Şimdi Ara

7610 ve 6670 ciler BURAYA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
0
Favori
100.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paylaşan arkadaşlar çok az..
  • ya 7610 alacam ama verdiğim paraya değecek mi?
  • alma 7610. 6670 al 7610'un tuş takımı berbat.
  • 6670 dede tip yok gibi hiç hoş bir görüntü yok .Gerçi içerik daha önemli aama
  • yok ya 6670 de çok güzel yakından görünce ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabi
  • ya tabi öyle zevkler farklıdır ama şimdi ben diyorumki 7610 ile 6670 arasın da özellik farkı yoksa ben 7610 tipini sevdim onu alacam.Eğer 6670 daha iyi ise 6670 alırız artık napalım
  • Herşeyi aynı diyorlar tüm teknik özellikleri filan ama ben ikisini yanyana koyuyorum,7610da 5resim var 6670de 19 resim 6670 daha çabuk açıo galeriyi filan...
    Ki üstelik 6670te daha da çok prog. yüklü...

Saygılarımla,

Mert ŞENER
  • yahu telefonlara virüs giriyomuş, antivirüs kuralım mı ne yapalım? hangi antivirüsü kuralım?
  • arkadaslar su e olayı hızlı baglana bılme olayın sadece bellı baz ıstasyonlarında war oda e ile bellı oluyoı
  • ARKADAŞLAR NOKIA 6670 İÇİN TEMA YAPABİLECEĞİM BİR PROGRAM VARMI NEREDEN İNDİRİLİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
  • 2-3 haftaya kadar bir telefon alıcam . ben de düşündüm taşındım en iyisi 7610 alayım dedim dedim de birkaç soru işareti var kafamda:
    # paketin içerisinde bilgisayarla telefonun iletişimini sağlamak için gereken herşey var mı
    # kaliteli bir ses çıkışı sağlamak mümkün olmayacak mı
    # hafıza kartı takınca 10dk dan fazla video kaydedilebilir mi
    # telefonda çekilen videoların kalitesi nasıl tam ekran izlenebiliyor mu
    # 1mp olması dışında 6600 dan gerçekten üstün mü
    Sorularıma verecek olduğunuz yanıtlar için teşekkür ediyorum birçok 7610 sevenine faydalı olacağını düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: erendum

2-3 haftaya kadar bir telefon alıcam . ben de düşündüm taşındım en iyisi 7610 alayım dedim dedim de birkaç soru işareti var kafamda:
    # paketin içerisinde bilgisayarla telefonun iletişimini sağlamak için gereken herşey var mı
    # kaliteli bir ses çıkışı sağlamak mümkün olmayacak mı
    # hafıza kartı takınca 10dk dan fazla video kaydedilebilir mi
    # telefonda çekilen videoların kalitesi nasıl tam ekran izlenebiliyor mu
    # 1mp olması dışında 6600 dan gerçekten üstün mü
    Sorularıma verecek olduğunuz yanıtlar için teşekkür ediyorum birçok 7610 sevenine faydalı olacağını düşünüyorum

hepsi kesinlikle olumlu

ama kaliteli bir ses çıkışı sağlamak kısmen mümkünde ses biraz az olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven Shield -- 11 Nisan 2005, 20:10:47 >

• ya bu 7610 da ses kaliteli falan diyonuz da?
    stereo ses çıkışı var mı alette?
    varsa nasıl yararlancaz? kulaklığı yok piyasada? yardım edin. çift kulak 7610 için nerden bulcaaaaaam yeter artık!
  • arkadaşlar
    bu 7610'un hızı mı düşük? öyle duyumlar aldım?
    mesela bi 6600, 6630, 6670 le falan karşılaştırmalı görebiliyor muyuz? bunların işlemci hızlarını falan
  • hayır 6670 ile 7610 aynı işlemciye sahip ama 6630'un daha yüksek
  • beylewr 6670 un işlemcisi bıraz daha bazı şeler duşuk 7610 çıkardılar ve ardından baktılar daha ucuz parçalar kullanabılırız işlemcı ve bişeyını de biraz daha duşuk yaptılar 6670 da çok oyuncak gibi duruyo hiç bı karızması yok 7610 un da tuş takımı hıç karısık değil bazı tuşlar daha bazıları daha kısa ben aldıgımda nasıl kullanıcam bunu dıye duşunurken hıç bi şekılde sorun olmadı
  • 7610'un tuş takımı yüzünden almaktan vazgeçtiyseniz kesinlikle öyle bir durum yok.
    çok karizmatik bence tuş takımları.
    6670 alacağıma 7610 alırım (var bende gerci)
  • 6670 iş yaşamına göre dizayn edilmiş bir model olduğundan 7610 kadar uçarı bir dizaynı yok. Sadeliği sevenlere tavsiye edilir. (benim gibi).Lacivert ve gümüş renklerde bu yüzden tercih edilmiş.dolaysıyla seçim kişiye kalmış.Ayrıca neyini eksik yapmışlar anlamadım.İşlemci hızlarıda aynı .Yavaş olması gibi hissettiren şey telefonun çalışması esnasında bazı uygulamaların açık kalması.Uygulamadan çıkışa basarak çıkmassanız telefonu kilitleyebilirsinizde.Bu bütün sybn ler için geçerlidir.
  • 6670 satıyorum ilgilenenler 2.el forumuma baksın.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.