Şimdi Ara

7610 ve 6670 ciler BURAYA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
0
Favori
100.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alın 20 ytl ye bi web cam kullanın sokmayın güzelim telleri şöyle garip şekillere
    quote:

Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT

quote:

Orjinalden alıntı: zibid_gonzales

nokia 7610 u webcam gibi kullanabiliyormuyuz.

evet bütün s60lar oluyomuş ama ben yapamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: esik1

Alın 20 ytl ye bi web cam kullanın sokmayın güzelim telleri şöyle garip şekillere
    quote:

Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT

quote:

Orjinalden alıntı: zibid_gonzales

nokia 7610 u webcam gibi kullanabiliyormuyuz.

evet bütün s60lar oluyomuş ama ben yapamadım

nerden bildin yaa bende öle yaptım ama 50 melyon bayıldım

• ya arkadaşlar benim de 6670 im var ama üzüldüğüm bi konu oldu.
    yada beceremediğim bi şey bilenler yardımcı olabilirmi?
    data kablosundun .mpeg uzantılı video atıyorum ama desteklemiyor..
    hangi player ı kurmam gerek ve nerden kurabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ajan83

ya arkadaşlar benim de 6670 im var ama üzüldüğüm bi konu oldu.
    yada beceremediğim bi şey bilenler yardımcı olabilirmi?
    data kablosundun .mpeg uzantılı video atıyorum ama desteklemiyor..
    hangi player ı kurmam gerek ve nerden kurabilirim.

kardeş smartmovie kurman gerek ve .avi formatında video atman gerek tek iş bu
  • Ya arkadaşlar benim 7610 fotoları çektikten sonra fotolara 1 kez yaklaştırınca kare kare gösteriyo bi arkadaşın 7610 da da öyleydi acaba bütün 7610 larda öylemi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paxy18

Ya arkadaşlar benim 7610 fotoları çektikten sonra fotolara 1 kez yaklaştırınca kare kare gösteriyo bi arkadaşın 7610 da da öyleydi acaba bütün 7610 larda öylemi?

O resim çekmeyle ilgili mesela biraz kaydırdıysan kare kare gösteriyo ama hepsi öle deil bir kez kare kare gösterdiğinde bir kez daha yapınca nette olan var
  • Arkadaşlar bende dün bir 7610 edindim fakat ikinci el ve ucuza bulduğumdan alırken de tahmin ettiğim gibi problemler ertesi günden başladı, daha doğrusu problem diyeyim, bir arkadaş ise bunun 7610 genelinde sık rastlanmasada olabilecek bi olay olduğunu söyledi, tüm mesajları okumadım ama buradan sorayım dedim, telefonu kullanamıyorum zaman zaman kafayı yicem..

Soru şu:
    1-Telefon sık sık ''sim kart reddedildi'' gibi bir uyarı veriyor, ya da açmaya çalıştığımda ''kart reddedildi'' ''kart tanımlanamadı'' gibisinden kartla ilgili bi ton çeşidi mevcut olan hatalar veriyor, 2 saat uğraşıp kartı üst üste çıkarıp takınca düzeltebiliyorum, bunu nasıl atlatabilrim, bi yolu yordamı varmıdır?
    2- İkinci sorum telefon Spot eğer nokia servisine gitsem ne kadar ücretle bu arızamı çözerler, içi açılmadan tamir olabilecek gibi duruyor, çünkü sim yuvası ve bağlantıları bataryanın altında?
    3- 7610'da en son versiyon hangisi? Yine seris ne kadara versiyon yükler?
    4- Eğer yukarıdaki ilk şikayetim için tamir isterken eliniz değmişken versiyonuda yenileyi desem harici ücret almadan yapabilirlermi?

Sağolun arkadaşlar..

• 7610 için stereo kulaklık arayan var mı hala bilmiyorum ama ben buldum. ankara arcadiumda NOKIA shop açıldı orda 42 milyona buldum. tabiki almadım!!
  • merhaba arkadaşlar bende 7610 kullanıyorum ve çok memnunum şekli yeter zaten (çok karizma)klip izleme film izleme falan süper yaw yolda gidiyosun canın sıkılmıyo aç film izle (divx) iyiki almışım ama keşke ilk çıktığında almasaymışım neyse bende katıldım 7610 culara hadi şu konuyu biraz daha yüksek seviyeye çıkartalım aynı telefonumuz gibi.........

• selam nokia 6670 'in ön kapağını nasıl açacaz bilgisi olan varsa bi anlatabilir mi
  • telefonun acma tusunun oldugu yeren cekip acacaksın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nastayashiTR -- 3 Mayıs 2005, 9:16:52 >
  • nastayashiTR saol kardeş ordan çekiyom şarj yerinden bişeyle tutuluyo galiba tam çıkmıyo kıracaz şimdi kapağı
  • Arkadaşlar 7610 neden bu kadar dandik resim çekiyor, zoom pozisyonunda ise berbat, kapalı havda çekmemin etkisi olabilirmi? Normal resimlerdede mutlaka karelenme oluyor, yani ne kadar hareket ettirmemek için kassamda.. Bir de çektiğimiz resmin boyutunu resmi çekmeden küçültme şansımız yokmu?? Yani öyle bi ayar var mı? Mesela 640*480 istiyorum..
  • Bildiğim kadarıyla çekmeden önce ancak yapabilme şansın var.Mutlaka kapalı havanın etkisi vardır ancak şunu bilki 7610 un zoom u digital dir. Dolayısıyla kaliteli bir sonuç beklemen hata olur.Ayrıca fotoyu çektikten sonra bile kamera aynı pozisyonda bir süre kalsın kalsın .O zaman karelenmeyi azaltabilirsin.
  • 7610u bilmem ama 6670 çok iyi fotoğraf çekiyor yertli ışık varsa ortamda. Renkler çok canlı, resim çok net. (telefon için tabiki, a75imle kıyaslayamam)
    Kötü çıkan resmin sebebi yetersiz ışık veya elin hafif titremesi olabilir.
    Karlanma dersen yetersiz ışıktan olur, karalenme ise JPG resmin fazla sıkıştırılmasından. Özelliklere girip sıkıştırmayı minimuma indirirsen karelenme ortadan kalkar. Bende yok en azından
  • arkadaşlar 6360 ile ilgili bir sorum var..7610 nun aynısı olduğu için?
    mpx200 irda ile 6260 ı görmüyor...6260 da mpx200 ü
    fikri olan var mı?
  • ya arkadaslar bende 7610 kullanıyorum uzun süredir bu campro programını indirmem gerekiyo bildiginiz bi site veya elinde bu programın setup u olan arkadaslardan yardım bekliyorum

Bir sorum daha var ben 7610 için 1gb mmc kart almayı düşünüyorum fiyatları hakkında bilgisi olan varmı??
  • Bu telefonlarda Flight Mode var mı ? Varsa ne şekilde aktive ediliyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Arkadaşlar 7610 neden bu kadar dandik resim çekiyor, zoom pozisyonunda ise berbat, kapalı havda çekmemin etkisi olabilirmi? Normal resimlerdede mutlaka karelenme oluyor, yani ne kadar hareket ettirmemek için kassamda.. Bir de çektiğimiz resmin boyutunu resmi çekmeden küçültme şansımız yokmu?? Yani öyle bi ayar var mı? Mesela 640*480 istiyorum..

bide şuna bak 6670 resmi

• bu da zoomlu olan 6670 resmi

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.