7210 HDS-3 kulaklık vardı. benim tlfda iki kulaklıktan da ses alabildim. fakat piyasadakiler neden uymuyor? model aynı. pişman olmak üzereyim bu tlf u aldığıma. 6 ayda bıktım neredeyse!